Produkty pro kotelní krocan (2)

Hráškové mouka 400g

Hráškové mouka 400g

Hrášková mouka se často používá při pečení chleba a tortil, výrobě těstovin, stejně jako některých pečiv, jako jsou koblihy a sušenky. Stačí přidat pouze 10-20 % hráškové mouky do pšeničné mouky a tato jídla získají jedinečnou hráškovou vůni a budou o něco zdravější. Hrášky jsou bohaté na vitamíny C, B a PP, stejně jako na minerály, jako jsou vápník, hořčík, draslík, fosfor a zinek. Mletí na kamenných mlýnech umožňuje zachovat vyvážené přírodní složení zrna, což umožňuje dosáhnout snížení glykemického indexu. Hmotnost: 400 g
Mouka z lněného semene 350g

Mouka z lněného semene 350g

Lněná mouka se používá především při pečení (například na koláče, sušenky, dorty, palačinky, muffiny, cupcakes, atd.) a také na přípravu některých omáček. Lněná mouka je cenným dietním produktem a má mnoho léčivých vlastností. Obsahuje velké množství vitamínů (B1, B2, B6, B9, atd.) a mikroelementů (vápník, draslík, hořčík, zinek, atd.). Mletí na kamenných mlýnech umožňuje zachovat vyvážené přírodní složení zrna, což umožňuje dosáhnout snížení glykemického indexu. Hmotnost: 350 g