Produkty pro kolébka s kapustou (27)

Baskické Kuře s Červenými a Zelenými Paprikami - Bistronomické

Baskické Kuře s Červenými a Zelenými Paprikami - Bistronomické

Přelijte pokrm do hrnce a zahřejte několik minut na mírném ohni, občas promíchejte, nebo přelijte obsah plechovky do vhodné nádoby a zahřejte v mikrovlnné troubě 2 až 3 minuty na maximální výkon. Tuky: 4,1 g Z toho nasycené mastné kyseliny: 1,1 g Sacharidy: 7,2 g Z toho cukry: 4,5 g Vláknina: 1,3 g Bílkoviny: 6,1 g Sůl: 0,90 g
Artyčok - Řecký artyčok

Artyčok - Řecký artyčok

Artyčok - řecký artyčok
Arancini se špenátem a mozzarellou

Arancini se špenátem a mozzarellou

Všichni si představují arancino jako kouli nebo kužel rýže zlaté barvy, která při prvním kousnutí odhalí náplň z ragú. Ale my jsme si mysleli, že tato delikatesa by měla skutečně uspokojit všechny chutě. Proto jsme vytvořili její vegetariánskou verzi se špenátem a mozzarellou.
Mražené Bio Bílé Zelí IQF

Mražené Bio Bílé Zelí IQF

Biologická bílá kapusta s latinským názvem Brassica Oleracea z čeledi Brassicaceae je kapusta s hladkou hlavou a listy. Po sklizni bude biologická bílá kapusta omyta, nakrájena a poté zmražena metodou IQF. Bílá kapusta z ekologického zemědělství: 100% Celková energie: 26 Kcal 110 kJ Vláknina: 2,3 g Bílkoviny: 0,9 g Sůl: 0,02 g
Ravioli Tortelloni Spinaci e Mozzarella

Ravioli Tortelloni Spinaci e Mozzarella

Tortelloni s mozzarellou a špenátem nabízejí kombinaci chuti a lehkosti, ideální pro ty, kteří mají rádi štíhlé náplně a hledají alternativu k klasickým tortellinům plněným masem. Mozzarella spolu s ricottou poskytuje dokonalou krémovost a konzistenci pro tyto tortellony, uzavřené v zeleném těstě se špenátem.
Maiský kuřecí sýr pór - Předpečený a obalený kuřecí řízek se sýrem a pórkem

Maiský kuřecí sýr pór - Předpečený a obalený kuřecí řízek se sýrem a pórkem

Maiský kuřecí sýr pór, obalované předvařené kuře plněné sýrovou omáčkou a kousky póru. 125 g/kus, v balení 3 kg = 2 x 12 kusů.
Srdce zelí - Bílé zelí - Špičaté zelí - Zelí

Srdce zelí - Bílé zelí - Špičaté zelí - Zelí

Balené v plastové nebo dřevěné krabici velikosti C8, C9 nebo C10, nebo v jiném typu krabice, podle potřeb zákazníka.
Zelí

Zelí

Zelí
ČERSTVÉ ZELÍ

ČERSTVÉ ZELÍ

ČERSTVÉ ZELÍ Naše značka: Zhifeng Typ pěstování: Organické Nakládací přístav: Jakýkoli bezpečný přístav v EU Původní místo: EU Typ: Čerstvé zelí Schopnost dodávky: 500 metrických tun/měsíčně Dodací lhůta: Do 10 dnů po obdržení zálohy Velikost: 500g-1000g, 1500g-2000g, 2000g-3000g, 3000g a více
Plněné vinné listy

Plněné vinné listy

Množství balení: 12 x 400g Číslo položky: 41055 Gramy: 400g
Hroznové Listy Plněné Rýží 200g - Hroznové Listy Plněné Rýží

Hroznové Listy Plněné Rýží 200g - Hroznové Listy Plněné Rýží

Hroznové listy plněné rýží. Organoleptický charakter Vzhled: Zelené hroznové listy s bílou náplní Chuť/Aroma: Čerstvé, krémové, charakteristické pro hroznové listy, rýži, bylinky, příjemně zaoblené.
Cukr z řepy z Polska

