Limoncello žluté
Naše limoncello je vyráběno macerací z bio citronové kůry v alkoholu.
Veškeré loupání se provádí ručně, aby se zachovala veškerá autentičnost receptu.
Pocházející z Itálie, limoncello se tradičně podává jako digestiv (konzumuje se velmi chlazené nebo na drceném ledu).
Můžeme ho také použít jako základ pro koktejly, jako polevu na citronový sorbet nebo na slavný baba z Neapole.
Také je velmi oblíbené pro slané nebo sladké kulinářské přípravy.
Limoncello zelené
Varianta našeho autentického žlutého limoncella, receptura zůstává nezměněna, ale používáme bio zelené citrony, které jsou dříve sklizeny než žluté citrony.
Pije se stejným způsobem jako žluté limoncello.
Měkčí na chuť pro jemné ochutnávání.
Pít velmi chlazené.
Mouka "00", voda, Lievito Madre (přírodní kvasnice z mouky typu 0 v prášku, kvasnice, mouka z ječmene), sůl, slunečnicový olej, olivový olej, cherry rajčata, rajče, mozzarella z buvolího mléka, extra panenský olivový olej.