Přesný výběr vysoce kvalitních káv z Střední a Jižní Ameriky, Indie a Afriky, dokonale pražených, dává De Roccis CREMOSO espresso. Mimořádně jemná a hladká směs s silným, ale přesto delikátním závěrem.
Tortellini mignon di carne jsou mistrovským dílem řemeslné italské kuchyně, symbolem gastronomické kultury Emilia-Romagna. Těsto se rozválí na minimální tloušťku, což těmto malým a elegantním tortellinům dodává jedinečnou lehkost a jemnost. Náplň je vyvážením masa, vařeného šunky, mortadelly a špetky muškátového oříšku. Každá ingredience je pečlivě vybrána a odměřena, aby se zajistila intenzivní a chutná konečná chuť.
Mouka "00", voda, Lievito Madre (přírodní kvasnice z mouky typu 0 v prášku, kvasnice, mouka z ječmene), sůl, slunečnicový olej, olivový olej, cherry rajčata, rajče, mozzarella z buvolího mléka, extra panenský olivový olej.
Pro kávu s kulatou chutí, silnou vůní a příjemně dlouhotrvající chutí. Klasický produkt pro všechny.
Dostupné v:
250g mleté pro moka a espresso bar,
500g mleté pro moka a espresso bar,
500g a 1kg v zrnech.
Mírně sladká směs z nejlepších káv Arabica a Robusta s výraznou chutí a vůní. Je to skutečně tradiční a typický italský espresso!
Brazílie: Hladká a dobře vyvážená káva s čistou a jemnou aromatickou vůní. Velmi aromatická směs s čokoládovým závěrem.
Costa Rica: Káva vysoké kvality s bohatou krémou barvy lískového oříšku a vůní jablek a datlí. Lehká kyselost.
Indonésie: Bohatá a jemná káva Robusta s lehkou karamelovou vůní, ideální i pro nejnáročnější znalce kávy. Plná a silná chuť s přetrvávajícím závěrem.
Vietnam: Plnotěnná Robusta, eklektická a výrazná.
Kolumbie: Všechny kolumbijské kávy jsou odrůdy Arabica s bohatou aromatickou vůní, mírně ovocnou a nádherným závěrem lískového oříšku a květin. Tato káva je výsledkem dokonalé kombinace vybraných káv Arabica a Robusta. Krémová, hladká a sametová, jedinečná a překvapující se sladkou chutí a ovocným závěrem.