Produkty pro firin (1)

Jemné Venkovní Ječné Krupice - Balení Jemné Venkovní Ječné Krupice

Jemné Venkovní Ječné Krupice - Balení Jemné Venkovní Ječné Krupice

Krupice ječmenná venkovská jemná je druh krupice vyráběné z obilí ječmene obecného. Je jednou z nejpopulárnějších krupic v Polsku. Také se nazývá lámání krupice. V závislosti na způsobu zpracování ječmenná venkovská krupice je krupice získaná z očištěného, loupaného, nakrájeného zrna, ale ne leštěného. Podle stupně rozmělnění rozlišujeme ječmennou venkovskou krupici hrubou, střední a jemnou. Všechny odrůdy ječmenné krupice obsahují velké množství vlákniny. Ječmenná krupice je bohatým zdrojem vitamínů skupiny B, zejména vitamínů B1, B2 a B6, stejně jako vitamínů E, K, PP, kyseliny listové a také křemíku, zinku, vápníku, manganu a mědi. Venkovská krupice se skvěle hodí k různým omáčkám, včetně houbové a masové. Může také být vynikajícím složením polévek a plněných zelenin.