Produkty pro gemasová čerpadla (49)

PIVOVARNICKÉ ENZYMY - DESATASE

PIVOVARNICKÉ ENZYMY - DESATASE

DESATASE je amylolytická příprava (EC 3.2.1.41, pullulan 6-glucano-hydroláza), která katalyzuje hydrolyzu alfa-1,6 vazeb amylopektinu, což umožňuje dosáhnout vyšších výtěžků maltózy v kombinaci s maltogenními amylázami. ÚČELY Zvýšit diastatickou sílu sladu posílením působení přirozené ß-amylázy sladu. Zvýšit fermentovatelnost mladiny (zjevný limit attenuace). Přibližně 25 % celkových sacharidů mladiny je nefermentovatelných. Přidání Desatase v kombinaci s maltogenními amylázami, jako je Maltosylase, do fermentoru převádí nefermentovatelné dextriny na maltózu, která je následně fermentována na alkohol, což dává zjevnou attenuaci vyšší než 100 % bez ztráty plnosti chuti nebo udržení pěny. Při stejné koncentraci alkoholu jako u normálně attenuovaného piva bude super-attenuované pivo vyžadovat o 25 % méně surovin. Viz Modifikace attenuace. TEPLOTA Optimální 55-60 °C. Enzymatické složky jsou deaktivovány v pivu (pH 4,2)...
ESSERA Cu 6 - Hnojivo s mědí

ESSERA Cu 6 - Hnojivo s mědí

Díky obsahu speciálního systémového mědi pokrývá potřebu mědi a je přenosný pomocí vodičů. Díky obsahu mědi má také antifungální a antibakteriální účinek. Po aplikaci není ovlivněn okolními podmínkami. Nesmí se překračovat doporučené dávkování a je třeba se vyhnout aplikaci v horkých hodinách dne.
Sušené řepy - HoReCa

Sušené řepy - HoReCa

Historie řepy sahá více než 2000 let zpět. Tento kořenový plod je nejběžnější mezi zeleninovými plodinami. V sušené formě může být uchováván po dlouhou dobu. Její použití je podobné použití čerstvých kořenových plodin. Stejně jako jakýkoli sušený produkt, při kontaktu s tekutinou rychle obnovuje své vlastnosti. Použití pro Polévky, omáčky, maso, marinády, pokrmy z drůbeže, rýžové a zeleninové pokrmy. Chuť sladká Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 9,0 Tuky (g / 100g)… 0,5 Sacharidy (g / 100g)… 54 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 260
Rostlinný olej z kameliny

Rostlinný olej z kameliny

Oleje z cameliny se extrahují ze semen rostliny Camelina sativa, známé také jako zlatý len nebo falešný sezam. Tento esenciální olej je ceněn pro svůj nutriční profil, protože je bohatý na omega-3 mastné kyseliny, antioxidanty a vitamin E. Jeho protizánětlivé a změkčující vlastnosti z něj činí přirozený zvlhčovač pleti, který pomáhá uklidnit podráždění a zlepšit elasticitu pleti. Kromě toho je olej z cameliny známý svou schopností posilovat a změkčovat vlasy, dodávat lesk a usnadňovat úpravu. Také se používá v kuchyni díky své jemné chuti a vysokému obsahu zdravých mastných kyselin, což přispívá k vyvážené stravě. KONTEJNER: 25 kg. 200 kg. IBC 1000 kg. INCI: Olej ze semen Camelina sativa
Hexagonální chlorid hořečnatý 1000g Vivio - Hexagonální chlorid hořečnatý 1000g Vivio

Hexagonální chlorid hořečnatý 1000g Vivio - Hexagonální chlorid hořečnatý 1000g Vivio

Hořčík je jedním z nejcennějších bioprvků. Hraje mnoho důležitých rolí v těle: podílí se na důležitých biochemických reakcích, je klíčový pro efektivní fungování nervového systému, krve, trávení, kostí, hyperaktivity krve nebo tvorby ledvinových kamenů, zpomaluje proces stárnutí a posiluje imunitu těla. Hořčík je běžný prvek, ale špatně stravitelný. Je absorbován pouze z 15 až 40 % z potravin, obilovin, výrobků z obilovin, hnědé rýže, sušeného ovoce, čerstvé zelené listové zeleniny a čokolády, což jsou některé z potravin bohatých na hořčík. Pro ty, jejichž strava není bohatá na zmíněné produkty, může být nezbytné doplnění. Jak doplnit nedostatek hořčíku? Můžete získat doplňky hořčíku ve formě tablet nebo kapslí, nebo doplnit tento prvek přes kůži.
Sírová kyselina

