Produkty pro houba šiška (40)

Sušený kořen lopuchu

Sušený kořen lopuchu

Sušený kořen lopuchu
Sušené Hlívy Morchella Celé Hlavy Dr Ana Collection

Sušené Hlívy Morchella Celé Hlavy Dr Ana Collection

Spitzmorčely jsou ihned po sklizni pečlivě očištěny a sušeny. Díky tomu si houby zachovávají svou jedinečnou chuť a včelí strukturu. Poté jsou sušené spitzmorčely ručně tříděny a baleny. Spitzmorčel je jednou z nejznámějších a mezi gurmány nejvyhledávanějších lesních hub. Jeho jemná rovnováha mezi mírně kořeněnou chutí a masitou strukturou vytváří delikatesu, která je zvlášť ceněna v francouzské kuchyni. Tyto elegantní houby přinášejí jedinečný zážitek a skvěle se hodí jako předkrm, k vylepšení omáček a smažených pokrmů, stejně jako k přípravě jemných risott. Před použitím je třeba sušené houby přelít vodou a nechat asi 30 minut nabobtnat. Houby nasají trochu tekutiny a tím se zvětší a stanou šťavnatější. Poté je vyjměte z vody a připravte podle vašeho receptu. Číslo produktu: 7001 Energetická hodnota: 1028 kJ / 289 kcal Tuky: 5 g z toho nasycené mastné kyseliny: 0.42 g Sacharidy: 17.3 g z toho cukry: 1.84 g Bílkoviny: 29.6 g Sůl: 0.04 g Hmotnost: 15 g Složení: celé hlavy spitzmorčel Alergeny: žádné Země původu: Bosna a Hercegovina Značka: Dr. Ana Collection Výrobce: AnaVita Naturkost GmbH
SLUNEČNICOVÁ MOUKA

SLUNEČNICOVÁ MOUKA

SLUNEČNICOVÉ JÍDLO
sušená ústřicová houba

sušená ústřicová houba

sušená ústřicová houba
Houbové bylinky

Houbové bylinky

Pleurotus eryngii, Plátky, Bylinné houby dostupné jako plátky, granule a prášek.
Houbový ústřicový - Houbový

Houbový ústřicový - Houbový

Sušené houby, balené houby, mražené houby Porcini edulis, hřib, ústřičný houb, žampión
Zahrada žlutých ústřic - Žluté ústřice rostou v malých, jasně žlutých 'kytících'.

Zahrada žlutých ústřic - Žluté ústřice rostou v malých, jasně žlutých 'kytících'.

Někdy nazývané zlaté ústřice, vypadají jako kytice krásných žlutých květů a voní jako čerstvě nakrájený meloun. Když se osmaží na oleji, mají chuť podobnou praženým kešu oříškům. Žlutá barva při vaření mizí a mění se na zlatohnědou, ale houby jsou jemné a křehké, mohou se jíst syrové a skutečně mohou být ohromující jedlou přílohou.
Houbu

Houbu

Houbám se říká houby s velkou rozmanitostí tvarů, velikostí a barev. Chybí jim chlorofyl a živí se rozkládajícími se látkami nebo jinými organickými materiály. Houby se vyskytují po celém světě v různých prostředích a hrají rozhodující roli v ekosystémech tím, že rozkládají odumřelý rostlinný materiál a recyklují živiny. Zatímco některé druhy hub jsou jedlé a používají se při vaření, jiné jsou jedovaté a potenciálně nebezpečné. Některé houby mají léčivé vlastnosti a používají se pro tradiční léčebné účely. Kromě toho houby vzbudily zájem vědeckého výzkumu díky svým potenciálním přínosům pro životní prostředí a zdraví.
Miskos

Miskos

Založená pod názvem Miskos Helva v Istanbulu, Fatih, se Miskos neustále přizpůsobuje vyvíjejícím se tržním podmínkám a standardům mezinárodních organizací. Aby vyhověla rostoucím požadavkům zákazníků, nejprve se přestěhovala do své továrny v Istanbulu, Bahcelievler, a poté do výrobní plochy o rozloze 10 000 m2 v Kastamonu Organizované průmyslové zóně. Miskos se zavazuje k nejvyšším standardům kvality. Společnost věnuje pečlivou pozornost dodržování kvalitativních a hygienických podmínek během výroby a zohledňuje požadavky zákonů o pracovním zdraví a bezpečnosti a potravinách. Stále rostoucí ziskové ukazatele společnosti ukazují, že Miskos je na správné cestě s tímto zaměřením na kvalitu. Miskos je známý svými křupavými, sušenými ovocnými pastami, oplatkovou halvou, cekme halvou a tureckým pohádkovým hedvábím. Přirozený výrobní přístup vyzdvihuje tradiční tureckou chuť a také zajišťuje rostoucí popularitu produktů v zahraničí.
Houbu

