Produkty pro firin (62)

Himalájská krystalická sůl růžová jemná 0,7-1,0 mm

Himalájská krystalická sůl růžová jemná 0,7-1,0 mm

Originální himálajská krystalová sůl Tato krystalová sůl pochází z oblasti solných hor v Pákistánu. Solné hory patří geologicky, ale ne geograficky, k himálajskému masivu. Himálajská krystalová sůl je přírodní stolní sůl, která je stará přibližně 250 milionů let. Sůl bez chemických přísad a fluxů, která se těží tak, jak se to dělalo po staletí. Himálajská krystalová sůl vznikla před více než 250 miliony let během zmizení původního oceánu. Je sbírána ručně na tibetských náhorních plošinách. Sůl z Himálaje se dříve nazývala "sůl králů", protože velmi kvalitní sůl byla prodávána pouze místní šlechtě. Růžová barva pochází z minerálů, které sůl absorbovala, jako je chlorid sodný, hořčík a vápník. Tato himálajská sůl je jemná krystalová sůl, která není rafinovaná a stále má všechny dobré vlastnosti, které sůl má. Většina solí dostupných na trhu byla zpracována, což...
Himalájská krystalická sůl prášek růžová jemná 0,3-0,5 mm - Himalájská krystalická sůl prášek růžová jemná 0,3-0,5 mm

Himalájská krystalická sůl prášek růžová jemná 0,3-0,5 mm - Himalájská krystalická sůl prášek růžová jemná 0,3-0,5 mm

Původ Tato krystalová sůl pochází z oblasti solných řetězců v Pákistánu. Solný řetězec geologicky, ale nikoli geograficky patří k himálajskému masivu. Himalájská krystalová sůl je přírodní stolní sůl stará přibližně 250 milionů let. Bez chemických přísad a/nebo tekutin a získávána tak, jak se to dělá již stovky let. Himalájská krystalová sůl se vytvořila před více než 250 miliony let během zmizení původního oceánu. Sůl se ručně sklízí na tibetských náhorních plošinách. Dříve byla sůl z Himalájí nazývána také „solí králů“, protože sůl velmi vysoké kvality byla prodávána pouze místní šlechtě. Růžová barva pochází z minerálů, které sůl absorbovala, jako je chlorid sodný, hořčík a vápník. Tato himálajská sůl je jemná krystalová sůl, která není rafinovaná a má všechny dobré vlastnosti, které sůl má. Většina solí dostupných na trhu je zpracována...
Středozemní mořská sůl jemná 0,2-1,0 mm - Středozemní mořská sůl jemná 0,2-1,0 mm

Středozemní mořská sůl jemná 0,2-1,0 mm - Středozemní mořská sůl jemná 0,2-1,0 mm

Původ a těžba Tento přírodní stůl sůl se vyrábí na pobřeží Středozemního moře. Sůl se získává v solivárnách, které se nacházejí v rozsáhlých přírodních parcích nebo rezervacích, daleko od průmyslu a velkých měst. Mořská voda je pomocí staletých kanálů svedena do solných bažin. Vítr a slunce postupně zvyšují koncentraci soli. Sůl začíná krystalizovat a klesá na dno solivárny. Poté je sůl sklizena pomocí speciálních nástrojů. Po těžbě je sůl sušena a prosívána na různé velikosti zrn. Středozemní sůl je čistě přírodní produkt, bez chemikálií a aditiv. Dnes se těžba soli stále provádí podle staletých tradic v mediteránních solných bažinách. Těžební oblasti jsou útočištěm pro zvířata a tvoří důležitý biotop pro mnohé ohrožené druhy ptáků a rostlin. Zde komercializace těžby mořských solí nyní ...
Himalájská krystalická sůl prášek růžová jemná 0.3-0.5 mm - Koupit himalájskou krystalickou sůl prášek růžová jemná? | Velkoobchod | VehGro

Himalájská krystalická sůl prášek růžová jemná 0.3-0.5 mm - Koupit himalájskou krystalickou sůl prášek růžová jemná? | Velkoobchod | VehGro

