Produkty pro einkornová mouka (29)

Kukuřičná mouka

Kukuřičná mouka

kukuřičná mouka
MANITOBA MOUKA

MANITOBA MOUKA

W: 450 - 500. Mouka typu '00' získaná z vybraných italských, evropských a severoamerických zrn, určená pro těsta s nepřímým zpracováním nebo dlouhým kynutím. Ideální pro zvýšení obsahu bílkovin a zlepšení lepivé struktury kynutých výrobků. Doporučuje se pro přípravu vysoce kvalitních Panettonů, Pandorů a Velikonočních holubiček. 10KG
Bio špaldová mouka - Celozrnná

Bio špaldová mouka - Celozrnná

Odlišuje se svými výživovými vlastnostmi, mezi kterými jsou bílkoviny a vláknina, které jsou několikanásobně vyšší než u pšenice. Výhody: - působí příznivě na trávení Vhodné pro: - přípravu různých pečiv Snadno se zpracovává, má dobré chuťové vlastnosti. Na rozdíl od pšenice obsahuje špalda dvakrát více bílkovin a zinku, stejně jako řadu vitaminů, má nižší hladiny lepku a je příjemná na chuť. Přínosy špaldy - usnadňuje trávení, kontroluje hladinu cholesterolu, zlepšuje prokrvení, zlepšuje zdraví kostí, zvyšuje imunitu, kontroluje diabetes.
Hnědá rýžová mouka

Hnědá rýžová mouka

Surovina pro tuto mouku je hnědá rýže, která obsahuje velké množství vlákniny. V hnědé rýži je také mnoho vitamínů skupiny B. Technologie studeného mletí (t < 40°C) umožňuje zachovat většinu vitamínů a minerálů. Hmotnost: 500 g
Cizrnová mouka 1000g

Cizrnová mouka 1000g

Cizrna je cizrna nebo také vlasová cizrna, patří do skupiny luštěnin. Cizrna je vynikajícím zdrojem bílkovin a nezbytných aminokyselin, a proto může nahradit maso. Je zdrojem složených sacharidů a vlákniny. Cizrna dodává tělu různé vitamíny a minerály, včetně významného množství fosforu, vitamínu B9, železa, zinku, hořčíku a draslíku. Obsahuje také nenasycené mastné kyseliny. Cizrna je nízkokalorická a má nízký glykemický index, a vláknina, kterou obsahuje, pomáhá snižovat hladinu triglyceridů a „špatného“ cholesterolu. Cizrna je zvlášť ceněna vegany a lidmi s alergiemi. Cizrnová mouka se vyrábí z luštěnin a je takto charakterizována unikátním obsahem bílkovin, zatímco chuť se podobá chuti umami. Glykemický index této mouky je téměř poloviční ve srovnání s pšeničnou moukou a činí pouze 35.
STARÉ OBILOVINY 50 - Koncentrovaná Směs na Chléb se 3 Obilovinami a Žitem

STARÉ OBILOVINY 50 - Koncentrovaná Směs na Chléb se 3 Obilovinami a Žitem

Polotovarný produkt pro výrobu chleba z historických obilovin, obsahující mouky ze tří odrůd špaldy a celozrnné žitné mouky. Formát: 15 kg Dávkování: 50%
Ceylonská skořice

Ceylonská skořice

V 16. století objevili portugalští dobyvatelé cejlonskou skořici na Srí Lance a přivezli toto koření do Evropy v 16. a 17. století. Cejlonská skořice se získává z divoce rostoucích stromů, které dosahují výšky až 10 m a rostou v lesích Cejlonu a jižní Indie. Toto koření se vyrábí z nejjemnější vnitřní kůry, která byla sklizena z tříleté výhonky. Pravá cejlonská skořice je silně vonné a chuťově vynikající koření. Každý, kdo ji někdy ochutnal, dobře ví, jaké různé chuťové kvality toto koření může mít. Sacharidy (g / 100 g): 4,0 Tuky (g / 100 g): 3,0 Bílkoviny (g / 100 g): 28 Energetická hodnota (kcal): 160 Minimální trvanlivost: 18 měsíců Čistá hmotnost (g): 30
Mléčný prášek

