Produkty pro galligani lázně (9)

Grana Padano DOP

Grana Padano DOP

Il Grana Padano DOP se vyrábí v historické oblasti s chráněným označením původu, díky příspěvku členů dodavatelů z provincií Mantova a Brescia, které jsou dvěma nejdůležitějšími pro výrobu tohoto DOP. Dostupný v různých velikostech a zráních, které se pohybují od minimálně 10 měsíců až po 20 měsíců zrání.
Tagliatelle all'Uovo

Tagliatelle all'Uovo

Čerstvé vaječné tagliatelle jsou dlouhým formátem těstovin, který je po celém světě známý svou konzistencí, chutí a velikostí. Je synonymem emilské kuchyně, je vysoce univerzální a může být použit v nesčetných přípravách. Je ideální s ragú (masovou omáčkou), houbovou omáčkou nebo omáčkou s lanýži, a je stejně lahodný s jednoduchými rajčatovými omáčkami.
MEETING CATANIA

MEETING CATANIA

Prodejní setkání v Catanii, od 6 do 250 míst, pro schůzky, školení, kongresy. Učebny s videoprojektorem a plátnem, wi-fi a zesílením.
ZRAZOVANÝ PECORINO D O P - Zrazený

ZRAZOVANÝ PECORINO D O P - Zrazený

Vyrábí se z mléka odebraného z konkrétních oblastí, jak stanovuje nařízení Konsorcia pro správu a výrobu pecorina DOP. Srážení probíhá při teplotě mezi 35 a 38 °C a rozbití sýřeniny musí mít velikost zrna kukuřice. Tvar může vážit od 1,000 kg do 3,500 kg. Naše produkce má hmotnost přibližně 1,800 kg na kus a zraje minimálně 120 dní. Vůně je intenzivní a chuť jemně výrazná.
Komunikace

Komunikace

Brilantní nápady, jak předat srdce a duši vaší firmy. Dojměte své publikum, upoutejte jejich pozornost, okouzlete je svým šarmem.
Parmigiano Reggiano DOP

Parmigiano Reggiano DOP

Parmigiano Reggiano DOP je výsledkem zručného řemeslného zpracování, které se předává z generace na generaci. Členové ho vyrábějí podle tradiční metody, v provincii Mantova na pravém břehu řeky Po. Dostupný v různých velikostech a zráních, které se pohybují od minimálně 14 měsíců až po 30 měsíců zrání.
Tortellini Mignon

Tortellini Mignon

Tortellini mignon di carne jsou mistrovským dílem řemeslné italské kuchyně, symbolem gastronomické kultury Emilia-Romagna. Těsto se rozválí na minimální tloušťku, což těmto malým a elegantním tortellinům dodává jedinečnou lehkost a jemnost. Náplň je vyvážením masa, vařeného šunky, mortadelly a špetky muškátového oříšku. Každá ingredience je pečlivě vybrána a odměřena, aby se zajistila intenzivní a chutná konečná chuť.
Tagliatelle all'Uovo

Tagliatelle all'Uovo

Čerstvé vaječné tagliatelle jsou dlouhým formátem těstovin, který je po celém světě známý svou konzistencí, chutí a velikostí. Je synonymem emilské kuchyně, je vysoce univerzální a může být použit v nesčetných přípravách. Je ideální s ragù (masovou omáčkou), houbovou omáčkou nebo omáčkou z lanýžů, a je stejně lahodný s jednoduchými rajčatovými omáčkami.
Ravioloni Sardi

Ravioloni Sardi

Velké sardinské ravioli jsou plněné ricottou (měkký sýr) a citronem a ztělesňují jednoduchost a čistotu středomořských chutí, nabízející čerstvý a rafinovaný kulinářský zážitek. Tento raviol představuje dokonalou harmonii mezi sladkostí a obklopující jemností ricotty a citrusovou chutí živého citronu, uzavřenou v jemné těstovinové vrstvě.