Produkty pro kuřecí jatka uk (3)

BeefSteaker - Odběr vzorků masa

BeefSteaker - Odběr vzorků masa

Fleisch-Probenehmer BeefSteaker pro manuální vyříznutí vzorku tkáně pro mikrobiologické vyšetření povrchů jatečných těl. Vrták se zašroubovává ručně. Fleisch-Probenehmer pro bakteriologické odběry vzorků z povrchů jatečných těl. Jateční provozy (jatek, řeznictví atd.) jsou v rámci provozní kontroly a pro sledování hygieny porážky povinny pravidelně provádět mikrobiologické vyšetření jatečných těl, např. skotu, prasat, ovcí, koz a koní. Odběrače vzorků pro odběr z jatečných těl jsou podobné korkovému vrtáku. Pomocí nich lze metodou vyřezávání (destruktivní metoda), také nazývanou korkový vrták nebo excizní metoda, odebrat kruhový vzorek tkáně o velikosti 5 cm² z povrchu. Vyříznutý vzorek je po vyříznutí pomocí skalpelu a pinzety odebrán z jatečního těla. Sřezná plocha: 25 mm Ø
Bio Maso a Bio Klobásy

Bio Maso a Bio Klobásy

Domácí bio klobásy a domácí bio maso z vepřového a hovězího z vlastní farmy. Porážku provádíme v pevně stanovených termínech. Bio-masné výrobky - Hovězí svíčková - Roastbeef - Hovězí pečeně - Vepřová pečeně - Guláš - Surová pečeně Vařené maso - Kloubové plátky - Hřbet - Svíčková - Kotleta - Špikovaná pečeně - Koleno - Slanina - Žebra - Masové kosti - Vlnité maso Čerstvé, uzené a ve sklenicích - Játrová klobása - Krvavá klobása - Klobása na gril - Lovecká klobása - Mleté maso - Pepřová klobása - Těsto na klobásy Pro bio trhy a řeznictví pracujeme také na zcela zvláštní přání a Vaši objednávku. Zeptejte se nás, rádi Vám poradíme.
Stuttgart Noviny

Stuttgart Noviny

Konzultace v Nakladatelství