Produkty pro komár qista (5)

Bio Hrachový Protein

Bio Hrachový Protein

Bio Hrachový Protein Bio hrachový protein je vynikajícím veganským zdrojem bílkovin s obsahem bílkovin 80 % získaným z hrachu.
Guaranatu®

Guaranatu®

guaranatu®: Nové Power-Guarana. http://www.guaranatu.de/ guaranatu® je nově vyvinutý extrakt z rostliny Guarana obsahující kofein, vyrobený v kvalitním extrakčním procesu – přírodní výrobní postup, který zaručuje zvlášť čistý a kvalitní produkt díky výhradnímu použití nanovody. Přirozený obsah kofeinu: až 25 % Rozpustnost ve vodě: 100 %
Babassu olej

Babassu olej

Babassu-olej se získává z ořechů palmy babassu. Tato palma pochází z Brazílie, hlavní pěstební oblasti se nacházejí v Jižní Americe. Palma patří do rodiny Arecaceae a roste velmi pomalu. První plody nese až po 10 letech, může žít až 200 let a dosahuje výšky 30 metrů. Plody připomínají kokosové ořechy, měří 10 až 12 cm a obsahují 3 - 5 semen s přibližně 60-70% oleje. Olej je při teplotě pod 22 °C pevný, a proto se také nazývá babassu vosk nebo babassu tuk. Má vysoký obsah laurové kyseliny a vytváří jemný pocit na pokožce. Při kontaktu s pokožkou se rozpouští. Použití: Pharma: * Ulevuje kožním potížím Potraviny: * Složka sladkostí a pečiva * Výroba margarínu Kosmetika: * Ochrana pleti * Výroba krémů a šamponů * Ulevuje kožním potížím CAS:911078-92-1 EINECS:293-376-2 Barva: bělavá až žlutá Vůně: ořechová INCI: Orbignya Oleifera Seed Oil Skladování: chladné, suché, chráněné před světlem, skladovat v uzavřených obalech.
Amelio Karamelový Sirup

Amelio Karamelový Sirup

Zlatohnědý na pohled a krémově jemný s kořeněným podtónem v chuti, tak máme karamel nejraději. Karamelový sirup patří mezi top 5 sirupů a je tedy pro každou kavárnu NEZBYTNOSTÍ. Podtrhuje aroma kávy a zároveň dokonale harmonizuje s našlehaným mlékem. Také je skvěle vhodný pro světlé a tmavé frappé nebo jako chuťový nosič na jemných crepech.
Marulový olej

Marulový olej

Marulový olej se získává z jader marulového stromu. Marulový strom (Sclerocarya birrea) roste v teplých a mrazuvzdorných oblastech subekvatoriální Afriky. To zahrnuje oblast od Nigérie po Etiopii a Jižní Afriku. Marulový strom je také nazýván sloním stromem, protože sloni rádi jedí vonné a kvasící plody tohoto stromu. Strom roste divoce a není pěstován. Je citlivý na mráz, ale odolný vůči suchu a soli, dorůstá výšky 15-20 metrů a vytváří červené květy. Plody strom nese mezi dubnem a červnem. Plody jsou žluté a vypadají jako švestky. Jádra musí být ručně vyjmuta z plodu. Poté se za studena lisuje tmavě žlutý až oranžový olej. Marulový strom a jeho produkty jsou již po tisíciletí známé v jihoafrické kultuře. Například se plod používá jako základ pro osvěžující nápoje a lihoviny. CAS:68956-68-3 EINECS:273-313-5 Barva:žlutá až zlatá Vůně:lehce kyselá, ořechová Trvanlivost:12 měsíců INCI:Sclerocarya Birrea Seed Oil Skladování:chladné, suché, chráněné před světlem, skladovat v uzavřených obalech