Sírová kyselina

H2SO4
Spasmovent® Kurkuma Granulát - kořen Curcuma xanthoriza

Spasmovent® Kurkuma Granulát - kořen Curcuma xanthoriza

Tradiční bylinný léčivý přípravek používaný k symptomatické léčbě zažívacích potíží, jako jsou pocity plnosti, pomalé trávení a nadýmání.
CENTOBOR - Potravinový doplněk

CENTOBOR - Potravinový doplněk

PRO SEBE A SVÉ BLÍZKÉ • Antivirové, antibakteriální, • Antifungální a vysoký antioxidační účinek, • Pomáhá zvyšovat odolnost těla, • Zpomalovat stárnutí, • Pomáhá vyrovnávat hormony, a díky obsahu zinku, hořčíku a vápníku pomáhá odstraňovat nedostatek minerálů.
Entellan - CHEMICKÉ LÁTKY

Entellan - CHEMICKÉ LÁTKY

Entellan - CHEMICKÉ LÁTKY KÓD PRODUKTU: BKEN00003 VELIKOST: 500 ML
Acetyl CoA trisodný - Jemné Chemikálie

Acetyl CoA trisodný - Jemné Chemikálie

Acetyl-CoA je nezbytný kofaktor a nosič acylových skupin v enzymatických reakcích. Vzniká buď oxidativní dekarboxylací pyruvátu, ß-oxidací mastných kyselin nebo oxidativním rozkladem některých aminokyselin. Je to meziprodukt v metabolismu mastných kyselin a aminokyselin. Je to startér pro cyklus kyseliny citrónové. Je to prekurzor neurotransmiteru acetylcholinu. CAS č.:[102029-73-2] Kód:1670
Granule z neemového stromu - Granule z neemového stromu jako stimulátor růstu rostlin pro použití v ekologické produkci.

Granule z neemového stromu - Granule z neemového stromu jako stimulátor růstu rostlin pro použití v ekologické produkci.

A.R.T.S Neem granule jsou přírodní produkt pro podporu růstu rostlin a ochranu rostlin před škůdci žijícími v půdě. A.R.T.S. neem granule jsou zbytky semen neem po extrakci neemového oleje a používají se jako přírodní a ekologicky šetrné hnojivo a hnojivo v zemědělství a farmářství.
Pažitka - Bio a mražené bylinky

Pažitka - Bio a mražené bylinky

Čerstvě nakrájená, omytá a zmražená po sklizni. Pro obohacení vařených pokrmů, salátů, omáček, polévek... Preferuje se používat studené. Také vhodné pro teplé použití. Hmotnost: 50g
Pivovarské enzymy - Gumináza

Pivovarské enzymy - Gumináza

GUMINASE je směs houbových carbohydráz, včetně ß-glukanáz (ß1-3 a ß1-4 endo-glukanáz), xylanáz a hemiceluláz. Tato dobře vyvážená směs carbohydráz je bez proteáz, aby se zabránilo zvýšení zbarvení mladiny a zachovaly se bílkoviny pro pěnu piva. TEPLOTA GUMINASE lze používat až do 75 °C a nad touto teplotou se rychle inaktivuje. Obvyklé teploty používané během rmutování se shodují s optimální aktivitou GUMINASE. EFEKT pH Optimální pH je mezi 4,5 a 6,5. ÚČELY Snížit obsah ß-glukanu a pentosanu v mladině a viskozitu mladiny a usnadnit filtraci rmutu, stejně jako filtraci piva, zejména při vaření s vysokými hladinami surových zrn, jako je ječmen nebo pšenice. PŘÍKLADY Účinky přidání GUMINASE do vzorku sladu GATINAIS a do směsi 75 % sladu a 25 % surové pšenice (EBC konvenční rmut). A = přidání 1 kg na 10 tun sladu B = přidání 3 kg na 10 tun sladu C = přidání 1 kg na 1 tunu surové... SLAD SLAD + A SLAD + B 75 % SLADU + 25 % PŠENICE 75 % SLADU + 25 % PŠENICE + C 75 % SLADU + 25 % PŠENICE + D:SLAD SLAD + A SLAD + B 75 % SLADU + 25 % PŠENICE 75 % SLADU + 25 % PŠENICE + C 75 % SLADU + 25 % PŠENICE + D
Hexagonální chlorid hořečnatý 1000g Vivio

