Produkty pro kartáč s kapustou (7)

Zelný guláš - Bistronomický

Zelný guláš - Bistronomický

Přelijte pokrm do hrnce a zahřejte několik minut na mírném ohni, občas promíchejte, nebo přelijte obsah plechovky do vhodné nádoby a ohřejte v mikrovlnné troubě 2 až 3 minuty na maximální výkon. Tuky: 6,2 g Z toho nasycené mastné kyseliny: 2,5 g Sacharidy: 3,6 g Z toho cukry: 1,9 g Vláknina: 1,1 g Bílkoviny: 6,9 g Sůl: 1,1 g
Mražené Bio Bílé Zelí IQF

Mražené Bio Bílé Zelí IQF

Biologická bílá kapusta s latinským názvem Brassica Oleracea z čeledi Brassicaceae je kapusta s hladkou hlavou a listy. Po sklizni bude biologická bílá kapusta omyta, nakrájena a poté zmražena metodou IQF. Bílá kapusta z ekologického zemědělství: 100% Celková energie: 26 Kcal 110 kJ Vláknina: 2,3 g Bílkoviny: 0,9 g Sůl: 0,02 g
Terina z křepelky s mirabelkami ve sklenicích

Terina z křepelky s mirabelkami ve sklenicích

Na základě poptávky Terina z křepelky s mirabelkami. Podávejte dobře vychlazené, na plátku chleba. Skladujte při pokojové teplotě, chráněné před teplem a vlhkostí. Po otevření: uchovávejte v chladničce a spotřebujte do 3 dnů.
Květák - Bio a mražená zelenina

Květák - Bio a mražená zelenina

Jednotlivě zmrazené květy květáku balené v sáčku. Hmotnost: 450g
Řemeslný výrobce - Břicho tuňáka / Bio olivový olej

Řemeslný výrobce - Břicho tuňáka / Bio olivový olej

Epicerie fine: Ventrèche z tuňáka Albacore v bio extra panenském olivovém oleji, balení 111G - Ventrèches z tuňáka Albacore v marinádě z bio extra panenského olivového oleje, prezentované v číslovaných baleních po 111G. Je to celá bohatost chuti, se kterou Maison Caudalie nekompromituje!
Baskické Kuře s Červenými a Zelenými Paprikami - Bistronomické

Baskické Kuře s Červenými a Zelenými Paprikami - Bistronomické

Přelijte pokrm do hrnce a zahřejte několik minut na mírném ohni, občas promíchejte, nebo přelijte obsah plechovky do vhodné nádoby a zahřejte v mikrovlnné troubě 2 až 3 minuty na maximální výkon. Tuky: 4,1 g Z toho nasycené mastné kyseliny: 1,1 g Sacharidy: 7,2 g Z toho cukry: 4,5 g Vláknina: 1,3 g Bílkoviny: 6,1 g Sůl: 0,90 g
ČERSTVÝ CASSOULET Z CASTELNAUDARY S KACHNÍM CONFITEM - ČERSTVÝ

ČERSTVÝ CASSOULET Z CASTELNAUDARY S KACHNÍM CONFITEM - ČERSTVÝ

Tradiční příprava v troubě: odstraňte ochrannou fólii a předehřejte troubu na 7. stupeň/240°C. Poté snižte teplotu trouby na 5. stupeň/150°C (5. stupeň) a vložte svou "cassole" do trouby na: 20 minut pro formát 1 porce 45 minut pro formát 2 porce 1h15 minut pro formát 4 porce