Houbu

čerstvé hříbky, lišky, žampiony, ústřičné houby, enoki houby, shiitake smetanové houby, královské ústřičné houby
Čerstvá Hřib Houbu - Boletus Edulis, cep, čerstvý porcini

Čerstvá Hřib Houbu - Boletus Edulis, cep, čerstvý porcini

Divoké hříbky (boletus edulis) čerstvé z našeho regionu Aliste (Zamora), Španělsko. V Faundez Gourmet je sbíráme, abychom zajistili jejich výběr a zpracování na čerstvé, mražené, sušené a konzervované produkty. Jsme velkoobchodníci.
Bokit se Šunkou a Sýrem

Bokit se Šunkou a Sýrem

Salát, rajče, cibule; krůtí šunka, sýr
Celá letní houbová trufa

Celá letní houbová trufa

Letní černá houbová trufa extra kartáčovaná. Celé letní trufy, známé pro svou jemnou zemitou vůni, jsou ceněny pro svou subtilní ořechovou chuť a lehčí profil ve srovnání se zimními trufami. Tyto trufy mají texturovaný povrch, tmavě hnědé až černé barvy, s vnitřkem pruhovaným světle béžovou barvou, který ukazuje složité žíly, jež naznačují jejich kvalitu. Letní trufy se obvykle sklízí od května do srpna, zachycující esenci terroiru teplého období. Ideální na strouhání na těstoviny, risotta, maso nebo saláty, přinášejí jemnou, ale výraznou chuť trufel, která doplňuje širokou škálu pokrmů, aniž by byla přehnaná. Celé letní trufy jsou ideální pro přidání elegantního a gurmánského doteku k jakémukoli jídlu.
Albino Penis Envy kouzelné houby

Albino Penis Envy kouzelné houby

Albino Penis Envy (APE) magické houby (Psilocybe Cubensis, Albino Penis Envy) jsou jedny z nejsilnějších a nejvzácnějších magických hub. Tento vzácný exemplář je extrémně obtížné pěstovat, a proto máme velmi omezenou nabídku. Penis Envy si vybudoval pověst jedné z nejsilnějších hub, většina zpráv uvádí, že je alespoň dvakrát silnější než jiné kmeny P. Cubensis. Tento kmen nedoporučujeme pro začátečníky, pouze pro zkušené psychonauty! Konzumujte s opatrností. Tento kmen hub je speciální a očekávejte transformační zážitek. Vzhled psilocybinových hub Albino Penis Envy lze popsat jako silný a robustní. Klobouky jsou často malé v poměru k jejich extrémně silnému stonku a mají bílou nebo černou barvu. Protože se jedná o albínskou verzi, všechny části hub jsou většinou bílé, černé/modré nebo velmi světlé barvy. Albino Penis Envy houby rostou extrémně pomalu a jsou velmi citlivé na své pěstební prostředí. Mykologové uvádějí, že jejich pomalý růst umožňuje Albino Penis Envy magickým houbám produkovat více psilocybinů během jejich plodící fáze.
Sušené houby

Sušené houby

Sušené houby od odrůd: Boletus edulis Chantallela_Rebozuelo Níscalo. Stále více roste poptávka po různých druzích jedlých hub pro použití v kuchyni. Dnes můžeme najít širokou škálu čerstvých jedlých hub, jak divokých, tak pěstovaných. Je však třeba mít na paměti, že čerstvé houby mají velmi krátkou trvanlivost. Proto je stále častěji využívána možnost sušených hub, které mají trvanlivost přesahující 2 roky. To nám dnes umožňuje užívat si velké množství druhů jedlých hub po celý rok.
Hlíva Enoki

