Produkty pro kotlíkové kotlíkové odpady cotino cena (10)

Iberský Bellota Chorizo - BEDRA A UZENINY

Iberský Bellota Chorizo - BEDRA A UZENINY

Embutido vyrobený z směsi mletého masa z iberského vepřového, přidané soli a koření, hnětený a plněný do střívka. S jemnou chutí a charakteristickou vůní. Proces výroby: Výběr, mletí, hnětení, plnění a zrání. Ingredience: Maso z iberského vepřového s žaludy, sůl, paprika, cukry, přírodní koření, rostlinná bílkovina, přírodní aroma a přírodní hovězí střívko. 100 % přírodní ingredience. Bez umělých E. Hmotnost: 0,280 kg Podmínky distribuce a přepravy: Při pokojové teplotě nejsou žádná omezení. Pokud je vakuově baleno, při teplotě nižší než 5 °C. Doporučená teplota pro konzumaci je 15 °C - 18 °C. Proces výroby: Výběr, mletí, hnětení, plnění a zrání. Ingredience: Maso z iberského vepřového s žaludy, sůl, cukry, přírodní koření, rostlinná bílkovina. Hmotnost: 0,280 kg
Iberská Bellota Šunka 100% - Celá vakuově balená

Iberská Bellota Šunka 100% - Celá vakuově balená

Jedna z nejvznešenějších částí našich vzorků, připravená k otevření a konzumaci. 100% Ibérico Bellota Presa od Castro y González je lahůdka pro chuťové pohárky.
Serrano šunka D. Původ Teruel 20-24 měsíců - Šunka s označením původu Teruel s 20-24 měsíci zrání plemeno Duroc

Serrano šunka D. Původ Teruel 20-24 měsíců - Šunka s označením původu Teruel s 20-24 měsíci zrání plemeno Duroc

Jamón serrano z vynikajícího vepřového masa, je podložen "Označením původu Teruel" a byl několikrát oceněn jako nejlepší jamón z Teruelu. Aby získal certifikaci jako jamón s označením původu, musí splňovat minimální specifikace, které zahrnují měsíce zrání, minimální povolenou hmotnost, plemena rodičů (Duroc a Landrace), krmivo, kterým jsou krmeni, které může být vyrobeno pouze z obilovin z provincie, a mnoho dalších parametrů, aby se zajistil produkt nejvyšší kvality a důvěry. Pouze jamóny s "Označením původu Teruel" jsou ty, které přicházejí s číslovanou vitolou a hvězdou vypálenou na zadní straně, je to produkt purpurové barvy s nádechem granátu, s jemnou vůní a vysokým obsahem tuku. Kousky obvykle mají střední/vysokou hmotnost a vysoké procento tuku.
10 Krabic 100% Ibérico Žaludové Šunky "Corte a Cuchil - 100% Ibérico Žaludová Šunka"

10 Krabic 100% Ibérico Žaludové Šunky "Corte a Cuchil - 100% Ibérico Žaludová Šunka"

100% Ibérico Bellota Šunka, krájená mistry, prezentovaná v praktických 80g obalech.
Iberský žaludový salám - Uzeniny

Iberský žaludový salám - Uzeniny

Produkt vyrobený z mixu mletého nebo kouskovaného masa, přidaného se solí, paprikou a kořením, hněteného a plněného do přírodní vepřové střívko v dokonalém stavu zrání. Iberská prasata Brisa Iberská prasata Brisa mají zvláštní charakteristiky, které je výrazně odlišují od ostatních, což vede k výrobě iberských produktů nejvyšší kvality. Jsou to exempláře s genetickou historií, jejichž původ spočívá v poddruhu Sus Scrofa Mediterraneus, původních obyvatel slavných španělských dehes, především v oblasti Salamanky. Aplikované postupy V Iberských Brisa procházejí všechny kusy uzenin těmito postupy: mletí, přidání ingrediencí a hnětení, chlazení, plnění, sušení a zrání. Výhody uzenin Uzeniny jsou bohaté na hořčík, fosfor, zinek a draslík. A navíc, iberská prasata Brisa nám poskytují maso. Energetická hodnota: 432Kcal / 1919KJ Tuky: 38.5 g Nasycené tuky: 15.3 g Sacharidy: 2.1 g Cukry: 1.3 g Bílkoviny: 26 g Sůl: 3 g
100% žaludový iberský šunka - Čistá iberská šunka z prasete s žaludy

