Produkty pro einkornová mouka (3)

MANITOBA MOUKA

MANITOBA MOUKA

W: 450 - 500. Mouka typu '00' získaná z vybraných italských, evropských a severoamerických zrn, určená pro těsta s nepřímým zpracováním nebo dlouhým kynutím. Ideální pro zvýšení obsahu bílkovin a zlepšení lepivé struktury kynutých výrobků. Doporučuje se pro přípravu vysoce kvalitních Panettonů, Pandorů a Velikonočních holubiček. 10KG
Mouka na croissanty

Mouka na croissanty

W: 320 - 330. Patentní mouka získaná z vybraných italských, evropských a severoamerických pšenic. Vhodná pro výrobu těst, která vyžadují laminaci, skládání a válení. Ideální pro získání vrstevnatých, křehkých a objemných produktů. Doporučuje se pro briošky a croissanty.
PROFESIONÁLNÍ MOUKA

PROFESIONÁLNÍ MOUKA

W: 400 ÷ 420. Mouka typu 55 získaná z nejlepších severoamerických pšenic, pro náročnější pizzaioly. Je ideální pro hnětení tradiční metodou s dlouhou fermentací (přes 24 hodin) a uchováním až 6 dní v chladicí místnosti. 25KG -10KG