Produkty pro kalium nitrát použití (11)

Mijo 1000g

Mijo 1000g

Proso je vyrobeno z prosa. Pomáhá proti okyselování těla, posiluje imunitu a je výživné a snadno stravitelné. Přirozeně neobsahuje lepek. Jeho velkou výhodou je vysoký obsah vitamínů skupiny B, hematopoetického železa a mědi. Je vynikajícím zdrojem vlákniny a draslíku, hořčíku, vápníku a sodíku. Poskytuje tělu snadno stravitelnou bílkovinu a komplexní sacharidy, které jsou základem zdravé stravy. Proso má antivirový a posilující účinek, pomáhá obnovit acidobazickou rovnováhu těla. Skupina B a vitamíny železa mají hematopoetické vlastnosti. Proso pomáhá snižovat zánět v těle, zahřívá, zlepšuje metabolismus, zvyšuje koncentraci a paměť. Vysoký obsah sloučenin vápníku a křemíku posiluje zuby a kosti. - 4% zahrnuje nasycené mastné kyseliny 0,4 g - 2% sacharidů 72,1 g - 28% včetně cukrů 0,8 g - 1% bílkovin 10.
Jarzynka 1000g

Jarzynka 1000g

Jarzynka Spice je univerzální koření pro mnoho pokrmů. Je založeno na sušené zelenině, bylinkách a kurkumě. Perfektně zvýrazňuje chuť pokrmů a dodává jim příjemnou rostlinnou vůni. Jarzynka neobsahuje žádné zbytečné chemické přísady, zesilovače chuti nebo kvasnicové extrakty. & Nbsp; <strong> Složení: </strong> sůl, cukr, panadip, mrkev, kukuřice, cibule, hruška & nbsp; <strong> použití </strong> zelenina se přidává do polévek, omáček, dušených pokrmů, salátů a dalších jídel, čímž jim dodává příjemnou rostlinnou vůni a zdůrazňuje chuť připravených pokrmů.
Psyllium Babička 1000g

Psyllium Babička 1000g

Babička psyllia, také známá jako středomořská babička, je vynikajícím zdrojem vlákniny a má také vysoký obsah bílkovin. Používá se k zlepšení funkce trávicího systému. Kromě toho vláknina zvyšuje pocit sytosti. Po kontaktu s vodou se semena pokryjí slizem a vytvoří gel, což pomáhá při střevních potížích. Zlepšuje střevní bakteriální flóru, má ochranné a protizánětlivé účinky. & lt; 0,01G & lt; 1%*RWS - referenční krmivo & nbsp; <strong> Použití </strong> Produkt je po přípravě připraven k jídlu: 2-3 lžičky psyllia by měly být zality sklenicí džusu nebo vody, asi 20 minut nechat odstát a poté vypít. Při konzumaci produktu byste měli pít velké množství vody, minimálně 1,5 l. Můžete užívat dvakrát denně, nejlépe ráno a odpoledne.
Malá himálajská sůl 1000g vivio

Malá himálajská sůl 1000g vivio

Himalájská sůl je nejčistší a nejzdravější sůl na Zemi. Pochází pouze z jednoho místa: z východního pásu Himalájí v Pákistánu. Má barvu od bílé po světle růžovou a tmavě červenou. Byla vytvořena před miliony lety v důsledku vysychání oceánů a její ložiska se nacházejí v hloubce 400-600 metrů pod povrchem země. Himalájská sůl je čistší a zdravější než tradiční stolní sůl, kterou používáme každý den. Obsahuje soubor makro a mikroelementů. Himajalská Vivio je k dispozici ve dvou variantách: malé a granulované. Himalájská sůl se častěji používá než granulovaná v kuchyni k dochucování pokrmů. Granulovaná sůl má stejný účel, ale také se hodí do koupele. V tomto případě přidejte přibližně 10 g soli na 1 litr vody do koupele. Po koupeli se doporučuje půlhodinový odpočinek. Testy ukazují, že konzumujeme příliš mnoho soli.
Pohanková mouka 1000g vivio