Původ: Toto krystalové sůl pochází z solného řetězce v Pákistánu. Solný řetězec patří geologicky, ale ne geograficky, k himálajskému masivu. Himalájská krystalová sůl je přírodní kuchyňská sůl, která je stará přibližně 250 milionů let. Sůl bez chemických přísad a protispékavých látek, která se získává tak, jak se to dělalo po staletí. Himalájská krystalová sůl vznikla před více než 250 miliony let při zmizení původního oceánu. Sůl se ručně sklízí na tibetských náhorních plošinách. Sůl z Himalájí byla dříve označována jako "královská sůl", protože tato velmi kvalitní sůl byla prodávána pouze místnímu šlechtictvu. Růžová barva pochází z minerálů, které sůl absorbovala, jako je chlorid sodný, hořčík a vápník. Tato himálajská sůl je jemná krystalová sůl, která je nerafinovaná a stále má všechny dobré vlastnosti, které sůl má.
Jemná mořská sůl z Středozemního moře 0,2-1,0 mm

Jemná mořská sůl z Středozemního moře 0,2-1,0 mm

Původ a extrakce Tato čistá přírodní mořská sůl se vyrábí na pobřeží Středozemního moře. Solné pánve se nacházejí ve velkých přírodních parcích nebo rezervacích, daleko od průmyslu a velkých měst. Mořská voda je vedena starobylými kanály do solných bažin. Vítr a slunce postupně zvyšují koncentraci soli. Sůl začíná krystalizovat a klesá na dno solných pánví, odkud je poté sklízena speciálními nástroji. Po extrakci je sůl sušena a prosívána na různé velikosti zrn. Středozemní mořská sůl je čistě přírodní produkt, bez chemikálií a přísad. Dnes se výroba soli stále provádí podle starobylých tradic ve středozemních solných bažinách. Oblasti extrakce jsou útočištěm pro zvířata a tvoří důležité habitaty pro mnoho ohrožených druhů ptáků a rostlin. Zde komercializace extrakce mořské soli přispívá k ochraně jedinečné pobřežní krajiny. Tas…
Mletý Černý Pepř Jemný bez bakterií Bio

Mletý Černý Pepř Jemný bez bakterií Bio

Černý pepř Pepř roste jako bobule na tropické rostlině pepře. Ostrá chuť je způsobena složkou piperin. Pepř se vyskytuje v různých barvách, černé, bílé a zelené. Rostlina pepře původně roste převážně v Indii. Pepř se produkuje ve většině tropických oblastí. Použití černého pepře Pepř lze použít téměř do jakéhokoli jídla. Zesiluje chuť masa a dodává pikantní chuť polévkám a bramborové kaši. Zdravotní vlastnosti černého pepře Hlavní vlastností černého pepře je jeho stimulační účinek na trávení, ale černý pepř má i další vlastnosti. Pepř zlepšuje vstřebávání dalších živin a je silným antioxidantem.
Himalájská Růžová Krystalová Sůl Jemná 0.7-1.0 mm - Koupit Himalájskou Růžovou Krystalovou Sůl Jemnou 0.7-1.0 mm? | Velkoobchod

Himalájská Růžová Krystalová Sůl Jemná 0.7-1.0 mm - Koupit Himalájskou Růžovou Krystalovou Sůl Jemnou 0.7-1.0 mm? | Velkoobchod

Původ: Toto krystalové sůl pochází z solného řetězce v Pákistánu. Solný řetězec patří geologicky, ale ne geograficky, k Himálajskému masivu. Himálajská krystalová sůl je přírodní kuchyňská sůl, která je stará přibližně 250 milionů let. Sůl bez chemických přísad a protispékavých látek, která se získává tak, jak se to dělalo po staletí. Himálajská krystalová sůl vznikla před více než 250 miliony let při zmizení původního oceánu. Sůl se ručně sklízí na tibetských náhorních plošinách. Sůl z Himálaje byla dříve označována jako "královská sůl", protože tato velmi kvalitní sůl byla prodávána pouze místnímu šlechtictvu. Růžová barva pochází z minerálů, které sůl absorbovala, jako je chlorid sodný, hořčík a vápník. Tato himálajská sůl je jemná krystalová sůl, která je nerafinovaná a stále má všechny dobré vlastnosti, které sůl má.
Himalájská krystalická sůl prášek růžová jemná 0.5-0.7 mm - Koupit himalájskou krystalickou sůl prášek růžová jemná? | Velkoobchod | VehGro

