Produkty pro globuli glukóza (11)

Mijo 1000g

Mijo 1000g

Proso je vyrobeno z prosa. Pomáhá proti okyselování těla, posiluje imunitu a je výživné a snadno stravitelné. Přirozeně neobsahuje lepek. Jeho velkou výhodou je vysoký obsah vitamínů skupiny B, hematopoetického železa a mědi. Je vynikajícím zdrojem vlákniny a draslíku, hořčíku, vápníku a sodíku. Poskytuje tělu snadno stravitelnou bílkovinu a komplexní sacharidy, které jsou základem zdravé stravy. Proso má antivirový a posilující účinek, pomáhá obnovit acidobazickou rovnováhu těla. Skupina B a vitamíny železa mají hematopoetické vlastnosti. Proso pomáhá snižovat zánět v těle, zahřívá, zlepšuje metabolismus, zvyšuje koncentraci a paměť. Vysoký obsah sloučenin vápníku a křemíku posiluje zuby a kosti. - 4% zahrnuje nasycené mastné kyseliny 0,4 g - 2% sacharidů 72,1 g - 28% včetně cukrů 0,8 g - 1% bílkovin 10.
Cizrna - Cizrnové maloobchodní tašky

Cizrna - Cizrnové maloobchodní tašky

Nabízíme maloobchodně balené produkty naší značky Grino a také služby bílého štítku pro balení pod značkou klienta, prosím, kontaktujte nás pro více informací a podívejte se na naše další produkty. Cizrna patří do skupiny luštěnin. Chuť cizrny je mírně sladká, s diskrétní oříškovou příchutí, jemná a krémová. Cizrna zatím není v Polsku tak populární, jak je tomu v zemích východní Evropy. Cizrna je rostlina, která je vynikajícím zdrojem bílkovin a také obsahuje velmi velké množství aminokyselin nezbytných pro fungování těla. Díky tomu, že má velké množství výživových hodnot, je velmi cenná pro celé tělo.
Cukr z řepy z Polska

Cukr z řepy z Polska

Prodáváme cukr z cukrovaru KSC v Polsku, balíme ho do obalů podle vašeho přání, které si můžete sami navrhnout.
Łąckie Pierogi - mražené potraviny

Łąckie Pierogi - mražené potraviny

-ruské pirohy -pirohy s masem -pirohy se špenátem a sýrem -pirohy s jahodami -pirohy s borůvkami -pirohy se sladkým sýrem -pirohy s jablky -pirohy s švestkami -pirohy s kysaným zelím a houbami -pirohy s kysaným zelím a masem -lázeňské knedlíky -knedlíky s masem -uši s houbami -uši s masem
Kokosové vločky 250g

Kokosové vločky 250g

Kokosové vločky se získávají z dužiny kokosového ořechu, která se nejprve suší a poté se strouhá na jemné vločky. Dužina je bohatá na živiny, jako jsou vitamíny: C, E, K a skupiny B, minerály: zinek, fosfor, hořčík, sodík, draslík, vápník a železo. Kokos a jeho deriváty (vločky, kokosové chipsy, kokosový olej) obsahují nasycené mastné kyseliny. Nasycené mastné kyseliny živočišného původu by měly být v každodenní stravě omezeny, avšak ty pocházející z kokosu jsou složeny z mnohem menších molekul a jsou přímo přeměňovány na energii, aniž by se ukládaly v těle ve formě tuku. Kokosové vločky obsahují obrovské množství vlákniny, která je nezbytná pro správné fungování trávicího systému. Najdeme zde také malé množství bílkovin a elektrolytů, které pomáhají udržovat acidobazickou rovnováhu organismu.<strong>Složení:</strong> kokosové vločky&nbsp;<strong>Nutriční hodnota na 100g</strong> Energetická hodnota 2695kJ/655k
Mandlové vločky 250g

Mandlové vločky 250g

Přírodní mandle, stejně jako samotné mandle, jsou bohaté na živiny. Obsahují vitamíny, minerály, bílkoviny a vlákninu, a tím mají prospěšné účinky na zdraví. Mají vysoký obsah zdravých nenasycených tuků. Nenasycené tuky jsou nezbytnou součástí zdravé stravy. Předpokládá se, že jejich pravidelná konzumace může snížit celkovou hladinu cholesterolu. Mandle jsou bohaté na vitamín E, známý antioxidant, látku, která zastavuje oxidační procesy, čímž uvolňuje cévy a brání srdečním onemocněním a zpomaluje stárnutí buněk. Předpokládá se, že mandle přispívají k udržení zdravých kostí díky obsahu: vápníku, hořčíku, manganu, mědi, vitamínu K, bílkovin a zinku. Kromě toho mandle obsahují: vitamíny skupiny B, vlákninu a fosfor.&nbsp;<strong>Složení:</strong> mandle&nbsp;<strong>Nutriční hodnota na 100g</strong> Energetická hodnota 2489kJ/602kcal - 30% DDD*Tuky 50,6g - 72% z toho nasycené mastné kyseliny 3,9g - 20%Sacharidy 9,5g - 4% z toho cukry 5g - 6%Bi
Psyllium Babička 1000g

Psyllium Babička 1000g

Babička psyllia, také známá jako středomořská babička, je vynikajícím zdrojem vlákniny a má také vysoký obsah bílkovin. Používá se k zlepšení funkce trávicího systému. Kromě toho vláknina zvyšuje pocit sytosti. Po kontaktu s vodou se semena pokryjí slizem a vytvoří gel, což pomáhá při střevních potížích. Zlepšuje střevní bakteriální flóru, má ochranné a protizánětlivé účinky. & lt; 0,01G & lt; 1%*RWS - referenční krmivo & nbsp; <strong> Použití </strong> Produkt je po přípravě připraven k jídlu: 2-3 lžičky psyllia by měly být zality sklenicí džusu nebo vody, asi 20 minut nechat odstát a poté vypít. Při konzumaci produktu byste měli pít velké množství vody, minimálně 1,5 l. Můžete užívat dvakrát denně, nejlépe ráno a odpoledne.
BIO rozinky 1000g

BIO rozinky 1000g

Sultánské rozinky z ekologických plodin jsou šťavnaté a sladké na chuť. Velmi sladké, obsahují pouze přírodní cukry. Oddělení, tj. sušené hrozny, mají řadu léčivých vlastností a výživových hodnot, díky nimž jsou jedním z zdravějších snacků. Rozinky zlepšují činnost kardiovaskulárního systému, snižují cholesterol a předcházejí osteoporóze. Rozinky také obsahují jód - minerál, který pozitivně ovlivňuje fungování štítné žlázy. Kromě toho se na pozadí sušeného ovoce a ořechů vyznačují obsahem bóru - prvku, který podporuje činnost šedých buněk a zlepšuje možnosti koncentrace. Ty - stejně jako hrozny - obsahují resveratrol, tj. antioxidant chránící buňky před poškozením. Sultánské rozinky jsou vynikajícím zdrojem vlákniny, bohaté na vitamíny C a E, stejně jako na zinek, draslík a železo. & Nbsp; <strong> Složení: </strong> 99,5 % bio sultánských rozinek, 0.
Kokosové vločky 250g

Kokosové vločky 250g

Kokosové vločky se získávají z dužiny ořechu kokosové palmy, která se nejprve suší a poté se třídí na malé kousky. Dužina je bohatá na živiny, jako jsou vitamíny: C, E, K a skupiny B, minerály: zinek, fosfor, hořčík, sodík, draslík, vápník a železo. Kokos a jeho deriváty (vločky, kokosové chipsy, kokosový olej) obsahují nasycené mastné kyseliny. Nasycené živočišné mastné kyseliny by měly být v denní stravě omezeny, ale ty, které pocházejí z kokosu, jsou složeny z mnohem menších molekul a jsou přímo přeměňovány na energii, aniž by se v těle hromadily ve formě tuku. Kokosové vlákna obsahují obrovské množství vlákniny, která je nezbytná pro správné fungování trávicího systému. Najdete zde také malé množství bílkovin a elektrolytů, které umožňují udržení acidobazické rovnováhy těla. <strong> Složení: </strong> Kokosové vločky &nbsp; <strong> Výživová hodnota na 100g </strong> Energetická hodnota 2695KJ/655kcal - 33% RWS *63g tuk - 90% Z toho nasycené mastné kyseliny 53g - 265% sacharidů.
Hexagonální chlorid hořečnatý 1000g Vivio

Hexagonální chlorid hořečnatý 1000g Vivio

Hořčík je jedním z nejcennějších bioprvků. Hraje mnoho důležitých rolí v těle: podílí se na důležitých biochemických reakcích, je klíčový pro efektivní fungování nervového systému, krve, trávení, kostí, zabraňuje hyperaktivitě krve nebo tvorbě ledvinových kamenů, zpomaluje proces stárnutí a posiluje imunitu těla. Hořčík je běžný prvek, ale špatně stravitelný. Absorbuje se pouze z 15-40 % z potravin, obilovin, cereálních produktů, celozrnné rýže, sušeného ovoce, čerstvé listové zeleniny a čokolády, což jsou některé potraviny bohaté na hořčík. Pro ty, jejichž strava není bohatá na zmíněné produkty, může být nezbytné doplnění. Jak doplnit nedostatek hořčíku? Můžete získat doplňky hořčíku ve formě tablet nebo kapslí, nebo doplnit tento prvek přes kůži. Podle některých vědců tato metoda poskytuje nejlepší absorpci.
Bioagave Biolight 1100 g

Bioagave Biolight 1100 g

Bioagávový sirup Bright je přírodní produkt z ekologických rostlin. Agáve se pěstuje již stovky let, převážně ve Střední a Jižní Americe. Má masité a silné listy uspořádané do růžice, které jsou pokryty ostrými trny. Lehká agáve by měla být alternativou k bílému cukru a medu. Chuť je jemnější než u medu. Agávový sirup je téměř 1,5krát sladší než běžný cukr. Chuť lehkého agávového sirupu je jemnější a neutrálnější než lehce karamelová chuť tmavého sirupu. Agáve je přírodní sladidlo rostlinného původu v polotuhé formě. Vegani jej ochotně používají jako náhradu za med. Má nižší glykemický index než med a široké kulinářské využití. 15% RWS* Tuk: 0 g - 0% včetně nasycených mastných kyselin: 0 g - 0% Sacharidy: 71 g - 27%, včetně cukrů: 69 g - 77% Vláknina: 5,8 g Bílkoviny: 0 g - 0% Sůl: 0,05 g - 1% *Referenční výživová hodnota &nbsp; <strong>