Mléčný prášek

Laktóza, odstředěné mléko v prášku, plnotučné mléko v prášku, sladký syrovátkový prášek, mléčný protein, kasein atd. Minimální objednávka plné palety Doručení na H1 paletách možné
durum pšenice

durum pšenice

Durum pšenice je odrůda jarní pšenice, která se obvykle mele na semolinu a používá se k výrobě těstovin. Může být také mleta na jemnější mouku a použita k výrobě chleba nebo pizzy.
Konopná mouka

Konopná mouka

Naše konopná mouka obsahuje v průměru 50 % bílkovin. Konopná bílkovina je superpotravina bohatá na živiny, často používaná jako doplněk stravy pro zvýšení příjmu bílkovin. Je vyrobena z konopných semen, rostliny, která obsahuje všechny esenciální aminokyseliny potřebné pro organismus. Balení: 100g - 1kg
Bio konopná mouka

Bio konopná mouka

Naše konopná mouka pochází z konopných semen, známých také jako chènevis, a je získávána z kultivace konopí s extrémně nízkým obsahem THC (<0,2%) v souladu s legislativou. Je velmi bohatá na vlákninu (40 %) a bílkoviny (33 %). Získává se v našem mlýně z výlisků, které vznikají lisováním semen pro výrobu konopného oleje.
Zlepšovač chleba Sudem

Zlepšovač chleba Sudem

10 KG Kraft taška. 1 rok skladování na chladném a suchém místě
Balení mouky

Balení mouky

Na trhu je mnoho typů a druhů mouky. V závislosti na vašich potřebách vyrobíme takové balení, které splní vaše požadavky. Doporučujeme poloprůhledné balení, které umožňuje zobrazení produktu, nebo plně potištěné s vrstvou chránící proti slunečnímu záření.
Ditalini - Těstoviny

Ditalini - Těstoviny

Ditalini - Těstoviny
Mouka na croissanty

Mouka na croissanty

W: 320 - 330. Patentní mouka získaná z vybraných italských, evropských a severoamerických pšenic. Vhodná pro výrobu těst, která vyžadují laminaci, skládání a válení. Ideální pro získání vrstevnatých, křehkých a objemných produktů. Doporučuje se pro briošky a croissanty.
Hráškové mouka 400g

Hráškové mouka 400g

Hrášková mouka se často používá při pečení chleba a tortil, výrobě těstovin, stejně jako některých pečiv, jako jsou koblihy a sušenky. Stačí přidat pouze 10-20 % hráškové mouky do pšeničné mouky a tato jídla získají jedinečnou hráškovou vůni a budou o něco zdravější. Hrášky jsou bohaté na vitamíny C, B a PP, stejně jako na minerály, jako jsou vápník, hořčík, draslík, fosfor a zinek. Mletí na kamenných mlýnech umožňuje zachovat vyvážené přírodní složení zrna, což umožňuje dosáhnout snížení glykemického indexu. Hmotnost: 400 g
Chia mouka

Chia mouka

Chia mouka je neobvyklou, ale vynikající volbou pro pekárenské výrobky nebo pokrmy, které neprocházejí tepelnou úpravou. Tato mouka se vyznačuje vysokým obsahem živin a minerálů. Tento produkt je bezlepkový. Bezlepkovost je testována v každé fázi výroby. Společnost Garnets byla první v Rusku, která získala právo označovat své produkty symbolem "Přeškrtnutý klas", což je znak bezpečnosti bezlepkových produktů uznávaný ve většině vyspělých zemí. Hmotnost: 70 g
Žitná mouka 400g

Žitná mouka 400g

Pokrmy vyrobené z žitné mouky mají nižší kalorickou hodnotu než ty, které jsou vyrobené z pšeničné mouky. I lidé, kteří dodržují různé diety na hubnutí, mohou žitnou mouku používat na pečení. Nejen tradiční černý chléb lze upéct z žitné mouky. Tato mouka také slouží jako základ pro mnoho lahodných a zdravých pečiv, jako jsou ploché koláče, muffiny, perníčky, sušenky a cookies. Žitná mouka obsahuje vitamíny skupiny B, PP, stejně jako vitamin E, který je zdrojem mládí a krásy. Mletí na kamenech nám umožňuje zachovat přirozené vyvážené složení zrn, což umožňuje snížit glykemický index, což je důležitý ukazatel pro ty, kteří dbají na své zdraví. Hmotnost: 400 g
Ovesná mouka 350g