Himalájská krystalická sůl prášek růžová jemná 0.5-0.7 mm - Koupit himalájskou krystalickou sůl prášek růžová jemná? | Velkoobchod | VehGro

Původ: Toto krystalové sůl pochází z solného řetězce v Pákistánu. Solný řetězec patří geologicky, ale nikoli geograficky, k Himálajskému masivu. Himálajská krystalová sůl je přírodní kuchyňská sůl, která je stará přibližně 250 milionů let. Sůl bez chemických přísad a protispékavých látek, která se získává tak, jak se to dělalo po staletí. Himálajská krystalová sůl vznikla před více než 250 miliony let při zmizení původního oceánu. Je ručně sklízena na tibetských náhorních plošinách. Sůl z Himálaje byla dříve označována jako "královská sůl", protože tato velmi kvalitní sůl byla prodávána pouze místnímu šlechtictvu. Růžová barva pochází z minerálů, které sůl absorbovala, jako je chlorid sodný, hořčík a vápník. Tato himálajská sůl je jemná krystalová sůl, která je nerafinovaná a stále má všechny dobré vlastnosti, které sůl má.
Jemné Bezlepkové Bio Ovesné Flaky

Jemné Bezlepkové Bio Ovesné Flaky

Vločky z ovsa Pro výrobu ovsených vloček se používá celé zrno. To znamená, že zahrnuje i otruby a klíček, a ne pouze škrobovou část obilí. Ovesné vločky jsou tedy vždy celozrnné. Ovesné vločky se připravují snadněji a rychleji než celé ovsené zrno. A navíc jsou také lépe stravitelné. To jsou důležité důvody, proč jsou ovesné vločky tak populární. Výhody ovesných vloček Ovesné vločky dodávají vašemu tělu spoustu vitamínů. Poskytují vám sílu, kterou potřebujete, abyste zvládli den, a uspokojují vaši chuť k jídlu. Ovesné vločky mají ještě mnoho dalších výhod: snižují cholesterol, jsou zdrojem antioxidantů, dodávají vašemu tělu spoustu energie a mají močopudné účinky. Tento výživný oves je skvělý do jogurtu, například jako snídaně. Podporuje dobré formování zubů a kostí a navíc je lehce stravitelný.
Himalájská Růžová Krystalová Sůl Jemná 0,7-1,0 mm - Himalájská Růžová Krystalová Sůl Jemná 0,7-1,0 mm

Himalájská Růžová Krystalová Sůl Jemná 0,7-1,0 mm - Himalájská Růžová Krystalová Sůl Jemná 0,7-1,0 mm

Původ Tato krystalová sůl pochází z oblasti solných řetězců v Pákistánu. Solný řetězec geologicky, ale nikoli geograficky patří k himálajskému masivu. Himalájská krystalová sůl je přírodní stolní sůl stará přibližně 250 milionů let. Bez chemických přísad a/nebo tekutin a získávána tak, jak se to dělá již stovky let. Himalájská krystalová sůl se vytvořila před více než 250 miliony let během zmizení původního oceánu. Je ručně sklízena na tibetských náhorních plošinách. Dříve byla sůl z Himalájí nazývána také „solí králů“, protože sůl velmi vysoké kvality byla prodávána pouze místní šlechtě. Růžová barva pochází z minerálů, které sůl absorbovala, jako je chlorid sodný, hořčík a vápník. Tato himálajská sůl je jemná krystalová sůl, která není rafinovaná a stále má všechny dobré vlastnosti, které sůl má. Většina solí, které jsou na trhu dostupné, je zpracová…
Glukóza DE 97 Dextróza Prášek Jemný BIO - Koupit Glukózu DE 97 Dextrózu Prášek BIO? | Velkoobchod | VehGroshop

