AOPB je soběstačná v výrobě forem:
- klasické formy,
- 3-destičkové formy,
- formy na odšroubování,
- formy s horkými kanály,
- formy pro přetavení vložek,
- verze forem.
Syncarb UL & Iso SiC R - Vysoká odolnost proti erozi v širokém teplotním rozsahu
Úvod
Syncarb UL & ISO SiC R je uhlíkově vázaný křemíkový karbidový kelímek prémiové kvality, který je vyráběn izostatickým lisováním. Syncarb UL & ISO SiC R je výsledkem intenzivního vývojového programu, jehož cílem je poskytnout špičkový produkt pro nejtěžší provozní podmínky. ISO SiC R je modifikovaná verze, která má lepší odolnost vůči chemickým vlivům při použití tavenin.
Oblast použití
Syncarb UL & ISO SiC R nabízí vynikající výkon pro agresivní a erozivní podmínky s vysokým použitím tavidel jak u měděných slitin, tak při recyklaci drahých kovů. Syncarb UL & ISO SiC R je navržen pro použití v plynových, olejových a indukčních pecích s nízkou až střední frekvencí.
Kritéria pro aplikaci řízení kvality, která zajišťují, že produkt nebo služba prochází procesem od výroby až po spotřebitele s disciplinovaným zpracováním zákaznických požadavků a očekávání (kvalita) tak, aby byla zajištěna kontinuita, se nazývají souhrnně.
Díky stále se zkracujícím vývojovým časům a individualizaci produktů roste poptávka po prototypových vzorcích blízkých sériové výrobě.
Díky stále se zkracujícím vývojovým časům a individualizaci produktů roste poptávka po prototypových vzorcích blízkých sériové výrobě a malých sériích. Zde Rapid Tooling proces vytváří most mezi generativními prototypovacími metodami a sériovými nástroji.
Na rozdíl od metod Rapid Prototyping poskytuje Rapid Tooling proces sériově blízké vstřikované díly z originálních materiálů. Takto vyrobené díly se neliší od sériových komponentů z ocelových forem a odpovídají jak opticky, tak mechanicky pozdějším sériovým dílům.
S pomocí Rapid Tooling procesu a našeho modulárního memoplastového systému tvarových forem spojujeme preciznost, flexibilitu a rychlost.
Sojové proteinové koncentrát
VEGACON 70 je plnohodnotné sojové bílkoviny, vyrobené z geneticky nemodifikovaných sójových bobů (NON-GMO). Pomocí speciálního postupu jsou odstraněny nestravitelné sacharidy. VEGACON 70 má vysoký obsah bílkovin a podporuje trávení bílkovin.
VEGACON 70 se používá pro masné a uzenářské výrobky, těstoviny, vegetariánské hotové pokrmy, omáčky a dětskou výživu. V dietních potravinách a dietních koktejlech se využívá k obohacení bílkovin.
VEGACON 70 emulguje, stabilizuje a vyznačuje se vysokou schopností vázat tuky. Zlepšuje strukturu, prodlužuje trvanlivost a je vhodný k obohacení potravin o bílkoviny.
Spolupráce s designérem
Charakteristiky Bossongových kotev jsou definovány na základě specifických parametrů každého jednotlivého projektu, stejně jako rozměrů otvoru, do kterého musí být zakotveny, které závisí na typu materiálu tvořícího podklad.
Změna informací týkajících se znalosti stavu zachování budovy a cílů prováděných zásahů, výkresů a fotografií, vzorů trhlin a deformací, stejně jako návrhu zásahů, jsou velmi důležité pro definování typu kotvy, která nejlépe vyhovuje aplikaci, a také pro posouzení zásahu z ekonomického hlediska.
Testy na místě
Potřeba poskytnout projektovým inženýrům možnost posouzení chování injektovaných kotev v konkrétní aplikaci a v specifickém prostředí vedla Bossong k vybavení svých techniků mobilními přístroji, které umožňují provádění testů na místě.
Obsah 13 stopových prvků (N, Cu, Mn, Zn, Mo, Co, B, Fe, P, Ca, Mg, Na, K). Více než 60 % huminových kyselin. Zvýšená rozpustnost. Snadné použití jak v suché, tak v tekuté formě; vhodné pro všechny typy.
Odlitý sójový lecitin
LECIFINE 100 je odlitý sójový lecitin, vyrobený z geneticky nemodifikovaných sójových bobů (NON-GMO).
LECIFINE 100 se používá pro jemné pečivo, sušenky, vafle, instantní produkty, kakaový prášek a hotové směsi na kynuté těsto. LECIFINE 100 zlepšuje distribuci tuku a umožňuje rovnoměrné zhnědnutí. Kromě toho zajišťuje jemnější strukturu, prodlužuje čerstvost a zvyšuje objem pečiva.
LECIFINE 100 má vysoký obsah fosfolipidů a je přírodní emulgátor, který činí těsto snadněji zpracovatelným a měkčím.