Produkty pro einkornová mouka (10)

Hnědá rýžová mouka

Hnědá rýžová mouka

Surovina pro tuto mouku je hnědá rýže, která obsahuje velké množství vlákniny. V hnědé rýži je také mnoho vitamínů skupiny B. Technologie studeného mletí (t < 40°C) umožňuje zachovat většinu vitamínů a minerálů. Hmotnost: 500 g
Hráškové mouka 400g

Hráškové mouka 400g

Hrášková mouka se často používá při pečení chleba a tortil, výrobě těstovin, stejně jako některých pečiv, jako jsou koblihy a sušenky. Stačí přidat pouze 10-20 % hráškové mouky do pšeničné mouky a tato jídla získají jedinečnou hráškovou vůni a budou o něco zdravější. Hrášky jsou bohaté na vitamíny C, B a PP, stejně jako na minerály, jako jsou vápník, hořčík, draslík, fosfor a zinek. Mletí na kamenných mlýnech umožňuje zachovat vyvážené přírodní složení zrna, což umožňuje dosáhnout snížení glykemického indexu. Hmotnost: 400 g
Chia mouka

Chia mouka

Chia mouka je neobvyklou, ale vynikající volbou pro pekárenské výrobky nebo pokrmy, které neprocházejí tepelnou úpravou. Tato mouka se vyznačuje vysokým obsahem živin a minerálů. Tento produkt je bezlepkový. Bezlepkovost je testována v každé fázi výroby. Společnost Garnets byla první v Rusku, která získala právo označovat své produkty symbolem "Přeškrtnutý klas", což je znak bezpečnosti bezlepkových produktů uznávaný ve většině vyspělých zemí. Hmotnost: 70 g
Žitná mouka 400g

Žitná mouka 400g

Pokrmy vyrobené z žitné mouky mají nižší kalorickou hodnotu než ty, které jsou vyrobené z pšeničné mouky. I lidé, kteří dodržují různé diety na hubnutí, mohou žitnou mouku používat na pečení. Nejen tradiční černý chléb lze upéct z žitné mouky. Tato mouka také slouží jako základ pro mnoho lahodných a zdravých pečiv, jako jsou ploché koláče, muffiny, perníčky, sušenky a cookies. Žitná mouka obsahuje vitamíny skupiny B, PP, stejně jako vitamin E, který je zdrojem mládí a krásy. Mletí na kamenech nám umožňuje zachovat přirozené vyvážené složení zrn, což umožňuje snížit glykemický index, což je důležitý ukazatel pro ty, kteří dbají na své zdraví. Hmotnost: 400 g
Ovesná mouka 350g

Ovesná mouka 350g

Ovesná mouka je dobrou volbou pro pečení. Nejoblíbenějšími pokrmy jsou ovesné sušenky a palačinky. Nutriční specialisté se domnívají, že oves je zdravější než jiné obiloviny. Když se ovesná mouka přidá do pekárenských výrobků, stávají se nadýchanějšími a drobivějšími, takže tato mouka může sloužit jako náhrada pšeničné mouky. Mletí na kamenech nám umožňuje zachovat přirozené vyvážené složení obilovin, což umožňuje snížit glykemický index, což je důležitý ukazatel pro ty, kteří dbají na své zdraví. Hmotnost: 350 g
Kukuřičný škrob

Kukuřičný škrob

Kukuřičný škrob se často používá v kečupu, majonéze, různých omáčkách a pudincích, stejně jako do náplní do koláčů. Tento produkt může také pomoci, pokud potřebujete udělat těsto méně lepkavé a dodat mu jemnost a měkkost. Kukuřičný škrob má o něco více kalorií než bramborový škrob. Tento produkt neobsahuje lepek. Produkt je testován na lepek v každé fázi výroby. Garnec byl prvním v Rusku, kdo získal právo označovat své produkty ochrannou známkou „Křížené zrno“. Tato značka je bezpečnostním označením pro bezlepkové produkty Asociace evropských celiakálních společností, uznávanou ve většině vyspělých zemí. Hmotnost: 400 g
Celozrnná žitná mouka

Celozrnná žitná mouka

Nejpoužívanější využití žitné mouky je její použití na výrobu chleba. Často se také používá na výrobu koláčů, palačinek, muffinů, dortů a dalších pečiv. Žitná mouka se vyznačuje svou jedinečnou vůní a nižším obsahem kalorií, proto si získala popularitu mezi lidmi, kteří dodržují dietu na hubnutí. Žitná mouka obsahuje vitamíny B, PP a vitamin E, což je zdroj mládí a krásy. Další vlastností této mouky je, že je celozrnná, tj. při mletí se skořápka, která obsahuje různé vitamíny a minerály, neodděluje od zrna. Technologie studeného mletí (t < 40°C) umožňuje zachovat většinu vitamínů a minerálů. Hmotnost: 500 g
Mouka z lněného semene 350g

Mouka z lněného semene 350g

Lněná mouka se používá především při pečení (například na koláče, sušenky, dorty, palačinky, muffiny, cupcakes, atd.) a také na přípravu některých omáček. Lněná mouka je cenným dietním produktem a má mnoho léčivých vlastností. Obsahuje velké množství vitamínů (B1, B2, B6, B9, atd.) a mikroelementů (vápník, draslík, hořčík, zinek, atd.). Mletí na kamenných mlýnech umožňuje zachovat vyvážené přírodní složení zrna, což umožňuje dosáhnout snížení glykemického indexu. Hmotnost: 350 g
Mouka z ptačí třešně

Mouka z ptačí třešně

Mouka z ptačí třešně má hořkou chuť a připomíná mandle, ale zároveň má sladkou chuť podobnou borůvkám. Díky své výjimečné a rafinované chuti se mouka z ptačí třešně často používá na přípravu palačinek, koláčů, muffinů, cheesecaků, chleba a samozřejmě na pečení slavného koláče z ptačí třešně. Tento produkt neobsahuje lepek. Produkt je testován na lepek v každé fázi výroby. Garnec byl prvním v Rusku, kdo získal právo označovat své výrobky ochrannou známkou „Křížené zrno“. Tato ochranná známka je bezpečnostním znakem pro bezlepkové produkty Asociace evropských celiakálních společností, uznávaným ve většině vyspělých zemí. Hmotnost: 400 g
Pohanková mouka

Pohanková mouka

Mouka z prosa se široce používá jako potrava pro malé děti a jako dietní produkt. Tato mouka je také užitečná, protože je vynikajícím zdrojem draslíku. Technologie studeného mletí (t < 40°C) umožňuje zachovat většinu vitamínů a minerálů. Hmotnost: 500 g