Produkty pro italské intimity (8)

Tagliatelle all'Uovo

Tagliatelle all'Uovo

Čerstvé vaječné tagliatelle jsou dlouhým formátem těstovin, který je po celém světě známý svou konzistencí, chutí a velikostí. Je synonymem emilské kuchyně, je vysoce univerzální a může být použit v nesčetných přípravách. Je ideální s ragú (masovou omáčkou), houbovou omáčkou nebo omáčkou s lanýži, a je stejně lahodný s jednoduchými rajčatovými omáčkami.
MEETING CATANIA

MEETING CATANIA

Prodejní setkání v Catanii, od 6 do 250 míst, pro schůzky, školení, kongresy. Učebny s videoprojektorem a plátnem, wi-fi a zesílením.
Kombinovaný kurz italštiny

Kombinovaný kurz italštiny

- 4 hodiny/den skupinové lekce od 9:00 do 13:00 a 1 hodina/den individuální lekce; - 2 odpolední setkání týdně věnovaná kultuře, umění, historii, hudbě a literatuře (kino, divadlo, koncerty, poslech písní nebo italské literatury, návštěvy muzeí, památek nebo historických center atd.); - 1 celodenní historicko-přírodovědná exkurze v prvním týdnu docházky (o víkendu); - 1 půldenní historicko-přírodovědná exkurze v prvním týdnu docházky; - 1 půldenní historicko-přírodovědná exkurze ve druhém týdnu docházky.
Korporátní administrativní shoda

Korporátní administrativní shoda

Poradenství a asistence při interpretaci a aplikaci daňové legislativy v různých obchodních operacích pro správné využití předpisů a souvisejících praktických povinností. Poradenství a asistence při běžných ročních povinnostech společnosti. Poradenství a asistence při sestavování účetních závěrek obecně - běžných podnikových, konsolidovaných a mezitímních - doplňkových poznámek a zpráv o hospodaření. Poradenství při přípravě účetních dokumentů zaměřené na dodržování platné daňové legislativy a nejlepší praxe v Itálii a zahraničí v této oblasti. Účetní due diligence. Referenční partnerka Simonetta Bissoli
Komunikace

Komunikace

Brilantní nápady, jak předat srdce a duši vaší firmy. Dojměte své publikum, upoutejte jejich pozornost, okouzlete je svým šarmem.
Tortellini Mignon

Tortellini Mignon

Tortellini mignon di carne jsou mistrovským dílem řemeslné italské kuchyně, symbolem gastronomické kultury Emilia-Romagna. Těsto se rozválí na minimální tloušťku, což těmto malým a elegantním tortellinům dodává jedinečnou lehkost a jemnost. Náplň je vyvážením masa, vařeného šunky, mortadelly a špetky muškátového oříšku. Každá ingredience je pečlivě vybrána a odměřena, aby se zajistila intenzivní a chutná konečná chuť.
Tagliatelle all'Uovo

Tagliatelle all'Uovo

Čerstvé vaječné tagliatelle jsou dlouhým formátem těstovin, který je po celém světě známý svou konzistencí, chutí a velikostí. Je synonymem emilské kuchyně, je vysoce univerzální a může být použit v nesčetných přípravách. Je ideální s ragù (masovou omáčkou), houbovou omáčkou nebo omáčkou z lanýžů, a je stejně lahodný s jednoduchými rajčatovými omáčkami.
Kurz italského jazyka, umění a archeologie

Kurz italského jazyka, umění a archeologie

- 4 hodiny jazykových lekcí ve třídě denně; - 2 kulturní aktivity odpoledne týdně se skupinou; - 1 přírodní a historická exkurze týdně se skupinou; - 3 odpoledne věnovaná speciálním aktivitám se specializovaným učitelem týdně – 2 hodiny uměleckého workshopu Tato část Toskánska uchovává ve svých ekologických nikách mimořádnou syntézu umění a archeologie Itálie; šťastná kombinace pro prohloubení jazykových dovedností a znalosti umění.