Produkty pro kuřecí jatka uk (6)

Mražené Charolaise mleté maso - 700g krabice

Mražené Charolaise mleté maso - 700g krabice

Charolaise mleté maso - 15% tuku - 2 x 350g - čisté hovězí
VBF nebo UE Plátěný stan

VBF nebo UE Plátěný stan

Sous vide, 20 kg karton, mléčná plemena - Charolais - maso - Limousin ECT,
Suchý Klobása - Klobása bez dusitanů

Suchý Klobása - Klobása bez dusitanů

Naším posláním je vrátit klobásě, symbolu francouzské gastronomie, její důstojnost! Tato řemeslná klobása je vyráběna v naší uzenářské dílně v Laissacu, v Aveyronu. Skládá se pouze ze 3 ingrediencí: vepřového masa, soli z Guérande a pepře Kampot IGP z Kambodže. Tato sušená masa se uchovávají po dobu 3 měsíců při pokojové teplotě. Skvěle se hodí k coppě, lonzu, klobáse, sušenému hovězímu a šunkovým ořechům, aby vám nabídla aperitivní talíř 100% bez nitritů a konzervantů. Všechny naše uzeniny bez nitritů jsou vyráběny z pečlivě vybraných prasat z Aveyronu. Původ: Laissac, Aveyron Hmotnost: přibližně 250g Ingredience: Vepřové maso, sůl z Guérande, pepř Kampot IGP, přírodní střívko
Toulouské klobásy s vařenou čočkou - