Produkty pro hierros y carbones (3)

Bioenergetický

Bioenergetický

Naše odrůdy pro výrobu energie se vyznačují vysokou úrovní rustikality, vysokým výkonem a pozitivním vlivem na životní prostředí. Zimní řepka: Fricola: Nová generace "00" zimní řepky. Vynikající produktivita a velmi pravidelná v různých podmínkách pěstování. Velmi dobrá počáteční odolnost. Není příliš citlivá na prodlužování během raných výsadeb. Středně pozdní kvetení a zralost. Střední velikost. Dobrá hmotnost tisíce semen, která zvyšuje šance na vzcházení. Sazet v chladných oblastech během první poloviny října a v teplých oblastech až do první poloviny listopadu. Doporučuje se usilovat o 40-45 rostlin/m2 na konci zimy. Sazet s 6-8 kg/ha, aby se předešlo problémům s vzcházením. Jarní řepka: Valle de oro: ALTERNATIVNÍ NOVÁ ODRŮDA K ŘEPCE "00". Vysoký obsah oleje. ODOLNOST A VYNIKAJÍCÍ VÝKON. MEDITERRÁNÍ ALTERNATIVNÍ TYP Dosáhla vynikajících výsledků v produkci, překračující více než 10 % v současnosti nejvíce pěstovaných odrůd.
Práškové, granulované a rozpustné leonardity. - Tekuté a pevné huminové a fulvové kyseliny pocházející z leonarditů

Práškové, granulované a rozpustné leonardity. - Tekuté a pevné huminové a fulvové kyseliny pocházející z leonarditů

►Obnova komplexů jílovitých huminových látek, které jsou potřebné pro úrodnost půdy a zamezení problémům v cyklech pěstování, přičemž se přímo zvyšuje kationtová výměna (C.I.C) ►Obnovuje a zvyšuje zadržování vody a živin v zemědělských půdách. ►V jílovitých půdách je činí propustnějšími a nadýchanějšími, zatímco písčité půdy získávají soudržnost, což zvyšuje jejich zadržování vody a živin. ►Zvyšuje chelatační účinek iontů přítomných v půdě a aplikovaných, což zvyšuje asimilaci makro a mikroelementů. ►Usnadňuje asimilaci železa (Fe) v plodinách a lépe ho poskytuje kořenům za obtížných podmínek nebo při nedostatku železa (Fe). ►Rozpouští tvorbu minerálních solí, které nejsou asimilovatelné z makro a mikroelementů. ►Uvolnění fosforu (P) pomocí vápníku (Ca).
Cantabrijská Ančovička v PREMIUM Olivovém Oleji

Cantabrijská Ančovička v PREMIUM Olivovém Oleji

Chutné filety z ančoviček z Kantábrie v olivovém oleji. Vyrobeno tradičním způsobem, zralé, čisté a s ideálním množstvím soli. Spotřebujte nejlépe do 1 roku od data výroby. Polokonzervované, uchovávejte mezi +5 °C a +12 °C. Po otevření obalu zakryjte olejem a spotřebujte do 5 dnů. Osoby s intolerancí na ryby by se měly vyhnout konzumaci. Naše produkty zpracováváme s láskou a respektem, což poznáte na svém stole. Ingredience: Filety z ančoviček, olivový olej a sůl Čistá hmotnost: 50 g Hmotnost po scedění: 28 g SKU: RR-50