Produkty pro kokosamol (2)

Kokosové mléko v prášku - Kokosový prášek také k dispozici ve veganské a bio-vegan variantě

Kokosové mléko v prášku - Kokosový prášek také k dispozici ve veganské a bio-vegan variantě

Naše různé kvality v oblasti kokosového mléka v prášku / kokosového prášku jsou bílé, volně tekoucí prášky s výrazným delikátním kokosovým aroma. K výrobě se čerstvé kokosové mléko, v závislosti na receptu, mísí s dalšími ingrediencemi a následně se šetrně přetváří do práškové formy pomocí speciální technologie sušení v rozprašovači. Tímto způsobem vznikají vysoce kvalitní, standardizované kokosové instantní výrobky, které neobsahují umělá aroma ani barviva. Díky moderním výrobním postupům mají pouze velmi nízký obsah mikroorganismů a jsou tak dlouhodobě trvanlivé. Všechny kvality kokosového mléka v prášku / kokosového prášku působivě přenášejí charakteristickou chuť čerstvého, zralého kokosu, jsou velmi aromatické a díky vynikající rozpustnosti se snadno a bez problémů rekonstituují na kokosové mléko. Kromě toho jsou stabilní při zmrazování a rozmrazování, snadno a bez problémů se mísí s jinými suchými látkami...
Střední Bio Kokosové Flaky

Střední Bio Kokosové Flaky

Původ kokosového ořechu: Kokosový ořech (Cocos nucifera) pochází z kokosové palmy. Kokosové palmy rostou převážně v tropických zemích. Plod kokosového ořechu se nachází v zelené slupce. Po odstranění zelené části zůstává chlupatý, hnědý a dřevnatý ořech. Hnědá koule má průměr 10 až 15 centimetrů a obsahuje bílé dužniny. Kokosové ořechy byly poprvé pěstovány v jihovýchodní Asii a dnes většina kokosových ořechů pochází z Indonésie, Filipín a Indie. Zpracování na kokosové vločky: Po sklizni se odstraní zelená vnější slupka kokosového ořechu. Poté se bílá dužnina vyčistí a zbaví hnědé slupky. Dužnina se poté sterilizuje a nakrájí na kousky, než se dá sušit do trouby. Po tomto procesu se dužnina zpracovává na kokosové vločky.