Glukóza DE 97 Dextróza Prášek Jemný BIO - Koupit Glukózu DE 97 Dextrózu Prášek BIO? | Velkoobchod | VehGroshop

D-glukóza: Glukóza je přírodní chemická sloučenina. Toto glukózové prášek se také nazývá D-glukóza. D-glukóza je také známá jako dextroza. D-glukóza je monosacharid (jednoduchý cukr), podkategorie sacharidů. Je to důležitý zdroj energie. Glukózu vyrábějí rostliny a většina řas fotosyntézou (přeměna světla na sacharidy). Dextrose Equivalent (DE): Číslo DE glukózy říká něco o vazební a sladké síle glukózy a závisí na stupni hydrolyze. Škrob se hydrolyzuje na glukózu. Na škále od 0 do 100 představuje 0 čistý škrob a 100 čistou glukózu. Čím nižší číslo, tím vyšší je vazební síla produktu. Čím vyšší číslo, tím vyšší je sladkost. Použití: Glukóza může být přímo vstřebávána z tenkého střeva do krve.
Německá kamenná sůl jemná 0.1-0.7 mm - Koupit německou kamennou sůl jemnou? | Velkoobchod | VehGroshop | Velkoobchod

Německá kamenná sůl jemná 0.1-0.7 mm - Koupit německou kamennou sůl jemnou? | Velkoobchod | VehGroshop | Velkoobchod

Původ a použití: Toto přírodní kamenné sůl vzniklo před více než 200 miliony lety vysycháním Zechsteinského moře. Toto moře bylo mělkým vnitrozemským mořem, které se rozprostíralo přes severozápadní Evropu. Dnes se sůl nachází 400 až 750 metrů pod zemí a obsahuje řadu minerálů a vázaného jódu. Je to přírodní produkt, který je pouze mletý a prosévaný. Tento produkt má velmi příjemnou slanou chuť a je velmi vhodný pro použití ve všech typech pokrmů. Specifické vlastnosti: 98,4% NaCI. 0,02% Mg. 0,20% Ca. 0,1% K.
Himalájská krystalická sůl prášek růžová jemná 0,1-0,3 mm - Himalájská krystalická sůl prášek růžová jemná 0,1-0,3 mm

Himalájská krystalická sůl prášek růžová jemná 0,1-0,3 mm - Himalájská krystalická sůl prášek růžová jemná 0,1-0,3 mm

Původ Tato krystalová sůl pochází z oblasti solných řetězců v Pákistánu. Solný řetězec geologicky, ale nikoli geograficky patří k himálajskému masivu. Himalájská krystalová sůl je přírodní stolní sůl stará přibližně 250 milionů let. Bez chemických přísad a/nebo tekutých prostředků a získávána tak, jak se to dělá již stovky let. Himalájská krystalová sůl se vytvořila před více než 250 miliony let během zmizení původního oceánu. Je ručně sklízena na tibetských náhorních plošinách. Dříve byla sůl z Himalájí nazývána také „solí králů“, protože sůl velmi vysoké kvality byla prodávána pouze místní šlechtě. Růžová barva pochází z minerálů, které sůl absorbovala, jako je chlorid sodný, hořčík a vápník. Tato himálajská sůl je jemná krystalová sůl, která není rafinovaná a stále má všechny dobré vlastnosti, které sůl má. Většina solí, které jsou na trhu k dispozici, je zpracována...
Červená Paprika Sladký Prášek Jemný Nízký Klíčící Biologický

Červená Paprika Sladký Prášek Jemný Nízký Klíčící Biologický

Paprika (Capsicum annuum) Rudá Paprika Edelzoet Prášek Jemný bez klíčení Biologický je produkt bez klíčení, což znamená, že bylo zajištěno, že není možné tento produkt zasít. Rudá Paprika Edelzoet Prášek Jemný bez klíčení Biologický je tedy určen pouze k použití v kuchyni.
Sůl Kala Namak Jemná 0,3-0,5 mm - Sůl Kala Namak Jemná 0,3-0,5 mm