Hlíva Enoki

Enoki se skládá z malého bílého nebo béžového klobouku a dlouhého stonku, který může měřit až 10 centimetrů. Enoki roste v trsech a pěstuje se na pařezech nebo na substrátu na bázi pilin. Hlavně se pěstuje v Japonsku. Enoki má jemnou, ovocnou chuť a mírně křupavou texturu. Houbové enoki jsou vynikající syrové v salátech nebo rychle vařené. Jsou připravené k použití. Tipy na přípravu Asijské houby vyžadují jen minimální čištění. Je dobré je otřít vlhkým hadříkem (mytí pod tekoucí vodou by jim vzalo část chuti). Na Enoki je dobré vše. Je "připravené k použití". Doporučujeme pouze odříznout konec pokrytý substrátem. Enoki je lahodné syrové. Ozdobí a dochutí saláty a sendviče. Přidává se do polévek (používá se jako vermicelli) a do pokrmů vařených na východní způsob, přidává se na konci vaření, aby se zachovala jeho jemná chuť. Tipy...
Bílé Houbě - Konzervy - V Oleji

Bílé Houbě - Konzervy - V Oleji

Ingredience: Houbové kultivace 65 %, slunečnicový olej 35 %, vinný ocet, sůl, přírodní aromata v proměnlivých proporcích (máta, česnek, mletá červená paprika, vločková červená paprika, paprika). Kyselina citrónová, kyselina L-askorbová. Obaly: 212g/620g/1kg/3kg
LEMONGRASSE CAKE

LEMONGRASSE CAKE

Prodej zakázán nezletilým. Nákup semen je povolen jako suvenýr, sběratelský kousek a pro zachování biodiverzity. Domácí, potravinářské nebo zemědělské použití, stejně jako klíčení a pěstování jsou nezákonné a mohou být trestně stíháno. Bloom Farm Groupe a prodejci nemohou nést odpovědnost za použití třetími stranami, které nevyhovují platné národní legislativě. Charakteristiky produktu: (Ice Cream Cak S1 citronelle x Ice Cream Cake Samadhi cut)
Černá klobása

Černá klobása

Černá klobása, nebo také černá klobása, je jedinečná portugalská delikatesa, kterou Monte Safira zdokonalila díky svému zaměření na kvalitu a tradici. Vyrobená z nejlepších domácích mas, tato klobása je ochucena směsí koření a krve, což jí dodává bohatou a charakteristickou chuť, která je jak slaná, tak uspokojivá. Tradiční proces uzení přidává jedinečnou vůni, což z ní činí vynikající volbu pro ty, kteří hledají autentickou chuť Portugalska. Černá klobása od Monte Safira je ideální na grilování, do dušených pokrmů nebo k vychutnání samotné. Její výrazné chutě a vysoce kvalitní ingredience z ní činí univerzální přírůstek do každého jídla, poskytující chuť Portugalska, která je jak autentická, tak uspokojivá. Zažijte bohaté kulinářské dědictví Portugalska s černou klobásou od Monte Safira.
Madagaskarský zázvor

Madagaskarský zázvor

Dostupné ve formě sušeného zázvoru nebo zázvorového prášku, tato koření skvěle doplní vaše rybí pokrmy a stejně tak vyniknou při přípravě masa nebo grilování. Najděte náš 100% přírodní zázvor balený v uzavíratelných hermetických sáčcích: Zázvor je rostlina, která roste v tropických zemích. Na Madagaskaru se pěstuje na východě země. Patří do stejné rodiny jako kurkuma, konzumuje se jeho kořen, rhizom. Jakmile kořen zežloutne, je sklizen, očištěn a poté sušen. Tento proces umožňuje uchovat zázvor déle, přičemž si zachovává své výživové vlastnosti. Hmotnost: 250 g Množství: 125 g, 200 g, 250 g, 500 g, 1 kg Forma: Zázvorový prášek, Sušený zázvor
Zelenina - Hřiby

Zelenina - Hřiby

Rozpoznávají se podle svého tmavě šedého nebo žlutě zbarveného kuželovitého klobouku. Jejich dužnina je nažloutlá a aromatická. Používají se především do směsí. Tipy na přípravu Hřiby pocházející z přírody, i když kontrolované při sběru a balení, je třeba čistit podle následujících zásad: - Odříznout 2 až 3 mm nožiček - Jemně vyčistit houby, klobouk a lupeny pomocí malého štětce, aby se zbavily případných jehličí nebo větviček. - Omývat pouze v případě potřeby (přítomnost zeminy) pod tekoucí vodou nebo je jemně otřít. Vaření: vždy je osmahněte na „vysokém ohni“ na pánvi a preferujte je konzumovat křupavé. Nakrájené a „připravené k použití“ houby samozřejmě vyžadují pouze uvaření. Tipy na uchování Hřiby mohou vykazovat různé vlastnosti v závislosti na období sběru nebo jejich...
Listy moruše