100% žaludový iberský šunka - Čistá iberská šunka z prasete s žaludy

Šunka vyrobená z čistokrevných iberských prasat chovaných na volném prostranství v dehesa. Certifikované kvalitní kusy vyrobené podle iberského standardu.
IBERICO BELLOTA RAMENNÁ ŠUNKA 75% IBERSKÝ CHOV FINE GASTRONOMIE

IBERICO BELLOTA RAMENNÁ ŠUNKA 75% IBERSKÝ CHOV FINE GASTRONOMIE

Šunka z ramene krmená žaludy Alta Gastronomía přetéká intenzivní chutí a svěžestí luk. Její intenzivní barva a aroma nás také přenášejí zpět do přírodní sklepa, kde šunky odpočívaly více než tři a půl roku, připravené potěšit i ty nejzkušenější chutě svým naprosto dokonalým nádechem soli. Pouze ty nejvýjimečnější kusy jsou klasifikovány jako Alta Gastronomía.
TVRDÝ SÝR Z OVČÍHO MLÉKA S ČERNÝMI OLIVAMI - Pasterizovaný tvrdý ovčí sýr zrající s krémem z černých oliv

TVRDÝ SÝR Z OVČÍHO MLÉKA S ČERNÝMI OLIVAMI - Pasterizovaný tvrdý ovčí sýr zrající s krémem z černých oliv

Chuť: Intenzivní Aroma: Charakteristické pro ovčí sýr s aroma černých oliv Barva: Světle žlutá s tmavými žilkami z černé olivové smetany Konzistence: Tvrdá
Sýra z ovčího mléka zrající s lanýžem - Pasterizovaný ovčí sýr zrající s lanýžem

Sýra z ovčího mléka zrající s lanýžem - Pasterizovaný ovčí sýr zrající s lanýžem

Pasterizované ovčí mléko, paštika z černých lanýžů (houbové druhy (Agaricus Bisporus), (Boletus Edulis a příbuzné skupiny), slunečnicový olej, černý lanýž (Tuber Aestivum Vitt), sůl, pepř, cukr, bujónové granule (mořská sůl, kvasnicový extrakt, hnědý cukr, extrakt z koření, karamelizovaný cukr, maltodextrin, palmový tuk, kurkuma), dextróza, bramborový škrob, kvasnicový extrakt, koření (cibule, muškátový květ, česnek a kurkuma, rajčatový prášek), černý lanýž, zvýrazňovač chuti, regulátor kyselosti (kyselina citronová), antioxidant (kyselina askorbová), sůl, chlorid vápenatý, syřidlo, mléčné kultury, konzervanty: lysozym (pocházející z vajec), natamycín na kůře. Chuť: Intenzivní Aroma: Charakteristické pro ovčí sýr s aroma lanýže. Barva: Světle žlutá s černými žilkami lanýžové pasty. Konzistence: Tvrdá Před konzumací odstraňte kůru sýra.
Iberská šunka "50% Iberského plemene" (celý kus krájený ručně - Krájené

Iberská šunka "50% Iberského plemene" (celý kus krájený ručně - Krájené

Produkt vyrobený z přední končetiny dospělých prasat, která byla podrobena odpovídajícímu procesu solení a zrání. Iberská prasata Brisa Iberská prasata Brisa mají zvláštní vlastnosti, které je výrazně odlišují od ostatních, což vede k výrobě iberských produktů nejvyšší kvality. Jsou to exempláře s genetickou historií, jejichž původ spočívá v poddruhu Sus Scrofa Mediterraneus, původních obyvatel slavných španělských dehes, především v oblasti Salamanky. Proces solení V Iberských Brisa jsou všechny kusy pokryty mořskou solí, aby se podpořila dehydratace a konzervace, čímž se přispívá k rozvoji typické barvy a vůní u sušených produktů. Zůstávají v solné komoře jeden den za každý kilogram hmotnosti čerstvého kusu, při kontrolované teplotě mezi 3º a 5º Celsia a s relativní vlhkostí mezi 75 % a 85 %. Rasa: 50 % iberské Výživa: žaludy Štítek: červený Energetická hodnota: 409,9 Kcal / 1701 KJ Tuky: 32,3 g Nasycené tuky: 9,7 g Sacharidy: 1,0 g Cukry: 0,5 g Bílkoviny: 28,8 g Sůl: 3,6 g