Produkty pro kotlíkový kot cotino cena (6)

HOVĚZÍ BOURGUIGNON A BRAMBORY - BISTRONOMICKÉ

HOVĚZÍ BOURGUIGNON A BRAMBORY - BISTRONOMICKÉ

Přelijte pokrm do hrnce a zahřejte několik minut na mírném ohni, občas promíchejte, nebo přelijte obsah plechovky do vhodné nádoby a ohřejte v mikrovlnné troubě 2 až 3 minuty na maximální výkon. Tuky: 1,1 g Z toho nasycené mastné kyseliny: 0,3 g Sacharidy: 8,4 g Z toho cukry: 2,4 g Vláknina: 0,7 g Bílkoviny: 7,7 g Sůl: 0,70 g
Château Grandefont Malbec 2022 Bordeaux - Červené víno AOP Bordeaux

Château Grandefont Malbec 2022 Bordeaux - Červené víno AOP Bordeaux

PŮVOD Červené víno Bordeaux Château Grandefont, s vinicí rozkládající se na 45 hektarech, se nachází na levém břehu řeky Dordogne v Saint-Avit-Saint-Nazaire. Původně osazený ovocnými stromy, byl statek postupně přetvořen na vinici v 60. letech. Vinice, umístěná na bývalém korytu řeky, se vyznačuje zvlášť štěrkovitou půdou a těží z mikroklimatu díky své blízkosti k řece. Nemovitost, jejíž název znamená "Velký pramen", kdysi sloužila jako zastávka pro ploché lodě přepravující víno ze Sainte-Foy-la-Grande do Bordeaux. Tato jednorodinná řada má za cíl modernizovat obraz Bordeaux nabídkou dostupných, snadno pitelných vín, prezentovaných v atraktivním a moderním balení, symbolizujícím obnovu našeho regionu. PÉČE O VINICE Racionální ochrana proti škůdcům Jednoduché Guyotovo prořezávání Zelené hnojení každého druhého řádku
Kuřecí Ravioli - Chutě Itálie

Kuřecí Ravioli - Chutě Itálie

Chutné pro dva, tyto lahodné kuřecí ravioli jsou pečlivě připraveny s rajčatovou omáčkou ochucenou provensálskými bylinkami, pro kompletní a gurmánské jídlo.
Chateau Cazeau šumivé víno bílé Cremant de Bordeaux Brut - Šumivé víno Bordeaux Bílé AOP Cremant de Bordeaux Brut Blanc

Chateau Cazeau šumivé víno bílé Cremant de Bordeaux Brut - Šumivé víno Bordeaux Bílé AOP Cremant de Bordeaux Brut Blanc

PŮVOD Šumivé víno Bordeaux Crémant Blanc Château Cazeau se pyšní nádhernou girondinskou chartreuse, jejíž původ sahá až do 16. století. Nachází se ideálně v Gornacu, podél jedné z nejstarších cest regionu Entre-Deux-Mers, jen několik kilometrů východně od Sauveterre de Guyenne. Jeho vinice se rozprostírá na více než 300 hektarech, což mu poskytuje výjimečnou polohu na jílovito-vápencových svazích dosahujících nadmořské výšky 110 metrů, s převážně jižní expozicí. Vinné révy, vysazené kolem château, jsou pečlivě rozděleny mezi červené a bílé odrůdy podle terroirů. S průměrným věkem 35 let jsou vinné révy pečlivě pěstovány tradičními metodami, s respektem k životnímu prostředí. Velký vinařský závod je vybaven všemi moderními zařízeními (řízení teploty, pneumatické lisy, mikro-oxygenace) nezbytnými pro výrobu kvalitních vín.
ČERSTVÝ CASSOULET Z CASTELNAUDARY S KACHNÍM CONFITEM - ČERSTVÝ

ČERSTVÝ CASSOULET Z CASTELNAUDARY S KACHNÍM CONFITEM - ČERSTVÝ

Tradiční příprava v troubě: odstraňte ochrannou fólii a předehřejte troubu na 7. stupeň/240°C. Poté snižte teplotu trouby na 5. stupeň/150°C (5. stupeň) a vložte svou "cassole" do trouby na: 20 minut pro formát 1 porce 45 minut pro formát 2 porce 1h15 minut pro formát 4 porce
Zelný guláš - Bistronomický

Zelný guláš - Bistronomický

Přelijte pokrm do hrnce a zahřejte několik minut na mírném ohni, občas promíchejte, nebo přelijte obsah plechovky do vhodné nádoby a ohřejte v mikrovlnné troubě 2 až 3 minuty na maximální výkon. Tuky: 6,2 g Z toho nasycené mastné kyseliny: 2,5 g Sacharidy: 3,6 g Z toho cukry: 1,9 g Vláknina: 1,1 g Bílkoviny: 6,9 g Sůl: 1,1 g