Sůl Kala Namak Jemná 0,3-0,5 mm - Sůl Kala Namak Jemná 0,3-0,5 mm

Co je Kala Namak Kala Namak je také známé pod názvem indická černá sůl. Sůl se získává z černé skály, v dolech na úpatí indického Himaláje. Po mletí zůstává málo z černé barvy. Použití Kala Namak Tato sůl je velmi oblíbená mezi vegany. Kamenná sůl má díky svým sírovým vlastnostem vůni a chuť, která připomíná vařená vejce. Tak mohou vegani přidat chuť vajec do pokrmu, aniž by použili skutečné vejce. Tímto způsobem ji můžete použít jako náhradu vajec v veganské majonéze nebo při přípravě tofu. Kala Namak se také hojně používá jako přísada do kari, chutney a posypává se na smažené pokrmy. Velmi dobře se hodí také k pokrmům s kuřecím masem a rýží.
Himalájská krystalová sůl prášek růžová jemná 0,3-0,5 mm

Himalájská krystalová sůl prášek růžová jemná 0,3-0,5 mm

Původ himálajské krystalové soli Tato krystalová sůl pochází z oblasti soli v Pákistánu. Oblast soli geologicky, ale nikoli geograficky, patří k himálajskému masivu. Himálajská krystalová sůl je přírodní stolní sůl, která je stará přibližně 250 milionů let. Sůl bez chemických přísad a fluxů, která se těží tak, jak se to dělalo po staletí. Himálajská krystalová sůl se vytvořila před více než 250 miliony let během zmizení původního oceánu. Je sklízena ručně na tibetských náhorních plošinách. Sůl z Himálaje se dříve nazývala "sůl králů", protože velmi kvalitní sůl byla prodávána pouze místní šlechtě. Růžová barva pochází z minerálů, které sůl absorbovala, jako je chlorid sodný, hořčík a vápník. Tato himálajská sůl je jemná krystalová sůl, která není rafinovaná a stále má všechny dobré vlastnosti, které sůl má. Většina solí dostupných na trhu byla zpracována, což omylo...
Sůl z Mrtvého moře Jemná 0,1 mm

Sůl z Mrtvého moře Jemná 0,1 mm

Historie Mrtvé moře je nejhlubší jezero na světě. Leží mezi Izraelem a Jordánskem a je ohraničeno Jordánským údolím na severu a Wadi Araba na jihu. Jezero se nachází v údolí 429 metrů pod hladinou moře, což činí pobřeží Mrtvého moře nejnižší pevninskou oblastí na Zemi. S průměrnou denní teplotou 40 stupňů zde prakticky nedochází k srážkám a vzduch je čistý a bez smogu a znečištění. Mrtvé moře se nazývá mrtvé kvůli vysokému obsahu soli, který brání vodním organismům v životě. Tento vysoký obsah soli činí koupání v Mrtvém moři prospěšnou činností pro lidi s kožními problémy. Slaná voda má terapeutický účinek na pleť, vlasy a nehty. Mrtvé moře každým rokem klesá, vody v Mrtvém moři ubývá. Velké oblasti zůstávají, které jsou prakticky jen solí. Tato sůl je prakticky vyřezávána a poté obchodována jako koupelová sůl. Jak se získává stolní sůl? Ve své čisté formě, Mrtvé moře…
Sůl z Kalahari Písečné 0,1-0,7 mm - Sůl z Kalahari Písečné 0,1-0,7 mm

Sůl z Kalahari Písečné 0,1-0,7 mm - Sůl z Kalahari Písečné 0,1-0,7 mm

Původ Sůl z Kalahari je výjimečný produkt. Sůl se získává z přírodního solného jezera v poušti Kalahari v Jižní Africe. Pouštní sůl se suší na slunci a poté balí. Oblast zůstala vždy neobydlená a nebyla využívána pro průmyslové účely. Sůl z Kalahari je sůl pro labužníky, která je zcela bez negativních vlivů na životní prostředí. Původní stav soli je hrubozrnný. Pomocí ocelového mlýnku se mletí na středně hrubou a jemnou sůl, pokud je to potřeba. K této soli nejsou přidávány žádné jiné umělé látky. Ingredience a použití Tento produkt je starý více než 280 milionů let a obsahuje mnoho minerálů a stopových prvků. Nejlepší kuchaři se na tuto přírodní sůl z pouště spoléhají. Může být použita v mnoha pokrmech. Specifické vlastnosti soli z Kalahari: 93,7% NaCl 0,03% Ca 0,008% Mg 4,0…
Organický Jemný Černý Pepř Prášek - Koupit Organický Jemný Černý Pepř Prášek? | Velkoobchod | VehGroshop

