Produkty pro i glutamin pulver (10)

Glukózový sirup 45°

Glukózový sirup 45°

Glukózový sirup je důležitou surovinou pro cukrářský a marmeládový průmysl, stejně jako pro jemné pečivo a konfekci. 45° glukózový sirup se dá snadno tvarovat do koule pouhými rukama, protože je díky vyššímu obsahu sušiny pevnější. Může být tedy například dobře využit pro polevy na dorty, pralinky, modelovací čokoládu, bonbóny a zmrzlinu.
Houbový Prášek

Houbový Prášek

Houbové prášky / Čistý houbový prášek, s obsahem vitamínu D nebo vitamínu B12.
Gentamicin sulfát sodný

Gentamicin sulfát sodný

pro laboratorní použití.
GLS – Příprava pro kapalné hnojivo = výroba x 2

GLS – Příprava pro kapalné hnojivo = výroba x 2

Popis Tento tekutý hnojivo bylo testováno a vyvinuto Jeanem Paulem Gallerandem s inspirací v metodách starých zahradníků. Tento balíček obsahuje tři základní přírodní hnojiva: Guano: trus mořských ptáků Celkový dusík (N) 14 % Fosfor (P2O5) 9 % Draslík (K2O) 2 % Lithothamne: mořská řasa Vápník (CaO) 30 % Hořčík (MgO) 5 % Síra (SO3) 10 % Zkapalněný síran železnatý: železná sůl Železo (Fe) = 17 % Železo (Fe) rozpustné = 15 % Kombinovaný anion (SO3) = 25 % Kombinace těchto 3 ingrediencí v složení tekutého hnojiva byla testována po několik let a umožňuje zdvojnásobit nebo ztrojnásobit produkci vašich zeleniny. Balení: vyberte si svůj balíček 0.300 kg = 100 g guano + 100 g lithothamne + 100 g síranu železnatého 2.400 kg = 800 g ” + 800 g ” + 800 g “ 15 kg = 5 kg ” + 5 kg ” + 5 kg “ Hmotnost: ND Rozměry: ND Hmotnost: 15 kg, 2.4 kg, 30 kg, 300 g, 75 kg
L-Selenometionin

L-Selenometionin

L-Selenometionin 0,5 %
Queiron Lepidlo - Tekutá Hnojiva

Queiron Lepidlo - Tekutá Hnojiva

QUEIRON GLU je roztok komplexního mědi ve formě glukonátu. Je plně asimilovatelný a má systémový účinek. Produkt je připraven pro aplikaci na listy, kde proniká do rostliny díky své systémovosti. Mezi jeho účinky patří vliv na enzymatické procesy a fotosyntézu, což rostlině poskytuje vyšší odolnost vůči houbám. Produkt je odolný vůči vyplavování díky svému systémovému účinku. Produkt použitelný v ekologickém zemědělství v souladu s Nařízením (ES) č. 834/2007 o ekologickém zemědělství. DOZA: Citrusy a ovocné stromy: 150 až 250 cc /HL Zelenina: 100 až 300 cc /HL Vinná réva a olivy: 200 až 300 cc /HL Složení: glukonát mědi 8 % p/v
Permeát z syrovátky

Permeát z syrovátky

Permeát je vyráběn z čerstvého pasterizovaného odtučněného mléka, které vzniká po ultrafiltraci mléka za účelem extrakce bílkovin a tuků. Produkt je poté sušen pomocí pokročilých technik sprejového sušení. Produkt je někdy nazýván „odtučněným syrovátkovým koncentrátem“, když je získáván ze syrovátky. Díky tomu, že je syrovátkový permeát bohatý na laktózu, ale má nízký obsah bílkovin, může být používán k výrobě sladkostí, pekařských výrobků a tuků. Také se přidává do výroby zmrzlin, tavených sýrů, nápojů a kosmetiky.
L-Karnitin Základ

L-Karnitin Základ

Pokud se usiluje o snížení tělesné hmotnosti pomocí sportu a diety, doporučuje se užívat karnitin jako doplněk, aby se dosáhlo lepšího využití mastných kyselin. Pokud se usiluje o snížení tělesné hmotnosti pomocí sportu a diety, doporučuje se užívat karnitin jako doplněk, aby se dosáhlo lepšího využití mastných kyselin, protože metabolismus u obézních osob obvykle není přizpůsoben fyzické zátěži. Zejména vytrvalostní sportovci často užívají L-karnitin jako doplněk stravy, protože užívání L-karnitinu může vést k zlepšení výkonu. Toto zlepšení výkonu se týká regenerace po velké sportovní námaze. Karnitin je proto ve sportu považován za jeden z nejúčinnějších prostředků pro zlepšení výkonu a spalování tuků.
Demineralizované syrovátka (DEMI)

Demineralizované syrovátka (DEMI)

Demineralizovaný syrovátkový prášek (DEMI) se vyrábí odstraněním části minerálů z tekuté sladké syrovátky. V závislosti na účelu se kombinují různé techniky: iontová výměna, elektrodialýza, ultrafiltrace, mikrofiltrace nebo nanofiltrace. Foodcom S.A. nabízí širokou škálu demineralizovaných prášků podle požadavků na: - 20% demineralizovaný syrovátkový prášek - skvělý plnidlo bez přesolené chuti, - 40%, 50% demineralizovaný syrovátkový prášek - nejoblíbenější pro výrobu čokolády a pečiva, - 70% demineralizovaný syrovátkový prášek, - 90% demineralizovaný syrovátkový prášek. Demineralizovaný syrovátkový prášek (90% demineralizace) se často používá při výrobě kojenecké výživy na bázi mléka. Umožňuje výrobu složení blízkého mateřskému mléku.