Přesný výběr vysoce kvalitních káv z Střední a Jižní Ameriky, Indie a Afriky, dokonale pražených, dává De Roccis CREMOSO espresso. Mimořádně jemná a hladká směs s silným, ale přesto delikátním závěrem.
Mouka "00", voda, Lievito Madre (přírodní kvasnice z mouky typu 0 v prášku, kvasnice, mouka z ječmene), sůl, slunečnicový olej, olivový olej, cherry rajčata, rajče, mozzarella z buvolího mléka, extra panenský olivový olej.
VITIGNO: Trebbiano di Lugana 100%
ZONA DI PRODUZIONE: Hrozny pocházejí z první zóny vápenaté jílovité oblasti u jezera Garda v legendární Sirmione, nadmořská výška 68 m n. m.
SESTO DI IMPIANTO: Pěstování v řadách s guyotským řezem
AFFINAMENTO E FERMENTAZIONE: V nerezových tancích při kontrolované teplotě
COLORE: Intenzivní slámově žlutá s nazelenalými odlesky
NASO: Příjemné bouquet s melounem a mandarinkou s náznaky máty a několika květinovými tóny
BOCCA: Cítí se určitá astringence, ale téměř neznatelná a s vynikající ovocností
CIBO: Všechny pokrmy na bázi ryb, polévky, těstoviny a rýže, bílé maso
GRADO ALCOLICO: 13% vol
TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C
Patentovaný ferma-anta je novinkou, která má potenciál revolučně změnit trh v tomto odvětví. Je to jediný ferma-anta, který působí bez ohledu na to, zda se jedná o dorazovou lištu, sloupek nebo dvojité dveře, a má milimetrovou regulaci od 0 do 124 mm, díky použití speciálních prodloužení.
Materiály použité na výrobu byly důkladně testovány specializovanými laboratořemi, stejně jako mechanismus fungování. Přísnost zkoušek nám umožňuje nabídnout vám produkt, který je trvanlivý a spolehlivý.
Produkt od společnosti Tecnometalsystem.
Odborně zpracováno téměř v čistotě odrůdy Bovale Sardo (místně známé jako Muristellu), autochtonní odrůdy, která je věrně ztvárněna v tomto víně.
Výsledkem je pomalá fermentace v malých ocelových nádržích a dlouhá zralost v malých sudech z francouzského dubu po dobu 3 let, následovaná ročním a trochu delším zráním v ležaté lahvi.
Barva je neproniknutelná rubínově červená s fialovými odstíny, v nose se otevírá majestátně s tóny pazourku, grafitu a malých černých bobulí.
Na patře uvolňuje své teplo následované jemnou a obklopující strukturou tříslovin, odhalující tóny černého kakaa.
Nefiltrované víno, případné sedimenty neohrožují kvalitu, ale vyzdvihují typičnost a svědčí o integritě a přirozenosti našich enologických postupů. Skvělé v kombinaci s bohatými a strukturovanými pokrmy, jako jsou druhy zvěřiny, červené maso a zralé sýry.
Riviera Ligure DOP Extra Virgin Olive Oil
– Riviera dei Fiori
Italský olej, 100% Taggiasca olivy – Studený extrakt
Lucinasco, nacházející se na vrcholu kopce asi 500 m nad mořem, je jedním z nejkrásnějších měst v údolí Oneglia. Jeho olivové sady, které se rozprostírají pod městem, jsou složeny výhradně z olivovníků odrůdy Taggiasca a jsou proslulé svou zvlášť příznivou expozicí. Produkují olivy s nižším výnosem než na jiných místech v údolí, ale kvalita jejich extra panenského olivového oleje je vynikající.
Naše výběrové Riviera Ligure DOP je získáváno z oliv pocházejících z olivových sadů Lucinasco, lisovaných k dokonalosti v našem olejovém mlýně.
Studeně vyráběné a balené musí (nefiltrující) po jednoduché přírodní dekantaci.
Lahev je obalena listem zlatého papíru, který zajišťuje ochranu produktu před světlem.
kód:DOP .50