Ovesná mouka 350g

Ovesná mouka je dobrou volbou pro pečení. Nejoblíbenějšími pokrmy jsou ovesné sušenky a palačinky. Nutriční specialisté se domnívají, že oves je zdravější než jiné obiloviny. Když se ovesná mouka přidá do pekárenských výrobků, stávají se nadýchanějšími a drobivějšími, takže tato mouka může sloužit jako náhrada pšeničné mouky. Mletí na kamenech nám umožňuje zachovat přirozené vyvážené složení obilovin, což umožňuje snížit glykemický index, což je důležitý ukazatel pro ty, kteří dbají na své zdraví. Hmotnost: 350 g
Typ 1850 Graham mouka - 1kg

Typ 1850 Graham mouka - 1kg

Słopisz je stará odrůda pšenice, ceněná pro své zdravotní hodnoty. Byla dlouho zapomenuta a nyní je znovu objevována. Její pěstování bylo známo již ve starověku. Byla jídlem gladiátorů a účastníků her. Dodávala sílu, fyzickou kondici a podle některých dokonce i inteligenci. Pšenice špalda je považována za velmi zdravou. Posiluje imunitu, odstraňuje toxiny a podporuje prokrvení. Pomáhá při zánětech a alergiích. Má zahřívací účinek a zlepšuje činnost nervového systému. V současnosti se používá při pečení chleba, koláčů, sušenek, domácích těstovin, knedlíků nebo palačinkových dortů.
Bio pšeničná mouka typ 750 - 1kg

Bio pšeničná mouka typ 750 - 1kg

Mouka pšeničná typu 750 pochází z farem v Bieszczadech, které mají ekologický certifikát. Je to jeden z nejpopulárnějších typů mouky, který se získává z mletého pšeničného zrna. Pšenice, díky obsahu bílkovin (lepku), dodává pečivu elasticitu a zajišťuje, že se méně drobí. &nbsp; <strong> složení: </strong> pšenice &nbsp; <strong> Nutriční hodnota na 100g </strong> Energetická hodnota 1450KJ/342kcal - 17%RHP* tuk 1.8g - 2.6% z toho nasycené mastné kyseliny 0.7g - 3.5% sacharidy 68g - 26% z toho cukry 0.5g - 0.6% vláknina 2.9g - 12g - 24% sůl 0.01g - 0.2% *referenční hodnota potravin &nbsp; <strong> použití </strong> pšeničná mouka typu 750 je ideální na pečení chleba a všech slaných i sladkých pečiv. Ideální na palačinky, vafle nebo jako zahušťovadlo do polévek a omáček. &nbsp; <strong> Poznámky </strong> Skladujte na suchém a chladném místě v těsně uzavřeném obalu.
Černá Rýžová Mouka

Černá Rýžová Mouka

Pěstuje se s využitím organického zemědělství bez chemických hnojiv a pesticidů. Podle výzkumů obsahuje lžíce slupek černé rýže více antioxidantů než lžíce borůvek, ale s méně cukrem a více vlákninou a vitamínem E. Antioxidanty pomáhají v boji proti kardiovaskulárním onemocněním, rakovině a řadě neurologických onemocnění. Černou rýži lze použít místo hnědé nebo bílé rýže při přípravě dezertů, často se používá na výrobu pudinků díky své přirozené sladkosti. Černá rýže nemá nic společného s divokou rýží a je pravděpodobně nejvíce užitečným druhem rýže. Hmotnost: 500 g
Mouka z lněného semene 350g

Mouka z lněného semene 350g

Lněná mouka se používá především při pečení (například na koláče, sušenky, dorty, palačinky, muffiny, cupcakes, atd.) a také na přípravu některých omáček. Lněná mouka je cenným dietním produktem a má mnoho léčivých vlastností. Obsahuje velké množství vitamínů (B1, B2, B6, B9, atd.) a mikroelementů (vápník, draslík, hořčík, zinek, atd.). Mletí na kamenných mlýnech umožňuje zachovat vyvážené přírodní složení zrna, což umožňuje dosáhnout snížení glykemického indexu. Hmotnost: 350 g
Mouka z ptačí třešně