Organický Jemný Černý Pepř Prášek - Koupit Organický Jemný Černý Pepř Prášek? | Velkoobchod | VehGroshop

Piper nigrum (černý pepř): Jemný prášek z černého pepře BIO s nízkým obsahem klíčků je produkt s minimem klíčků. Potraviny obsahují různé mikroby, jako jsou bakterie a zárodky. Zajištění bezklíčkovosti bio surovin znamená odstranit co nejvíce škodlivých bakterií a zárodků.
Sůl z Mrtvého moře Jemná 0.1 mm - Koupit Sůl z Mrtvého moře Jemnou 0.1 Mm? | Velkoobchod | VehGroshop

Sůl z Mrtvého moře Jemná 0.1 mm - Koupit Sůl z Mrtvého moře Jemnou 0.1 Mm? | Velkoobchod | VehGroshop

Historie: Mrtvé moře je nejníže položené jezero na světě. Leží mezi Izraelem a Jordánskem a na severu je ohraničeno Jordánským údolím a na jihu Wadi Araba. Jezero se nachází v údolí 429 metrů pod hladinou moře, což činí pobřeží Mrtvého moře nejníže položenou pevninskou oblastí na Zemi. Při průměrné denní teplotě 40 stupňů téměř nedochází k srážkám a vzduch je čistý a bez smogu a znečištění. Mrtvé moře je nazýváno mrtvým kvůli svému vysokému obsahu soli, který brání životním organismům přežít. Tento vysoký obsah soli činí koupání v Mrtvém moři blahodárnou aktivitou pro lidi s kožními problémy. Slaná voda má terapeutický účinek na pleť, vlasy a nehty. Mrtvé moře každým rokem klesá, vody v Mrtvém moři ubývá. Zůstávají velké plochy, které jsou prakticky jen solí.
Německá kamenná sůl jemná 0,1-0,7 mm - Německá kamenná sůl jemná 0,1-0,7 mm

Německá kamenná sůl jemná 0,1-0,7 mm - Německá kamenná sůl jemná 0,1-0,7 mm

Původ a použití Tato přírodní kamenná sůl byla vytvořena před více než 200 miliony lety vysycháním Zechsteinského moře. Toto moře bylo mělkým vnitřním mořem, které se rozprostíralo přes severozápadní Evropu. V současnosti je sůl uložena 400 až 750 metrů pod zemí a obsahuje řadu minerálů a vázaného jódu. Je to přírodní produkt, který je pouze mletý a prosévaný. Tento produkt má velmi příjemnou slanou chuť a je velmi vhodný pro použití na různé druhy pokrmů. Specifické vlastnosti: 98,4% NaCI. 0,02% Mg. 0,20% Ca. 0,1% K. Prémiová německá jemná kamenná sůl 0,1-0,7 mm Německá jemná kamenná sůl 0,1-0,7 mm od VehGro je produkt prémiové kvality. Tento produkt vznikl s ohledem a péčí o člověka a přírodu. VehGro se zaměřuje na produkty, které jsou zdravé a nejvyšší kvality. Vybrané (biologické) přírodní produkty pocházejí z d…
Sůl z Mrtvého moře Jemná 0,1 mm

