Celé kandované kaštany v sirupu - Kovová krabička 1/2
Maroons v sirupu
Maroons v sirupu se používají k výrobě maron glacé. Díky tomu, že se nacházejí v cukrovém sirupu, mají dlouhou trvanlivost (5 let). Pro vytvoření dobrého polevy, abyste získali maron glacé, doporučujeme řídit se našimi radami kliknutím zde. Jakmile otevřete plechovku, uchovávejte marony, které nepotřebujete hned, v sirupu. Mohou se tak uchovávat několik týdnů v lednici a můžete je polevit později podle potřeby.
Ingredience: marony, cukr, glukózový sirup, přírodní aroma vanilky
Maroons v sirupu se používají k výrobě maron glacé. Díky tomu, že se nacházejí v cukrovém sirupu, mají dlouhou trvanlivost (5 let). Pro vytvoření dobrého polevy, abyste získali maron glacé, doporučujeme řídit se našimi radami kliknutím zde.