Produkty pro houby organické (44)

sušená houba

sušená houba

sušená houba
sušené ústřicové houby

sušené ústřicové houby

sušené ústřicové houby
Organický Cep Bol. Edulis 2-6 mm HT

Organický Cep Bol. Edulis 2-6 mm HT

Organický hřib pravý 2-6 mm HT je vysoce kvalitní houbou, která byla ošetřena vysokou teplotou, a je ideální pro zvýraznění chuti v gurmánských pokrmech. Jeho jemná textura ho činí ideálním pro omáčky, polévky a marinády.
Houbu - Ústřicové houby

Houbu - Ústřicové houby

Tyto šedé nebo hnědé houby s bílou dužninou a příjemnou chutí jsou vhodné pro všechny pokrmy. Tipy na přípravu Pokud jsou celé, před vařením houby důkladně vyčistěte. Nakrájené a "připravené k použití" stačí jen uvařit. Tipy na skladování Naše houby jsou prodávány v plastových obalech, které umožňují dýchání produktu. Doporučujeme udržovat tento obal kolem misky, aby se zabránilo vysychání a ztrátě hmotnosti během skladování. Uchovávejte je v dolní části chladničky při ideální teplotě 2 až 4 °C, maximálně po dobu 3 dnů. Dostupné varianty Celé houby misky od 150 g do 3 kg nebo podle požadavku zákazníka. Nakrájené houby Misky od 150 g do 2 kg nebo podle požadavku zákazníka.
Houbu - Čerstvé, sušené, mražené houby ze Sibiře

Houbu - Čerstvé, sušené, mražené houby ze Sibiře

Čerstvé a sušené HŘÍBKY - HŘIBY Čerstvé, sušené a mražené Hříbky Nabízíme velkoobchodní dodávky hub pěstovaných v rozsáhlých sibiřských lesích, daleko od smogu a prachu měst a silnic. Společnost dodává čerstvé a zpracované houby (hřiby, hříbky) a řeší veškeré logistické a dokumentační záležitosti.
Houbu - Hřiby

Houbu - Hřiby

Hlívy jsou jarní houby s hnědým, pletivovým kloboukem, bílým stonkem a bělavou dužninou. Hlívy jsou vynikající jedlé, avšak je nutné je dostatečně uvařit. Tipy na přípravu Lesní houby pocházející z přírody, i když jsou kontrolovány při sběru a balení, je třeba čistit podle následujících zásad: - Odříznout 2 až 3 mm stonku - Jemně vyčistit houby, klobouk a lupeny pomocí malého štětce, aby se zbavily případných jehličí nebo větviček. - Umývat pouze v případě potřeby (přítomnost zeminy) tak, že houby propláchnete pod vodou nebo je jemně otřete. Vaření: vždy je osmahněte na "vysokém ohni" na pánvi a preferujte je konzumovat křupavé. Tipy na uchování Hlívy mohou mít různé vlastnosti v závislosti na období sběru nebo jejich původu. Z tohoto důvodu se vždy snažíme...
Houbu - Žluté Ústřice

Houbu - Žluté Ústřice

Žluté citronové žampiony, s bílou dužninou a mírně anýzovou chutí. Ideální do houbové fricassée. Tipy na přípravu Před vařením žampiony očistěte kartáčem. Tipy na skladování Naše žampiony jsou prodávány v baleních s fólií, která umožňuje dýchání produktu. Doporučujeme udržovat tuto fólii kolem misky, aby se zabránilo vysychání a ztrátě hmotnosti během skladování. Uchovávejte je v dolní části chladničky při ideální teplotě 2 až 4 °C, maximálně po dobu 3 dnů. Dostupné prezentace Celé žampiony misky od 150 g do 3 kg nebo podle požadavku zákazníka.
Hlíva Enoki

