Produkty pro italský drahokam (15)

italské speciality

italské speciality

Tady se nehraje. Je tu hrdost lidí z Piemontu, Abruzza, Umbrie a Toskánska, skutečných znalců potravin. To oni vytvořili historii a oslavili jeho ctnosti v průběhu času. Vztah mužů, rosy, psů a trpělivosti: hledání. Perly, které pro vás našla a připravila Casa Di Cecco, jsou plodem práce těchto odborníků, nejprve hledačů pokladů a poté gurmánů. Protože zatímco na jedné straně je tajemství hledání, na druhé straně je pohostinnost gastronomie, kterou vám nabízí Casa Di Cecco.
Dalya Pepperoni Pizza

Dalya Pepperoni Pizza

Hunkar Přírodní a Zdravé Jídlo Jemná Pepperoni Pizza: Pikantní Tanec Chutí Jemná Pepperoni Pizza, speciální řada Hunkar Přírodní a Zdravé Jídlo, nabízí zážitek, který posouvá hranice chuti. Tato pizza je připravena pokrytím tenkého těsta pikantními plátky pepperoni a mozzarelly. Okouzlující patro svým pikantním a horkým chutí, tato příchuť je kandidátem na to, aby se stala nepostradatelným pokrmem pro milovníky pizzy. Připravená se zdravými a přírodními ingrediencemi, Jemná Pepperoni Pizza je volba, kterou můžete konzumovat s klidným svědomím díky kvalitním materiálům. Vyzkoušejte Jemnou Pepperoni Pizzu a zažijte pikantní tanec chutí a užijte si chuť. %100 Originální Italský Recept: Ručně vyrobená italská delikatesa pro bezkonkurenční chutě Itálie
Květinové Gelato

Květinové Gelato

Flower Gelato 8%-16% CBD. Hydroponické pěstování, 100% biomasa Certifikovaná a organická konopí získaná prostřednictvím autorizovaného pěstování Pečlivě vybráno, aby se zajistily vysoké standardy kvality a jednotnosti. Není určeno k požití Hodnota THC méně než 0,2%
Tagliatelle all'Uovo

Tagliatelle all'Uovo

Čerstvé vaječné tagliatelle jsou dlouhým formátem těstovin, který je po celém světě známý svou konzistencí, chutí a velikostí. Je synonymem emilské kuchyně, je vysoce univerzální a může být použit v nesčetných přípravách. Je ideální s ragú (masovou omáčkou), houbovou omáčkou nebo omáčkou s lanýži, a je stejně lahodný s jednoduchými rajčatovými omáčkami.
Acetonitril

Acetonitril

Rozpouštědlo
Olivy

Olivy

La Perla Černé olivy v plátcích, v nálevu, černěné 4.250 ml Poskytovatel nenabízí podrobný popis produktu. VELIKOST: 4.250 ml ZNAČKA: La Perla RECEPTURA: v nálevu, černěné DRUH: Černé olivy BALENÍ: 6 VARIANTA: v plátcích
Italské sýry

Italské sýry

BUISSON je velkoobchodník s italskými sýry Exportní prodej italských sýrů Distributor italských sýrů v Rungis
Řemeslné Tarallini

Řemeslné Tarallini

TARALLI S CHILLI, SÝREM A PEPŘEM, OLEJEM A VÍNEM, S FENYKLEM A ČERNÝMI OLIVAMI.
AMELTRICO

AMELTRICO

Může být užitečný jako tonikum-adaptogen, zejména v případech fyzického vyčerpání. CENTELLA Může přispět k funkčnosti mikrocirkulace, zejména v případě pocitu těžkosti v nohách. Hamamelis Může podporovat funkčnost žilní cirkulace. Balení: 30 tablet
Grand Listrac

Grand Listrac

Komentář Vyrobená od 30. let 20. století, cuvée Grand Listrac je samotnou identitou Coopérative de Listrac-Médoc. Hlavní značka, známá a uznávaná po celém světě, se umí obnovit a spojit tradici s modernitou, aby nabídla to nejlepší z vín. Výsledkem směsi přibližně třiceti vinařů z apelace Listrac-Médoc, Grand Listrac představuje krásný objem téměř 120 000 lahví. Přísná selekce hroznů, které každý vinař přináší do sklepa během sklizně, zaručuje pro každé ročník krásnou kvalitu, stálou a pravidelnou, cuvée. I dnes, mezi celou nabídkou Cave de Listrac-Médoc, je Grand Listrac velmi oblíbený. Jeho velmi dobrý poměr cena-kvalita je jistě jedním z hlavních důvodů. Odrůdy: Merlot (60%), Cabernet Sauvignon (35%), Petit Verdot (5%) Výrobce: Vignerons Associés de Moulis, Listrac a Cussac-Fort-Médoc (kooperativa) v Listrac (33480) Formáty a balení: Láhev (75cl) - Karton po 6 - 2016
Makaróny/Pasta

Makaróny/Pasta

Jagada spolupracuje s výrobci nizozemských a tureckých špaget a těstovin. Naše produkty jsou vyrobeny ze 100% semoliny z tvrdé pšenice pod certifikáty kvality.
Černé olivy

Černé olivy

Černé olivy
Tortellini Mignon

Tortellini Mignon

Tortellini mignon di carne jsou mistrovským dílem řemeslné italské kuchyně, symbolem gastronomické kultury Emilia-Romagna. Těsto se rozválí na minimální tloušťku, což těmto malým a elegantním tortellinům dodává jedinečnou lehkost a jemnost. Náplň je vyvážením masa, vařeného šunky, mortadelly a špetky muškátového oříšku. Každá ingredience je pečlivě vybrána a odměřena, aby se zajistila intenzivní a chutná konečná chuť.
Tagliatelle all'Uovo

Tagliatelle all'Uovo

Čerstvé vaječné tagliatelle jsou dlouhým formátem těstovin, který je po celém světě známý svou konzistencí, chutí a velikostí. Je synonymem emilské kuchyně, je vysoce univerzální a může být použit v nesčetných přípravách. Je ideální s ragù (masovou omáčkou), houbovou omáčkou nebo omáčkou z lanýžů, a je stejně lahodný s jednoduchými rajčatovými omáčkami.
Ravioloni Sardi

Ravioloni Sardi

Velké sardinské ravioli jsou plněné ricottou (měkký sýr) a citronem a ztělesňují jednoduchost a čistotu středomořských chutí, nabízející čerstvý a rafinovaný kulinářský zážitek. Tento raviol představuje dokonalou harmonii mezi sladkostí a obklopující jemností ricotty a citrusovou chutí živého citronu, uzavřenou v jemné těstovinové vrstvě.