Produkty pro hierros y carbones (7)

Lomo embuchado 036

Lomo embuchado 036

Směs aditiv, koření a bylinek, určená pro masné výrobky, k výrobě masného produktu, který není tepelně zpracován, nazývaného "Lomo embuchado" nebo "Caña de lomo", vyrobeného procesem zrání-sušení trvajícím více než 45 dní. Formát: krabička 200g, sáček 5kg
Restaurace Maria Antonia Gourmet

Restaurace Maria Antonia Gourmet

Autentické chutě Venezuely v každém soustu. V "María Antonia Gourmet" vás zveme, abyste si užili to nejlepší z naší země s pokrmy plnými tradice a lásky. Každé sousto vás přenese domů, s chutěmi, které evokují naše kořeny. V "María Antonia Gourmet", vedeném Caem, vás nezveme jen k jídlu, ale k prožití autentického venezuelského zážitku. Nacházíme se v Molins de Rei, klidném koutě na okraji Barcelony, a přinesli jsme to nejlepší z naší země, abychom to s vámi sdíleli. Inspirováni recepty našich babiček, každý pokrm je plný tradice, lásky a chutí, které dělají Venezuelu tak zvláštním místem. S každým soustem se budete cítit jako doma. Objevte naše menu a zažijte jedinečný zážitek!
Práškové, granulované a rozpustné leonardity. - Tekuté a pevné huminové a fulvové kyseliny pocházející z leonarditů

Práškové, granulované a rozpustné leonardity. - Tekuté a pevné huminové a fulvové kyseliny pocházející z leonarditů

►Obnova komplexů jílovitých huminových látek, které jsou potřebné pro úrodnost půdy a zamezení problémům v cyklech pěstování, přičemž se přímo zvyšuje kationtová výměna (C.I.C) ►Obnovuje a zvyšuje zadržování vody a živin v zemědělských půdách. ►V jílovitých půdách je činí propustnějšími a nadýchanějšími, zatímco písčité půdy získávají soudržnost, což zvyšuje jejich zadržování vody a živin. ►Zvyšuje chelatační účinek iontů přítomných v půdě a aplikovaných, což zvyšuje asimilaci makro a mikroelementů. ►Usnadňuje asimilaci železa (Fe) v plodinách a lépe ho poskytuje kořenům za obtížných podmínek nebo při nedostatku železa (Fe). ►Rozpouští tvorbu minerálních solí, které nejsou asimilovatelné z makro a mikroelementů. ►Uvolnění fosforu (P) pomocí vápníku (Ca).
Pimiento od Ecoinver

Pimiento od Ecoinver

Široká škála paprik na www.ecoinver.es
Salchichonal 125

Salchichonal 125

Směs aditiv, koření a bylinek pro výrobu tepelně neupraveného masného produktu nazývaného "Salchichón" nebo "Chorizo blanco" v kvalitě "Extra", vyrobeného pomalými zrajícími technikami (teplota 6 až 12 °C a počáteční vlhkost 78 až 86 %). Formát: sáček 4 kg
Morcillol 027

Morcillol 027

Směs aditiv, koření a bylinek, určená pro masný průmysl, k výrobě tepelně zpracovaného masného produktu nazývaného "Morcilla". Formát: sáček 5 kg
Chorizo blanco criollo 120

Chorizo blanco criollo 120

Směs aditiv, koření a dochucovadel, určená pro masné výrobky, k výrobě tepelně neupraveného masného produktu nazývaného "chorizo blanco" nebo "longaniza blanca", zrajícího tradičními metodami po dobu alespoň 30 dní. Formát: balení 160g, sáček 4kg