Sůl z Mrtvého moře Jemná 0,1 mm

Historie Mrtvé moře je nejhlubší jezero na světě. Leží mezi Izraelem a Jordánskem a je ohraničeno Jordánským údolím na severu a Wadi Araba na jihu. Jezero se nachází v údolí 429 metrů pod hladinou moře, což činí pobřeží Mrtvého moře nejnižší pevninskou oblastí na Zemi. S průměrnou denní teplotou 40 stupňů téměř neprší a vzduch je jasný a bez smogu a znečištění. Mrtvé moře se nazývá mrtvé kvůli vysokému obsahu soli, který znemožňuje život organismům ve vodě. Tento vysoký obsah soli činí koupání v Mrtvém moři léčivou aktivitou pro lidi s kožními problémy. Slaná voda má terapeutický účinek na pleť, vlasy a nehty. Mrtvé moře každoročně klesá, vody v Mrtvém moři ubývá. Zůstávají velké oblasti, které jsou téměř pouze solné. Tato sůl je téměř vykrajována a poté obchodována jako koupelová sůl…
Himalájská krystalická sůl prášek růžová jemná 0,1-0,3 mm

Himalájská krystalická sůl prášek růžová jemná 0,1-0,3 mm

Původ himálajské krystalové soli Tato krystalová sůl pochází z oblasti soli v Pákistánu. Oblast soli geologicky, ale nikoli geograficky, patří k himálajskému masivu. Himálajská krystalová sůl je přírodní stolní sůl, která je stará přibližně 250 milionů let. Sůl bez chemických přísad a fluxů, která se těží tak, jak se to dělalo po staletí. Himálajská krystalová sůl vznikla před více než 250 miliony let během zmizení původního oceánu. Je sklízená ručně na tibetských náhorních plošinách. Sůl z Himálaje byla dříve nazývána "solí králů", protože velmi kvalitní sůl byla prodávána pouze místní šlechtě. Růžová barva pochází z minerálů, které sůl absorbovala, jako je chlorid sodný, hořčík a vápník. Tato himálajská sůl je jemná krystalová sůl, která není rafinovaná a stále má všechny dobré vlastnosti, které sůl má. Většina solí dostupných na trhu byla zpracována, což vyplavilo...
Sůl Kala Namak Jemná 0.3-0.5 mm - Koupit Sůl Kala Namak Jemná 0.3-0.5 mm? | Velkoobchod | VehGroshop

Sůl Kala Namak Jemná 0.3-0.5 mm - Koupit Sůl Kala Namak Jemná 0.3-0.5 mm? | Velkoobchod | VehGroshop

Kala Namak neboli černá sůl dodává potravinám chuť s obsahem síry. V Indii je to zejména žádoucí u ovocných salátů, chutney, chaats nebo u oblíbených RACES. Tato sůl Kala Namak je zvlášť doporučována pro zeleninu a exotické ovoce, ale také pro rybí pokrmy. Kromě toho dodává tato sůl také longdrinkům a ovocným nápojům výjimečnou chuť.
Německá kamenná sůl jemná 0,1-0,7 mm

Německá kamenná sůl jemná 0,1-0,7 mm

Původ a použití Tato přírodní kamenná sůl vznikla před více než 200 miliony let vysycháním moře Zechstein. Toto moře bylo mělkým vnitrozemským mořem, které se rozprostíralo přes severozápadní Evropu. Dnes je sůl uložena 400 až 750 metrů pod zemí a obsahuje řadu minerálů a vázaného jódu. Je to přírodní produkt, který je pouze mletý a prosévaný. Tento produkt má velmi příjemnou slanou chuť a je velmi vhodný pro použití na všechny druhy pokrmů. Specifické vlastnosti: 98,4 % NaCl. 0,02 % Mg. 0,20 % Ca. 0,1 % K.
Černý Pepř Prášek Jemný Bez Klíčení Bio - Černý Pepř Prášek Jemný Bez Klíčení Bio

Černý Pepř Prášek Jemný Bez Klíčení Bio - Černý Pepř Prášek Jemný Bez Klíčení Bio

Černý pepř Pepř roste jako bobule na tropické rostlině pepře. Ostrá chuť vzniká díky složce piperin. Pepř máte v různých barvách, černé, bílé a zelené. Rostlina pepře původně roste především v Indii. Pepř se vyrábí ve většině tropických oblastí. Použití černého pepře Pepř lze použít téměř v každém pokrmu. Zesiluje chuť masa a dodává pikantní chuť polévkám a pyré. Zdravotní vlastnosti černého pepře Podporující účinek na trávení je nejdůležitější vlastností černého pepře, ale černý pepř má i další vlastnosti. Pepř zlepšuje vstřebávání dalších živin a je silným antioxidantem.
Jemné Bezlepkové Bio Ovesné Flaky