Cukr z řepy z Polska

Prodáváme cukr z cukrovaru KSC v Polsku, balíme ho do obalů podle vašeho přání, které si můžete sami navrhnout.
Čínské sušené zelí - HoReCa

Čínské sušené zelí - HoReCa

Peking kámen byl v Evropě populární pouze v asijských čtvrtích až do poloviny 20. století. V posledních několika desetiletích však zažil vrchol kulinářské popularity, včetně Ruska. Jeho výživová hodnota a vynikající chuť jsou zachovány v sušeném produktu. Z sušeného pekingského zelí se připravuje lahodná korejská polévka siriag-cook, stejně jako národní pokrmy Namul, Ttige a Bale. Společníky sušeného čínského zelí, kteří jí pomáhají dosáhnout jejího plného chuťového potenciálu, jsou česnek a cibule. Použití pro Polévky, omáčky, marinády, pokrmy z masa, drůbeže a zvěřiny. Chuť Pikantní, sladká Výživová hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 26 Tuky (g / 100g)… 3,5 Sacharidy (g / 100g)… 34 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 270
Kunafa připravená k jídlu - Uvařená Kunafa

Kunafa připravená k jídlu - Uvařená Kunafa

Opět jsme ve fázi s naším novým produktem. Toto je poprvé, co společnost začala vyrábět vařenou Kunafu, kterou můžete ohřát v mikrovlnné troubě během několika sekund. Přichází s 70 ml sirupů. Celkově.
Mražené Cuketové Placky

Mražené Cuketové Placky

Velmi rychlé použití, tyto cuketové placičky dokonale odpovídají očekáváním spotřebitelů, kteří hledají úsporu času. Tyto placičky jsou vyrobeny z pravých koleček cukety a tenkého křupavého těsta. Ideální teplé nebo studené jako předkrm nebo aperitiv, skvěle doplní vaše maso, ryby nebo saláty. BALENÍ: 6 x 1 kg = 6 kg
Masové Kuličky Plněné Tofu Sýrem - Veganské Masové Kuličky Plněné Tofu Sýrem

Masové Kuličky Plněné Tofu Sýrem - Veganské Masové Kuličky Plněné Tofu Sýrem

Bez přísad, přírodní produkt, veganský. Tofu je součástí veganských plněných knedlíků. Doba trvanlivosti je 1 rok při -18 stupních. Vařené a nevařené, výroba v požadovaných gramážích se provádí na základě poptávky. Balení v pytlích po kg a v miskách se vyrábí podle požadavků.
Tradiční Šlehačkový Dort

Tradiční Šlehačkový Dort

Recept na tento koláč nahrazuje tradiční ingredience – máslo a olej – tukem ze šlehačky. Se svou šťavnatou strukturou a jemně se rozpouštějící texturou vás určitě naláká na další kousek. Můžete použít různé bobule podle vašeho výběru, abyste ochutili svou šlehačku. 1 šálek nesoleného másla při pokojové teplotě 2 1/2 šálku krystalového cukru 6 vajec o pokojové teplotě 3 šálky univerzální mouky ½ čajové lžičky košer soli 1 šálek těžké šlehačky 2 čajové lžičky vanilkového extraktu
Łąckie Pierogi - mražené potraviny

Łąckie Pierogi - mražené potraviny

-ruské pirohy -pirohy s masem -pirohy se špenátem a sýrem -pirohy s jahodami -pirohy s borůvkami -pirohy se sladkým sýrem -pirohy s jablky -pirohy s švestkami -pirohy s kysaným zelím a houbami -pirohy s kysaným zelím a masem -lázeňské knedlíky -knedlíky s masem -uši s houbami -uši s masem
Červený rybíz

