Produkty pro gauč na spaní (14)

Cep Bol. Edulis 6-9

Cep Bol. Edulis 6-9

Cep Boletus Edulis 6-9 je prémiová sušená houba, ceněná pro svou bohatou, zemitou chuť a umami tóny. Ideální do polévek, omáček a risott, dodává hloubku široké škále kulinářských aplikací.
Suchý Klobása - Klobása bez dusitanů

Suchý Klobása - Klobása bez dusitanů

Naším posláním je vrátit klobásě, symbolu francouzské gastronomie, její důstojnost! Tato řemeslná klobása je vyráběna v naší uzenářské dílně v Laissacu, v Aveyronu. Skládá se pouze ze 3 ingrediencí: vepřového masa, soli z Guérande a pepře Kampot IGP z Kambodže. Tato sušená masa se uchovávají po dobu 3 měsíců při pokojové teplotě. Skvěle se hodí k coppě, lonzu, klobáse, sušenému hovězímu a šunkovým ořechům, aby vám nabídla aperitivní talíř 100% bez nitritů a konzervantů. Všechny naše uzeniny bez nitritů jsou vyráběny z pečlivě vybraných prasat z Aveyronu. Původ: Laissac, Aveyron Hmotnost: přibližně 250g Ingredience: Vepřové maso, sůl z Guérande, pepř Kampot IGP, přírodní střívko
ČERSTVÝ CASSOULET Z CASTELNAUDARY S KACHNÍM CONFITEM - ČERSTVÝ

ČERSTVÝ CASSOULET Z CASTELNAUDARY S KACHNÍM CONFITEM - ČERSTVÝ

Tradiční příprava v troubě: odstraňte ochrannou fólii a předehřejte troubu na 7. stupeň/240°C. Poté snižte teplotu trouby na 5. stupeň/150°C (5. stupeň) a vložte svou "cassole" do trouby na: 20 minut pro formát 1 porce 45 minut pro formát 2 porce 1h15 minut pro formát 4 porce
Geneo

Geneo

Díky novým modelům oken si můžete užívat jak všestrannost přizpůsobení jakémukoli architektonickému stylu, tak i vysokou úroveň bezpečnosti. Díky integrovanému zpevňovacímu systému a materiálu Hightech RAU-FIPRO profilu GENEO vám je nabízena stabilita, kterou váš domov potřebuje. Konstrukční hloubka 86 mm Počet místností: - Pouze 6 místností - Cercevea 6 místností Těsnění - Těsnění pro podporu skla 2 - Těsnění 2 - Střední těsnění 0 Zpevnění - Nevyžaduje zpevnění Maximální tloušťka zasklení 53 mm Koeficient tepelného přenosu Uw až 0,61 (W/m²K) Maximální akustická izolace Rw = 47 dB Průvzdušnost vzduchu Třída 4 Vodotěsnost Třída 9A Odolnost proti větru Třída B5 Ochrana proti vloupání RC3
Suchá klobása s bylinkami z Provence - Klobásy

Suchá klobása s bylinkami z Provence - Klobásy

Sausage with herbs from Provence, a product truly from our region. Bohatá chuť plná vůní. Tato směs aromatických bylin, tymián, rozmarýn… vás přenese přímo do Provence pod zpěv cikád. Malé +: Sušená klobása s bylinkami z Provence se skvěle hodí jak k dobrému červenému vínu, tak k bílému vínu. SKU: 2100045000000 Hmotnost: 0,310 kg Upřesnění ohledně hmotnosti: Produkt podléhající vysychání Složení: Vepřové maso původem z Francie Nutriční hodnoty KJ/Kcal: 1129 KJ / 271 Kcal Tuky: 16,90 g Z toho nasycené mastné kyseliny (NMK): 6,20 g Sacharidy: 2,90 g Z toho cukry: 1,20 g Bílkoviny: 26,70 g Sůl: 6,04 g Alergeny: ořechy: možná stopa: použití lískových ořechů v dílně
Pláž Palhota v Armação de Pêra

Pláž Palhota v Armação de Pêra

Výstavba plážového baru v Armação de Pêra, v Algarve, na základě ošetřeného dřeva na pilotách pro ochranu proti vlhkosti a zachování životního prostředí. Umístění: Armação de Pêra Rok výstavby: 2009 Doba trvání prací: 3 týdny Plocha: 163 m²
Dámské matné legíny z lycry

Dámské matné legíny z lycry

Dámské matné legíny z lycry FUNNY 20 DEN 000.429 Velikost 2,3,4 Barva Nero
CHORIZO V OLEJI 750GR - ZPRACOVANÉ PRODUKTY

CHORIZO V OLEJI 750GR - ZPRACOVANÉ PRODUKTY

CHORIZO V OLEJI 750GR - ZPRACOVANÉ PRODUKTY Reference: 4000 HMOTNOST: 750gr
Pincho Moruno

Pincho Moruno

SLOŽENÍ: Vepřové maso, hřiby (17 %), voda, sůl, kukuřičný škrob, koření, dextróza, konzervant (sodný sulfit), antioxidanty (E301, E331) a barvivo E120. Může obsahovat stopy mléka, celeru.
Cavatelli se sardinkami a fenyklem

Cavatelli se sardinkami a fenyklem

Obohaťte svou nabídku o cavatelli sarde a finochietto, recepturu, která vychází z ingrediencí naší země a vytváří spojení kulinářských tradic z různých částí Itálie. Vyrobeny z nejlepších surovin, poskytnou vašim zákazníkům příjemnou cestu chutí.
Toulouské klobásy s vařenou čočkou - Regionální vařená čočka

Toulouské klobásy s vařenou čočkou - Regionální vařená čočka

Abychom si tuto specialitu vychutnali, nalijte obsah plechovky do nádoby, zakryjte a nechte dusit na mírném ohni. Dbejte na to, abyste občas promíchali. Přibližně 10 minut pro formát 1 porce 15 minut pro formát 2 porce Tuky: 9,0 g Z toho nasycené mastné kyseliny: 3,9 g Sacharidy: 8,7 g Z toho cukry: <0,5 g Vláknina: 2,0 g Bílkoviny: 8,4 g Sůl: 0,76 g
Koření na churrasco

Koření na churrasco

Koření na churrasco je dochucovadlo inspirované bohatými, kouřovými chutěmi brazilského grilování. Ideální pro maso, grilované pokrmy a marinády. Toto gurmánské koření má typické tóny grilů populárních v Brazílii, stejně jako bohaté náznaky. S omato a grilovanou paprikovou základnou, jemný citronový nádech osvěžuje tento recept. Koření na churrasco dodává chuť všem druhům masa!
Dámské punčochy, cabarety

Dámské punčochy, cabarety

Dámské punčochy, cabarety MARGHERITA 000.282 Velikost 1/2, 3/4 Barva Bílá, Červená, Nero
Chistorra

Chistorra

SLOŽENÍ: Vepřová tvář, tuk, vepřová kůže a vepřová krev, sůl, mléčný protein, koření, zvýrazňovač chuti E621. Přírodní vepřové střevo. Může obsahovat stopy vajec a sóji.