Produkty pro káva esztergáló (5)

Pasterizovaný tekutý vaječný žloutek

Pasterizovaný tekutý vaječný žloutek

Tekutý pasterizovaný vaječný žloutek je všestranná a vysoce kvalitní surovina, ideální pro přípravu omáček, cukrářských výrobků a dalších kulinářských aplikací. Jeho vysoký obsah sušiny zaručuje optimální výkon při výrobě produktů, poskytující výjimečnou texturu a chuť, které obohacují každou recepturu. Tento produkt je zvlášť doporučován pro gastronomii, cukrářství a pekárny, zajišťující konzistentní a lahodné výsledky. Dostupný v lahvích o objemu 0,5 litru, 1 litru a bag in box o objemu 10 a 20 litrů, stejně jako v kontejnerech o objemu 1.000 litrů, tekutý pasterizovaný žloutek se přizpůsobí potřebám jakéhokoli zařízení. Jeho snadné použití a skladování, spolu s jeho nadstandardní kvalitou, z něj činí preferovanou volbu pro šéfkuchaře a kuchaře, kteří hledají vysoce kvalitní suroviny pro své kulinářské výtvory.
Sobrasada 031

Sobrasada 031

Směs aditiv, koření a bylinek pro výrobu tepelně neupraveného masného výrobku nazývaného "Sobrasada"; vzhledem k absenci omezujících aditiv je možné jej konzumovat čerstvý, sušený a/nebo zralý prostřednictvím procesu zrání-sušení. Formát: krabička 270g, sáček 3,6Kg
Cizrna 340g - Espinaler - Olivy a Nakládaná Zelenina

Cizrna 340g - Espinaler - Olivy a Nakládaná Zelenina

Cizrna se pěstuje na suchých a úrodných půdách, což je důvod, proč je její chuť tak intenzivní. Potravina, která se skvěle kombinuje s teplými saláty. Hmotnost: 0,340 kg
Galicijská pavoučí krabice - galicijské mořské plody, kupte galicijské mořské plody www.pescavante.es

Galicijská pavoučí krabice - galicijské mořské plody, kupte galicijské mořské plody www.pescavante.es

Nejlepší pavoučí krabi z galicijských estuárů jsou na www.pescavante.es Sdílíme recepty na jejich přípravu a časy vaření.
Terraje 2018

Terraje 2018

Čistota, Textura, Výraz Terroiru čerstvé víno s velkou čistotou a texturou, s aroma borovice a horského porostu Jumilla 13 ºC Teplota podávání VĚK VINICE: Více než 30 let VÝROBA: Fermentováno a zrající v fudre ODRŮDA HROZNŮ: Monastrell na vlastní kořenové podnoži