Hexagonální chlorid hořečnatý 1000g Vivio

Hořčík je jedním z nejcennějších bioprvků. Hraje mnoho důležitých rolí v těle: podílí se na důležitých biochemických reakcích, je klíčový pro efektivní fungování nervového systému, krve, trávení, kostí, zabraňuje hyperaktivitě krve nebo tvorbě ledvinových kamenů, zpomaluje proces stárnutí a posiluje imunitu těla. Hořčík je běžný prvek, ale špatně stravitelný. Absorbuje se pouze z 15-40 % z potravin, obilovin, cereálních produktů, celozrnné rýže, sušeného ovoce, čerstvé listové zeleniny a čokolády, což jsou některé potraviny bohaté na hořčík. Pro ty, jejichž strava není bohatá na zmíněné produkty, může být nezbytné doplnění. Jak doplnit nedostatek hořčíku? Můžete získat doplňky hořčíku ve formě tablet nebo kapslí, nebo doplnit tento prvek přes kůži. Podle některých vědců tato metoda poskytuje nejlepší absorpci.
ESSERA B - Hnojivo s Borem

ESSERA B - Hnojivo s Borem

Ethanolamin chelátovaný a snadno rozpustný ve vodě, obsahuje bor (B), který je rychle absorbován rostlinami. Zvyšuje udržení plodů a pomáhá při jejich dozrávání. Odstraňuje problém s nedostatečnou velikostí plodů a deformacemi. Zvyšuje odolnost rostliny vůči podmínkám prostředí.
Přírodní draselný tartrát

Přírodní draselný tartrát

NPT, Giovanni Randi
Dimethylacetamid (DMAC)

Dimethylacetamid (DMAC)

Rozpouštědlo
SUROVINY PRO VAŘENÍ PIVA - GUMINASE-P

SUROVINY PRO VAŘENÍ PIVA - GUMINASE-P

GUMINASE-P je směs houbových ß-glukanáz, pentosanáz, amyláz a endoproteáz vybraných k zlepšení výtěžnosti extraktu z mladiny a rychlosti filtrace mladiny při vaření s syrovou pšenicí nebo syrovým ječmenem. ÚČELY Zvýšit výtěžnost extraktu z mladiny degradací složek buněčné stěny, zlepšením gelatinizace škrobových zrn a umožněním amylázám snadněji dosáhnout jejich substrátu při vaření s vysokými hladinami syrové pšenice nebo ječmene. Zlepšit rychlost filtrace mladiny hydrolyzováním ß-glukanů a pentosanů. TEPLOTA Optimální 45-55°C. EFEKT pH Optimální pH mezi 4,5 a 6,5. APLIKACE Guminase P se přidává na začátku rmutování. DOSTUPNOST Prášková forma v plastových nebo kartonových sudech o hmotnosti 25-50 kg. PŘÍKLADY 100% vaření ze syrové pšenice s použitím exogenních amyláz a Guminase P (míry: % w/w enzym/obilné zrno). Maltosyláza Liquamyl Guminase P Výtěžnost extraktu (%) Celkové cukry (g/100 ml)* Maltóza (%) Maltotrióza (%) Glukóza (%) Volný aminokyselinový dusík (ppm)* Rychlost filtrace 0,1% (w/w)... Maltosyláza Liquamyl Guminase P Výtěžnost extraktu (%) Celkové cukry (g/100 ml)* Maltóza (%) Maltotri: Maltosyláza Liquamyl Guminase P Výtěžnost extraktu (%) Celkové cukry (g/100 ml)* Maltóza (%) Maltotri