Listy moruše

Stromy moruše produkují aromatické bobule, které jsou ceněny po celém světě a často jsou považovány za superpotraviny díky koncentraci vitamínů, minerálů a silných rostlinných sloučenin. Nicméně, plod není jedinou částí stromu moruše, o které se říká, že přináší zdravotní výhody. Po staletí byly jeho listy používány v tradiční medicíně jako přírodní léčba pro různé zdravotní potíže. Říká se, že má pozitivní účinky na hladinu cukru v krvi a inzulínu. Dále se věří, že snižuje riziko aterosklerózy tím, že snižuje oxidaci cholesterolu v cévách. Také se říká, že pomáhá předcházet diabetu tím, že omezuje vstup vysokého množství monosacharidů do oběhu. Použití: Listy moruše se používají především na čaj. Nalijte 1 čajovou lžičku na šálek (250 ml) vroucí vody a zakryjte na 3-5 minut podle vaší chuti. Balení: 125g, 250g a sypané
Houbová krémová polévka (sušená mrazem) 50 g - Mražené sušené produkty

Houbová krémová polévka (sušená mrazem) 50 g - Mražené sušené produkty

Polévka z houbového pyré sušeného mrazem je zdravé a chutné instantní jídlo. Stačí přidat sklenici vroucí vody k přírodním ingrediencím a po 5-7 minutách si vychutnáte lahodný první chod. Houbová krémová polévka obsahuje vysoce kvalitní bílkoviny obohacené o vitamíny D, E, PP a C. Díky vysokému obsahu živin lze pokrm zařadit do jídelníčku cestovatelů (lze vařit v obalu) a je pohodlné si ho vzít s sebou do práce. Můžete ji mít také "v rezervě" v kuchyni pro rychlé vaření. Je třeba poznamenat, že trvanlivost sušených potravin je dlouhá a zároveň jsou zachovány chuťové vlastnosti. Jak chutná? Houbová krémová polévka má jemnou krémovou chuť a intenzivní aroma. Bohatý vývar rychle zasytí tělo a dokonale zahřeje. Připravená podle klasického receptu, lahodná houbová polévka od Panfruit může být bezpečně podávána na slavnostní hostině. Způsob přípravy: zbavte se absorbéru kyslíku
Tlustý Banán

Tlustý Banán

<19% CBG | 1 & 2 g Aroma: Šťavnatý Citron
SEZAM - LUPANÝ SEZAM

SEZAM - LUPANÝ SEZAM

VÝROBA LUPANÉHO SEZAMU
Pěstované houby 2-4 HT

Pěstované houby 2-4 HT

Granulované pěstované houby s tepelnou úpravou, vhodné pro teplé i studené aplikace, nabízející krémovou barvu a charakteristickou houbovou chuť.
Zelenina - Ovčí nohy

Zelenina - Ovčí nohy

Jsou to oranžové houby od nohy po klobouk, s bledě bílou dužninou, mírně hořké a s jemnou chutí. Sbírají se na podzim v podrostu jehličnatých a listnatých stromů, zejména v bučinách. Tipy na přípravu Hlavně nohy ovčí houby pocházející z přírody, i když kontrolované při sběru a balení, je třeba čistit podle následujících zásad: - Odříznout 2 až 3 mm nohou - Jemně vyčistit houby, klobouk a lupeny pomocí malého štětce, aby se zbavily případných trnů nebo větviček. - Příliš velké kusy nakrájet podélně - Umýt pouze v případě potřeby (přítomnost zeminy) tak, že houby propláchneme pod vodou nebo je jemně otřeme. Vaření: vždy je osmahnout na "vysokém plameni" na pánvi a preferovat konzumaci křupavé. Nakrájené houby a "připravené k použití" samozřejmě vyžadují pouze uvaření. Tipy na uchování Houby...
sušená ústřicová houba

sušená ústřicová houba

sušená ústřicová houba
Ocas krůty

Ocas krůty

Hřib kropenatý, vědecky známý jako Trametes versicolor, je druh houby známý svým jedinečným vzhledem, který připomíná ocasní peří krůty. Má bohatou historii v tradiční medicíně, zejména v asijských kulturách, kde byl po staletí používán pro své potenciální zdravotní přínosy. Obvykle se konzumuje ve formě čaje nebo jako doplněk stravy, aby se využily jeho léčivé vlastnosti.
Mražená Houbová Smaženice

Mražená Houbová Smaženice

Naše restované houby se skládají z plátků pařížských hub, které jsou vařené a ochucené olivovým olejem, petrželí, solí a česnekem. BALENÍ: 10 x 300 g