Produkty pro italské intimity (6)

Tagliatelle all'Uovo

Tagliatelle all'Uovo

Čerstvé vaječné tagliatelle jsou dlouhým formátem těstovin, který je po celém světě známý svou konzistencí, chutí a velikostí. Je synonymem emilské kuchyně, je vysoce univerzální a může být použit v nesčetných přípravách. Je ideální s ragú (masovou omáčkou), houbovou omáčkou nebo omáčkou s lanýži, a je stejně lahodný s jednoduchými rajčatovými omáčkami.
Korporátní administrativní shoda

Korporátní administrativní shoda

Poradenství a asistence při interpretaci a aplikaci daňové legislativy v různých obchodních operacích pro správné využití předpisů a souvisejících praktických povinností. Poradenství a asistence při běžných ročních povinnostech společnosti. Poradenství a asistence při sestavování účetních závěrek obecně - běžných podnikových, konsolidovaných a mezitímních - doplňkových poznámek a zpráv o hospodaření. Poradenství při přípravě účetních dokumentů zaměřené na dodržování platné daňové legislativy a nejlepší praxe v Itálii a zahraničí v této oblasti. Účetní due diligence. Referenční partnerka Simonetta Bissoli
AMELTRICO

AMELTRICO

Může být užitečný jako tonikum-adaptogen, zejména v případech fyzického vyčerpání. CENTELLA Může přispět k funkčnosti mikrocirkulace, zejména v případě pocitu těžkosti v nohách. Hamamelis Může podporovat funkčnost žilní cirkulace. Balení: 30 tablet
Černé olivy

Černé olivy

Černé olivy
Tortellini Mignon

Tortellini Mignon

Tortellini mignon di carne jsou mistrovským dílem řemeslné italské kuchyně, symbolem gastronomické kultury Emilia-Romagna. Těsto se rozválí na minimální tloušťku, což těmto malým a elegantním tortellinům dodává jedinečnou lehkost a jemnost. Náplň je vyvážením masa, vařeného šunky, mortadelly a špetky muškátového oříšku. Každá ingredience je pečlivě vybrána a odměřena, aby se zajistila intenzivní a chutná konečná chuť.
Tagliatelle all'Uovo

Tagliatelle all'Uovo

Čerstvé vaječné tagliatelle jsou dlouhým formátem těstovin, který je po celém světě známý svou konzistencí, chutí a velikostí. Je synonymem emilské kuchyně, je vysoce univerzální a může být použit v nesčetných přípravách. Je ideální s ragù (masovou omáčkou), houbovou omáčkou nebo omáčkou z lanýžů, a je stejně lahodný s jednoduchými rajčatovými omáčkami.