Produkty pro hrnce a pánve sedm (7)

Toulouské klobásy s vařenou čočkou - Regionální vařená čočka

Toulouské klobásy s vařenou čočkou - Regionální vařená čočka

Abychom si tuto specialitu vychutnali, nalijte obsah plechovky do nádoby, zakryjte a nechte dusit na mírném ohni. Dbejte na to, abyste občas promíchali. Přibližně 10 minut pro formát 1 porce 15 minut pro formát 2 porce Tuky: 9,0 g Z toho nasycené mastné kyseliny: 3,9 g Sacharidy: 8,7 g Z toho cukry: <0,5 g Vláknina: 2,0 g Bílkoviny: 8,4 g Sůl: 0,76 g
Jasmín - (Jasminum grandiflorum L.) Konkrétní / Absolutní

Jasmín - (Jasminum grandiflorum L.) Konkrétní / Absolutní

Extrakce hexanem (konkrétní) a poté ethanolem (absolutní) Část rostliny: Květiny 100 % čisté, přírodní a vysoce kvalitní
Kachní confit 2 stehna 400g - Naše confity

Kachní confit 2 stehna 400g - Naše confity

Kachní stehna konzervovaná ve vlastní šťávě, sůl. Maso původ z Francie. RADY ŠÉFKUCHAŘE: Otevřete plechovku a dejte ji do vodní lázně, aby se tuk rozpustil. Grilujte stehna v troubě nebo na pánvi a podávejte s houbami nebo bramborami osmaženými na tuku. Konzervované maso je pokrm z jihozápadu! Dobře ugrilované kachní stehno v troubě se stává krásně křupavým. Je to vysoká gastronomie na dosah každého z nás. Pro tento konfit nechávám speciálně chovat kachny panem Martym v Plaigne, malebné vesničce ztracené v kopcích kolem Castelnaudary.
Malý Kukuřice - Sklenice Koření

Malý Kukuřice - Sklenice Koření

Baby kukuřice
Zelný guláš - Bistronomický

Zelný guláš - Bistronomický

Přelijte pokrm do hrnce a zahřejte několik minut na mírném ohni, občas promíchejte, nebo přelijte obsah plechovky do vhodné nádoby a ohřejte v mikrovlnné troubě 2 až 3 minuty na maximální výkon. Tuky: 6,2 g Z toho nasycené mastné kyseliny: 2,5 g Sacharidy: 3,6 g Z toho cukry: 1,9 g Vláknina: 1,1 g Bílkoviny: 6,9 g Sůl: 1,1 g
Tajine s Kuřetem a Zavařenou Citronem a Bramborami - Gurmánské Sklenice

Tajine s Kuřetem a Zavařenou Citronem a Bramborami - Gurmánské Sklenice

Pokrm lze ohřát přímo ve sklenici v mikrovlnné troubě po dobu 2 minut na maximální výkon a měl by být konzumován ve sklenici. Tuky: 3,1 g Z toho nasycené mastné kyseliny: 0,8 g Sacharidy: 5,2 g Z toho cukry: 1,5 g Bílkoviny: 5,8 g Sůl: 0,56 g
Přírodní Klobása - Přípravená Jídla

Přírodní Klobása - Přípravená Jídla

Vepřové klobásy, původ Francie, přírodní střívka, sůl, pepř. RADY ŠÉFKUCHAŘE: Uvařte je s hráškem, nebudete litovat! Doporučuji je podávat s Minervois nebo Corbières. Jsem fanoušek klobás, a tak jsem se rozhodl je také připravit ve sklenici.