Produkty pro gauč na spaní (4)

Cavatelli se sardinkami a fenyklem

Cavatelli se sardinkami a fenyklem

Obohaťte svou nabídku o cavatelli sarde a finochietto, recepturu, která vychází z ingrediencí naší země a vytváří spojení kulinářských tradic z různých částí Itálie. Vyrobeny z nejlepších surovin, poskytnou vašim zákazníkům příjemnou cestu chutí.
Prosciutto, Salám, Finocchiona, Pancetta - Toskánská Delikatesa

Prosciutto, Salám, Finocchiona, Pancetta - Toskánská Delikatesa

SALAME TOSCANO, Příprava z vybraného vepřového masa, střední mletí a kostičky sádla, je plněna do kolagenního střívka a zraje. PROSCIUTTO - vepřová kýta "CASALINGO ALLA TOSCANA" FINOCCHIONA, Příprava z vybraného vepřového masa, je typická toskánská uzenina v kolagenním střívku ochucená fenyklovými semínky. PANCETTA z čistého vepřového masa, rolovaná nebo rozložená, solené a zrající po toskánsku.
Nduja - Kalabrijská salám

Nduja - Kalabrijská salám

‘Nduja je kalabrijská uzenina par excellence, má jasně červenou barvu, měkkou konzistenci a zvlášť pikantní chuť. Získává se mletím 42 % vepřového tuku, 30 % libového masa z prasete a 25 % hojného kalabrijského pepře. Doporučuje se jako předkrm nebo jako přísada do těstovin a pizz. Kategorie: Kalabrijské uzeniny Hmotnost: 300/350 g Složení: Vepřové maso, sůl, přírodní aromata a koření Cukry: Dextróza a sacharóza Antioxidanty: E301 Konzervanty: E250-E252 Hmotnost: 0,300 kg
Ciauscolo IGP - Měkká saláma s více než 2.000letou historií

Ciauscolo IGP - Měkká saláma s více než 2.000letou historií

Pochází z latinského Cibusculum, což znamená cenné jídlo, a má historii, která sahá až do doby římské říše. Je to měkký, sladký a chutný salám, ideální na namazání na chléb a konzumaci při předkrmech, svačinách a piknicích.