Produkty pro kapelní masáže (3)

Tortellini Mignon

Tortellini Mignon

Tortellini mignon di carne jsou mistrovským dílem řemeslné italské kuchyně, symbolem gastronomické kultury Emilia-Romagna. Těsto se rozválí na minimální tloušťku, což těmto malým a elegantním tortellinům dodává jedinečnou lehkost a jemnost. Náplň je vyvážením masa, vařeného šunky, mortadelly a špetky muškátového oříšku. Každá ingredience je pečlivě vybrána a odměřena, aby se zajistila intenzivní a chutná konečná chuť.
Pasta z 'Nocciola Piemonte IGP' z Langhe

Pasta z 'Nocciola Piemonte IGP' z Langhe

Pasta vyrobená výhradně z Nocciola Piemonte IGP z Langhe. Pražení - Pasta vyrobená z Nocciola Piemonte IGP pěstovaných na kopcích Langhe. Ideální pro výrobu krémů s lískovými oříšky, zmrzlin a také pro slané pokrmy. Podrobena mletí s mikrometrickou granulometrií a následnému prosévání pro odstranění zbytků slupek. Střední pražení. K dispozici na požádání s různými stupni pražení. Může obsahovat stopy jiných ořechů a mléka. Skladujte na chladném a suchém místě, chráněném před světlem, maximálně po dobu 12 měsíců. Nutriční hodnoty na 100g produktu: Energie 671 kcal / 2807 kj Tuky 64g z toho nasycené 4g Sacharidy 17g z toho cukry 4g Bílkoviny 14g Vláknina 8g
Gran Mezzaluna Ricotta e Spinaci

Gran Mezzaluna Ricotta e Spinaci

Tento velký raviolo ve tvaru půlměsíce, plněný špenátem a ricottou, je navržen tak, aby uspokojil i ty nejnáročnější chutě, a je také inženýrsky navržen pro ideální poměr mezi těstem a náplní. Těsto a jeho velkorysé rozměry mohou obalit náplň, aniž by se během vaření roztrhlo. Náplň je symfonií chutí a textur. Čerstvý, mírně osmahnutý špenát a vysoce kvalitní, měkká a krémová ricotta vytvářejí dokonalou rovnováhu lehkosti a chuti.