Červený rybíz

...
ČERSTVÝ CASSOULET Z CASTELNAUDARY S KACHNÍM CONFITEM - ČERSTVÝ

ČERSTVÝ CASSOULET Z CASTELNAUDARY S KACHNÍM CONFITEM - ČERSTVÝ

Tradiční příprava v troubě: odstraňte ochrannou fólii a předehřejte troubu na 7. stupeň/240°C. Poté snižte teplotu trouby na 5. stupeň/150°C (5. stupeň) a vložte svou "cassole" do trouby na: 20 minut pro formát 1 porce 45 minut pro formát 2 porce 1h15 minut pro formát 4 porce
Toulouské klobásy s vařenou čočkou - Regionální vařená čočka

Toulouské klobásy s vařenou čočkou - Regionální vařená čočka

Abychom si tuto specialitu vychutnali, nalijte obsah plechovky do nádoby, zakryjte a nechte dusit na mírném ohni. Dbejte na to, abyste občas promíchali. Přibližně 10 minut pro formát 1 porce 15 minut pro formát 2 porce Tuky: 9,0 g Z toho nasycené mastné kyseliny: 3,9 g Sacharidy: 8,7 g Z toho cukry: <0,5 g Vláknina: 2,0 g Bílkoviny: 8,4 g Sůl: 0,76 g
Zelný guláš - Bistronomický

Zelný guláš - Bistronomický

Přelijte pokrm do hrnce a zahřejte několik minut na mírném ohni, občas promíchejte, nebo přelijte obsah plechovky do vhodné nádoby a ohřejte v mikrovlnné troubě 2 až 3 minuty na maximální výkon. Tuky: 6,2 g Z toho nasycené mastné kyseliny: 2,5 g Sacharidy: 3,6 g Z toho cukry: 1,9 g Vláknina: 1,1 g Bílkoviny: 6,9 g Sůl: 1,1 g
Cavatelli se sardinkami a fenyklem

Cavatelli se sardinkami a fenyklem

Obohaťte svou nabídku o cavatelli sarde a finochietto, recepturu, která vychází z ingrediencí naší země a vytváří spojení kulinářských tradic z různých částí Itálie. Vyrobeny z nejlepších surovin, poskytnou vašim zákazníkům příjemnou cestu chutí.
Rybí rolky z mečouna v těstíčku

Rybí rolky z mečouna v těstíčku

Druhý chod, který vyjadřuje všechny vůně našeho moře, mistrovsky reprezentovaný jednou z nejoblíbenějších surovin: mečounem. Lahodné závitky, které skrývají spoustu pochoutek, pokryté chutnou strouhankou, které si můžete vychutnat spolu s dobrým přílohou.
Kuličky z tresky

Kuličky z tresky

Bacalá, mezi rybími produkty, je jedním z nejnáročnějších, zejména pokud jde o jeho přípravu na vaření: je to ryba, která vyžaduje čas, pozornost a spoustu trpělivosti. S naším receptem se nemusíte na nic soustředit, můžete si vychutnat chutný, moderní a jemný recept za pouhé minuty.
Mražené Kulaté Lilková Beignety

Mražené Kulaté Lilková Beignety

Tyto donuty jsou vyrobeny z pravých plátků lilku a tenkého křupavého těsta. BALENÍ: 6 x 1 kg = 6 kg
Sušený lilek - HoReCa

Sušený lilek - HoReCa

Tato solanová bobule přišla do Evropy z Persie a kvůli obtížím s překladem byla často nazývána bláznivým jablkem. Lilky přišly do Ruska z Kavkazu, a proto měly dlouho přezdívku "arménský okurek". Správně sušený lilek má jasnou vůni a chuť hub. Tato vlastnost z něj činí nepostradatelnou součást pokrmů s dušenou zeleninou nebo v jakémkoli pečeném jídle. Použití Polévky, omáčky, marinády, pokrmy z masa, drůbeže a zvěřiny. Chuť Pikantní, hořká, pikantní Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 11 Tuky (g / 100g)… 1,0 Sacharidy (g / 100g)… 43 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 230