Mouka z ptačí třešně

Mouka z ptačí třešně má hořkou chuť a připomíná mandle, ale zároveň má sladkou chuť podobnou borůvkám. Díky své výjimečné a rafinované chuti se mouka z ptačí třešně často používá na přípravu palačinek, koláčů, muffinů, cheesecaků, chleba a samozřejmě na pečení slavného koláče z ptačí třešně. Tento produkt neobsahuje lepek. Produkt je testován na lepek v každé fázi výroby. Garnec byl prvním v Rusku, kdo získal právo označovat své výrobky ochrannou známkou „Křížené zrno“. Tato ochranná známka je bezpečnostním znakem pro bezlepkové produkty Asociace evropských celiakálních společností, uznávaným ve většině vyspělých zemí. Hmotnost: 400 g
Kukuřičný škrob

Kukuřičný škrob

Kukuřičný škrob se často používá v kečupu, majonéze, různých omáčkách a pudincích, stejně jako do náplní do koláčů. Tento produkt může také pomoci, pokud potřebujete udělat těsto méně lepkavé a dodat mu jemnost a měkkost. Kukuřičný škrob má o něco více kalorií než bramborový škrob. Tento produkt neobsahuje lepek. Produkt je testován na lepek v každé fázi výroby. Garnec byl prvním v Rusku, kdo získal právo označovat své produkty ochrannou známkou „Křížené zrno“. Tato značka je bezpečnostním označením pro bezlepkové produkty Asociace evropských celiakálních společností, uznávanou ve většině vyspělých zemí. Hmotnost: 400 g
Celozrnná žitná mouka

Celozrnná žitná mouka

Nejpoužívanější využití žitné mouky je její použití na výrobu chleba. Často se také používá na výrobu koláčů, palačinek, muffinů, dortů a dalších pečiv. Žitná mouka se vyznačuje svou jedinečnou vůní a nižším obsahem kalorií, proto si získala popularitu mezi lidmi, kteří dodržují dietu na hubnutí. Žitná mouka obsahuje vitamíny B, PP a vitamin E, což je zdroj mládí a krásy. Další vlastností této mouky je, že je celozrnná, tj. při mletí se skořápka, která obsahuje různé vitamíny a minerály, neodděluje od zrna. Technologie studeného mletí (t < 40°C) umožňuje zachovat většinu vitamínů a minerálů. Hmotnost: 500 g
Pohanková mouka

Pohanková mouka

Mouka z prosa se široce používá jako potrava pro malé děti a jako dietní produkt. Tato mouka je také užitečná, protože je vynikajícím zdrojem draslíku. Technologie studeného mletí (t < 40°C) umožňuje zachovat většinu vitamínů a minerálů. Hmotnost: 500 g
Pohanková mouka 1000g vivio

Pohanková mouka 1000g vivio

Hirschová mouka se skládá z mletých hirsových zrn - jednoho z nejstarších obilovin s mnoha zdravými výhodami. Proso je bezlepkové a zásadotvorné obilí, které obnovuje přirozenou rovnováhu kyselin a zásad v těle, čistí ho, bojuje proti volným radikálům a houbám. Mouka je snadno stravitelná, nealergenní, má jemně oříškovou příchuť a je levnější než jiné produkty ze skupiny "Super Foods". Je zdrojem vlákniny, hořčíku, nenasycených mastných kyselin, zinku, železa a B-vitaminů. Hirschová mouka je skutečnou injekcí prospěšných látek a silnou detoxikací pro tělo. Hillettová mouka je také bohatým zdrojem vlákniny, která je dnes obecně známá jako produkt, který podporuje trávení a pozitivně ovlivňuje stabilizaci hladiny cukru v krvi. To vše vede k pocitu sytosti a menší touze %*RWS - referenční hodnota potravin &nbsp; <strong> Použití </strong> Hirschová mouka může být použita na...
QUINOA BREADY - Směs pro Quinoa Pekárenské Výrobky

QUINOA BREADY - Směs pro Quinoa Pekárenské Výrobky

Kompletní polotovar pro výrobu chleba, housek a slaných quinoa snacků. Vynikající přírodní zdroj minerálů a antioxidantů. Formát: 10 kg Dávkování: 100%