Pohanková mouka 1000g vivio

Hirschová mouka se skládá z mletých hirsových zrn - jednoho z nejstarších obilovin s mnoha zdravými výhodami. Proso je bezlepkové a zásadotvorné obilí, které obnovuje přirozenou rovnováhu kyselin a zásad v těle, čistí ho, bojuje proti volným radikálům a houbám. Mouka je snadno stravitelná, nealergenní, má jemně oříškovou příchuť a je levnější než jiné produkty ze skupiny "Super Foods". Je zdrojem vlákniny, hořčíku, nenasycených mastných kyselin, zinku, železa a B-vitaminů. Hirschová mouka je skutečnou injekcí prospěšných látek a silnou detoxikací pro tělo. Hillettová mouka je také bohatým zdrojem vlákniny, která je dnes obecně známá jako produkt, který podporuje trávení a pozitivně ovlivňuje stabilizaci hladiny cukru v krvi. To vše vede k pocitu sytosti a menší touze %*RWS - referenční hodnota potravin &nbsp; <strong> Použití </strong> Hirschová mouka může být použita na...
Solené pistácie 1000g vivio

Solené pistácie 1000g vivio

Nejen chutné, ale také extrémně zdravé, pistácie se obvykle prodávají ve skořápce. Obsahují zdravé tuky, jsou dobrým zdrojem bílkovin, vlákniny a antioxidantů. Pistácie jsou dobrým zdrojem vitamínu B6, který mimo jiné ovlivňuje pohodu a koncentraci, zlepšuje stav cév, hraje klíčovou roli při odstraňování potřebných chemikálií z těla a zmírňuje záněty. Studie ukazují, že jsou jedny z nejbohatších ořechů. Antioxidanty bojují proti volným radikálům, díky čemuž zpomalují proces stárnutí buněk a možnost různých onemocnění. Lutein a zeaxanthin obsažené v ořeších podporují zdraví očí. Studie také ukazují, že mají méně kalorií než jiné ořechy, a jejich další výhodou je obsah bílkovin, přibližně 20 %. Jsou na druhém místě po mandlích. Obsahují také hodně dietní vlákniny, která je nezbytná pro správné fungování trávicího systému. Pistácie mají vysoký obsah L-argininu, aminokyseliny, která se v těle přeměňuje na oxid dusnatý.
Mletá zelená káva 500g vivio

Mletá zelená káva 500g vivio

Zelená káva jsou nepohodlné kakaové boby, ze kterých se také získává tradiční pražená káva. Má jemnou světle zelenou barvu. To je způsobeno tím, že po sběru není podrobena procesu kouření. Ve svém složení, kromě stimulujícího kofeinu, také obsahuje chlorogenovou kyselinu, která je přisuzována zrychlujícím vlastnostem spalování tuků. Zelená káva je také bohatým zdrojem cenných polyfenolů, kyseliny salicylové a mnoha vitamínů a minerálů. Její složení zahrnuje kyselinu listovou, vitamín B1, B2, B12, stejně jako vápník, draslík, sodík, hořčík, železo, fosfor a zinek. <strong> Energetická hodnota 1588KJ/381kcal - 19% RWS * Tuky 13g - 19% včetně nasycených mastných kyselin 0,8g - 4% sacharidy 40g - 15% včetně cukrů 0g - 0% bílkoviny 11g - 22% vláknina 30g sůl 0g - 0% * RWS - referenční výživová hodnota &nbsp; <strong> použití </strong> při přípravě zelené kávy nezapomeňte na správnou teplotu vody (optimální teplota je kolem 90 stupňů), protože zalévání
Himalájská Granulovaná Sůl 1000g VIVIO - Himalájská Granulovaná Sůl 1000g VIVIO

