Produkty pro kuřecí jatka uk (6)

Iberský vepřový plášťový lagarto

Iberský vepřový plášťový lagarto

Iberské prase starší než 10 měsíců. Kousek masa z oblasti boku prasete, mezi Panceta a Barriguera, a krájený na proužky. Lagarto de Manto z iberského prasete je vynikající řez získaný z iberských prasat starších než 10 měsíců, známých svou neporovnatelnou chutí a kvalitou. Tento libový kousek se nachází v oblasti boku, mezi pancetou a barriguera, a je prezentován v tenkých proužcích, které nabízejí jemnou a šťavnatou texturu, ideální pro přípravu na grilu nebo na pánvi. Jeho krájení na proužky z něj činí všestrannou volbu pro různé gurmánské pokrmy, přičemž si zachovává autentickou a hlubokou chuť iberského prasete. Perfektní pro ty, kteří si cení kvalitního masa s gurmánským nádechem.
GRAN RESERVE DUROC ŠUNKA DRŽÁK - ŠUNKY

GRAN RESERVE DUROC ŠUNKA DRŽÁK - ŠUNKY

GRAN RESERVE DUROC RASA ŠUNKA DRŽÁK - ŠUNKY Reference: 5105 HMOTNOST: 8-8,5 kg
Iberský Cebo Hřbet 50% Iberského Plemena - HŘBETY A UZENINY

Iberský Cebo Hřbet 50% Iberského Plemena - HŘBETY A UZENINY

Pocházející z iberských prasat, krmených obilím. Vyrobeno z svalového balíčku tvořeného svaly páteře a polopáteře hrudníku, stejně jako dlouhými, bederními a hrudními svaly prasete, solené, marinované a plněné do střívek, které prošlo vhodným procesem zrání s minimální dobou 70 dní. Proces výroby: Macerace, marinování, plnění, sušení a zrání. Ingredience: Vepřová panenka z iberského prasete, sůl, přírodní aroma, paprika, přírodní koření a syntetická střívka. 100 % přírodních ingrediencí. Bez alergenů. Hmotnost: 0,7-1,2 kg Podmínky distribuce a přepravy: Při pokojové teplotě nejsou žádná omezení. Pokud je vakuově baleno při teplotě nižší než 5 °C. Doporučená teplota pro konzumaci je 15 °C - 18 °C. Proces výroby: Macerace, marinování, plnění, sušení a zrání Ingredience: Vepřová panenka z iberského prasete, sůl, přírodní aroma, paprika, přírodní koření a syntetická střívka Hmotnost: 0,7-1,2 kg
Iberský žaludový salám - Uzeniny

Iberský žaludový salám - Uzeniny

Produkt vyrobený z mixu mletého nebo kouskovaného masa, přidaného se solí, paprikou a kořením, hněteného a plněného do přírodní vepřové střívko v dokonalém stavu zrání. Iberská prasata Brisa Iberská prasata Brisa mají zvláštní charakteristiky, které je výrazně odlišují od ostatních, což vede k výrobě iberských produktů nejvyšší kvality. Jsou to exempláře s genetickou historií, jejichž původ spočívá v poddruhu Sus Scrofa Mediterraneus, původních obyvatel slavných španělských dehes, především v oblasti Salamanky. Aplikované postupy V Iberských Brisa procházejí všechny kusy uzenin těmito postupy: mletí, přidání ingrediencí a hnětení, chlazení, plnění, sušení a zrání. Výhody uzenin Uzeniny jsou bohaté na hořčík, fosfor, zinek a draslík. A navíc, iberská prasata Brisa nám poskytují maso. Energetická hodnota: 432Kcal / 1919KJ Tuky: 38.5 g Nasycené tuky: 15.3 g Sacharidy: 2.1 g Cukry: 1.3 g Bílkoviny: 26 g Sůl: 3 g
DUROC PLEMENO PŘEDNÍ KLOUB - KLOUBY

DUROC PLEMENO PŘEDNÍ KLOUB - KLOUBY

DUROC PLEMENO PŘEDNÍ KÝTA - KÝTY Reference: 5225 HMOTNOST: 850 gr
Iberská šunka "50% Iberského plemene" (celý kus krájený ručně - Krájené

Iberská šunka "50% Iberského plemene" (celý kus krájený ručně - Krájené

Produkt vyrobený z přední končetiny dospělých prasat, která byla podrobena odpovídajícímu procesu solení a zrání. Iberská prasata Brisa Iberská prasata Brisa mají zvláštní vlastnosti, které je výrazně odlišují od ostatních, což vede k výrobě iberských produktů nejvyšší kvality. Jsou to exempláře s genetickou historií, jejichž původ spočívá v poddruhu Sus Scrofa Mediterraneus, původních obyvatel slavných španělských dehes, především v oblasti Salamanky. Proces solení V Iberských Brisa jsou všechny kusy pokryty mořskou solí, aby se podpořila dehydratace a konzervace, čímž se přispívá k rozvoji typické barvy a vůní u sušených produktů. Zůstávají v solné komoře jeden den za každý kilogram hmotnosti čerstvého kusu, při kontrolované teplotě mezi 3º a 5º Celsia a s relativní vlhkostí mezi 75 % a 85 %. Rasa: 50 % iberské Výživa: žaludy Štítek: červený Energetická hodnota: 409,9 Kcal / 1701 KJ Tuky: 32,3 g Nasycené tuky: 9,7 g Sacharidy: 1,0 g Cukry: 0,5 g Bílkoviny: 28,8 g Sůl: 3,6 g