Hlíva Enoki

Enoki se skládá z malého bílého nebo béžového klobouku a dlouhého stonku, který může měřit až 10 centimetrů. Enoki roste v trsech a pěstuje se na pařezech nebo na substrátu na bázi pilin. Hlavně se pěstuje v Japonsku. Enoki má jemnou, ovocnou chuť a mírně křupavou texturu. Houbové enoki jsou vynikající syrové v salátech nebo rychle vařené. Jsou připravené k použití. Tipy na přípravu Asijské houby vyžadují jen minimální čištění. Je dobré je otřít vlhkým hadříkem (mytí pod tekoucí vodou by jim vzalo část chuti). Na Enoki je dobré vše. Je "připravené k použití". Doporučujeme pouze odříznout konec pokrytý substrátem. Enoki je lahodné syrové. Ozdobí a dochutí saláty a sendviče. Přidává se do polévek (používá se jako vermicelli) a do pokrmů vařených na východní způsob, přidává se na konci vaření, aby se zachovala jeho jemná chuť. Tipy...
Houbu - Čerstvé, sušené a mražené houby ze Sibiře

Houbu - Čerstvé, sušené a mražené houby ze Sibiře

Čerstvé a sušené houby, včetně HŘIBŮ, Hřibů, sušených a mražených hřibů jedlových Velkoobchodní dodávky: nabízíme houby, které rostou v rozlehlých sibiřských lesích, daleko od smogu a davů měst a silnic. Společnost se zabývá dodávkami čerstvých a zpracovaných hub (hřibů, hřibů) a vyřizuje veškeré potřebné papírové formality související s logistikou. Možná je letecká dodávka čerstvých hub za atraktivní cenu, což naše nabídky činí jedinečnými.
Bio Hřebíček

Bio Hřebíček

Bio hřebíček v bio kvalitě ze Srí Lanky.
Mražená Houbová Smaženice

Mražená Houbová Smaženice

Naše restované houby se skládají z plátků pařížských hub, které jsou vařené a ochucené olivovým olejem, petrželí, solí a česnekem. BALENÍ: 10 x 300 g
Zelenina - Hřiby

Zelenina - Hřiby

Rozpoznávají se podle svého tmavě šedého nebo žlutě zbarveného kuželovitého klobouku. Jejich dužnina je nažloutlá a aromatická. Používají se především do směsí. Tipy na přípravu Hřiby pocházející z přírody, i když kontrolované při sběru a balení, je třeba čistit podle následujících zásad: - Odříznout 2 až 3 mm nožiček - Jemně vyčistit houby, klobouk a lupeny pomocí malého štětce, aby se zbavily případných jehličí nebo větviček. - Omývat pouze v případě potřeby (přítomnost zeminy) pod tekoucí vodou nebo je jemně otřít. Vaření: vždy je osmahněte na „vysokém ohni“ na pánvi a preferujte je konzumovat křupavé. Nakrájené a „připravené k použití“ houby samozřejmě vyžadují pouze uvaření. Tipy na uchování Hřiby mohou vykazovat různé vlastnosti v závislosti na období sběru nebo jejich...
Cibule - Bio a mražená zelenina

Cibule - Bio a mražená zelenina

Nakrájené a zmražené cibule, balené v sáčku. Hmotnost: 450g
Zelenina - Ovčí nohy

Zelenina - Ovčí nohy

Jsou to oranžové houby od nohy po klobouk, s bledě bílou dužninou, mírně hořké a s jemnou chutí. Sbírají se na podzim v podrostu jehličnatých a listnatých stromů, zejména v bučinách. Tipy na přípravu Hlavně nohy ovčí houby pocházející z přírody, i když kontrolované při sběru a balení, je třeba čistit podle následujících zásad: - Odříznout 2 až 3 mm nohou - Jemně vyčistit houby, klobouk a lupeny pomocí malého štětce, aby se zbavily případných trnů nebo větviček. - Příliš velké kusy nakrájet podélně - Umýt pouze v případě potřeby (přítomnost zeminy) tak, že houby propláchneme pod vodou nebo je jemně otřeme. Vaření: vždy je osmahnout na "vysokém plameni" na pánvi a preferovat konzumaci křupavé. Nakrájené houby a "připravené k použití" samozřejmě vyžadují pouze uvaření. Tipy na uchování Houby...