Himalájská Granulovaná Sůl 1000g VIVIO - Himalájská Granulovaná Sůl 1000g VIVIO

Himalájská sůl je nejčistší a nejzdravější sůl na Zemi. Pochází pouze z jednoho místa – východního pásma Himalájí v Pákistánu. Má barvu od bílé přes světle růžovou až po tmavě červenou. Vznikla před miliony lety v důsledku vysychání oceánů a její ložiska se nacházejí v hloubce 400-600 metrů pod povrchem země. Himalájská sůl je čistší a zdravější než tradiční kuchyňská sůl, kterou používáme každý den. Obsahuje soubor makro a mikroelementů. Himalájská sůl Vivio je dostupná ve dvou variantách: jemná a granulovaná. Jemná himalájská sůl se používá častěji než granulovaná v kuchyni k dochucování pokrmů. Granulovaná sůl má stejné použití, ale hodí se také do koupelí. V takovém případě je třeba do koupele přidat cca 10 g soli na 1 litr vody. Po solné koupeli se doporučuje půlhodinový odpočinek. &nbsp;Výzkumy dokazují, že konzumujeme příliš mnoho soli. Ta je přítomna ve většině produktů, po kterých saháme během dne: v konzervách, uzeninách, klobásách.
Inulin z čekanky 500G

Inulin z čekanky 500G

Inulin je přírodní vícezrnná látka, kterou člověk nedokáže strávit, a proto funguje jako dietní vláknina. Vyskytuje se v kořenech a hlízách některých rostlin (čikorka, jeruzalémský artyčok, artyčok, lopuch, cibule, česnek, banány). Nejčastěji se získává z čekanky. Inulin se vyznačuje nízkokalorickou a jemnou sladkostí. Protože je 10krát méně sladký než cukr, obvykle se nepoužívá jako náhrada. Inulin se používá jako gel, zahušťuje a stabilizuje látky. Inulin přidaný do potravin snižuje kalorický obsah, potlačuje chuť k jídlu a zvyšuje pocit sytosti. Díky tomu zlepšuje kontrolu nad množstvím konzumovaných potravin. Funguje u lidí s redukčními dietami. Inulin působí jako prebiotikum, stimuluje rozvoj normální střevní bakteriální flóry a tím pozitivně ovlivňuje zdraví.
Jasmínová rýže 1000g

Jasmínová rýže 1000g

Jasmínová rýže je druh dlouhozrnné rýže, která se pěstuje především v Thajsku a používá se v asijské kuchyni. Kromě Thajska, které je jejím hlavním dodavatelem, se jasmínová rýže v současnosti pěstuje také v Kambodži, jižním Vietnamu a Laosu. Jednou z jejích charakteristických vlastností je mírně znatelná, sladká vůně připomínající jasmín - odtud pochází její název. Má také specifickou, velmi mírně sladkou chuť, někdy označovanou jako med. Jasmínová rýže má mnoho výživových hodnot. Především je skvělým zdrojem sacharidů a bílkovin, a zároveň má málo tuku, takže ji často volí lidé, kteří se věnují sportu nebo se snaží zhubnout. Může ji také konzumovat i ti, kteří mají zažívací problémy - jasmínová rýže je snadno stravitelná a nezatěžuje žaludek, i když zanechává pocit sytosti. Rýže je bezlepkový produkt. Je také vynikajícím zdrojem vitamínů skupiny B, vitamínu E a draslíku, hořčíku, zinku, železa a fosforu.
Sultánské rozinky 1000g vivio

Sultánské rozinky 1000g vivio

Rozinky jsou známy a používány v kuchyni po celém světě po staletí. Sušené hrozny nejsou jen chutné, ale také zdravé. Sultanové rozinky se od ostatních druhů rozinek vyznačují svou výjimečně sladkou chutí, která je zbavena kyselosti, jež je charakteristická pro jiné odrůdy této skupiny. Díky slunečnímu záření se v zrajících hroznech sráží jejich přírodní cukr, fruktóza, díky čemuž nás rozinky těší sladkostí a jedinečnou chutí. Obsahují velké množství draslíku a fosforu, které mají pozitivní vliv na kardiovaskulární systém. Jsou bohatým zdrojem cenných vitamínů: A, C, E, vitamínů skupiny B, stejně jako mikro- a makroelementů: draslík, zinek, vápník, železo a hořčík. Rozinky obsahují cennou vlákninu, která je nezbytná pro správné fungování trávicího systému. Obsahují také: železo, měď a vitamíny nezbytné pro výrobu červených krvinek a přenos kyslíku v těle.