Lískový ořech čokoláda
10% Kyselina kaprylová (C8) pocházející z kokosu, na rozdíl od dlouhých řetězců mastných kyselin, MCT (středně dlouhé triglyceridy) zcela obcházejí gastrointestinální trakt a jdou přímo do jater pro produkci ketonů. Také se jí říká 'glukóza tuků'. V kokosu je jedenáct různých mastných kyselin. Čtyři z nich jsou MCT: Kyselina kaprová (C6), Kyselina kaprylová (C8), Kyselina kaprinová (C10) a Kyselina laurová (C12). C12 je technicky MCT, ale tělo ji zpracovává jako dlouhou řetězcovou mastnou kyselinu. Během půstu nebo při konzumaci diety napodobující půst, jako je nízkosacharidová nebo keto dieta, se tělo stává katabolickým (rozpad) a přirozeně začne vytvářet ketonová těla v játrech. Existují 3 hlavní typy ketonových těl. Nejprve tělo vytvoří Acetoacetát (AcAc), poté ho přemění na Betahydroxybutyrát (BHB) a když je dostatek BHB, zbytek se přemění na Aceton, který vydechujeme nebo vylučujeme močí.
Čisté lískové ořechy: Vysoce bohaté na Vit E
Olej z makadamie: bohatý na Omega 7 (palmitolejová kyselina)
SKU: 5430002193014
který Polyol: 11,2g
Energie: 441Kcal, 1846kJ
Celkový tuk: 39,8g
který Nasycený tuk: 20,4g
Sacharidy: 17,4g
který Cukr: 5g*
Bílkoviny: 11,9g
Sůl: 0,0g
Vláknina: 27,9g
Přirozená kombinace sladidel: Thaumatin, Ribóza a Erythritol