Jemné Bezlepkové Bio Ovesné Flaky

Ovesné vločky Aby se vyrobily ovesné vločky, používá se celé zrno. To zahrnuje jak otruby, tak klíček, a ne pouze škrobovou část zrna. Ovesné vločky jsou tedy vždy celozrnné. Ovesné vločky se připravují snadněji a rychleji než celé zrno ovsa. Také se lépe tráví. Důležité důvody, proč jsou ovesné vločky tak oblíbené. Výhody ovesných vloček Ovesné vločky poskytují vašemu tělu spoustu vitamínů. Dodávají vám sílu potřebnou k překonání dne a uspokojují vaši chuť k jídlu. Ovesné vločky mají mnoho dalších výhod: snižují cholesterol, jsou zdrojem antioxidantů, poskytují vašemu tělu spoustu energie a mají diuretické účinky. Tento výživný oves je například lahodný v jogurtu jako snídaně. Podporuje dobré vytváření zubů a kostí a je také snadno stravitelný.
Himalájská krystalická sůl růžová jemná 0,5-0,7 mm

Himalájská krystalická sůl růžová jemná 0,5-0,7 mm

Původ himálajské krystalové soli Tato krystalová sůl pochází z oblasti soli v Pákistánu. Oblast soli geologicky, ale nikoli geograficky, patří k himálajskému masivu. Himálajská krystalová sůl je přírodní stolní sůl, která je stará přibližně 250 milionů let. Sůl bez chemických přísad a fluxů, která se těží tak, jak se to dělalo po staletí. Himálajská krystalová sůl vznikla před více než 250 miliony let během zmizení původního oceánu. Je sbírána ručně na tibetských náhorních plošinách. Sůl z Himálaje se dříve nazývala "sůl králů", protože velmi kvalitní sůl byla prodávána pouze místní šlechtě. Růžová barva pochází z minerálů, které sůl absorbovala, jako je chlorid sodný, hořčík a vápník. Tato himálajská sůl je jemná krystalová sůl, která není rafinovaná a stále má všechny dobré vlastnosti, které sůl má. Většina solí dostupných na trhu byla zpracována, což omylo...
Sladký Paprikový Prášek Jemný snížený klíčivost Bio

Sladký Paprikový Prášek Jemný snížený klíčivost Bio

Paprika (Capsicum annuum) Mletá sladká paprika s nízkým obsahem klíčivosti je produkt s nízkou klíčivostí, což znamená, že není možné tento produkt zasít. Mletá sladká paprika s nízkým obsahem klíčivosti je proto určena pouze k použití v kuchyni.
Mořská sůl Středozemní Jemná 0.2-1.0 mm - Koupit Mořskou sůl Středozemní Jemnou 0.2-1.0 mm? | Velkoobchod | VehGroshop

Mořská sůl Středozemní Jemná 0.2-1.0 mm - Koupit Mořskou sůl Středozemní Jemnou 0.2-1.0 mm? | Velkoobchod | VehGroshop

Původ a získávání: Toto čisté, přírodní kuchyňské sůl se získává na pobřeží Středozemního moře. Solné pánve se nacházejí ve velkých přírodních parcích nebo chráněných oblastech, daleko od průmyslu a velkoměst. Mořská voda je vedena starobylými kanály do solných luk. Vítr a slunce postupně zvyšují koncentraci soli. Sůl začíná krystalizovat a klesá na dno solné pánve. Poté je sůl sklízena speciálními nástroji. Po získání je sůl sušena a prosívána na různé velikosti zrn. Středozemní mořská sůl je čistý přírodní produkt, bez chemikálií a přísad. I dnes se získávání soli provádí podle staré tradice v solných pánvích Středozemního moře. Těžební oblasti jsou útočištěm pro zvířata a tvoří důležitý životní prostor pro mnoho ohrožených druhů ptáků a rostlin.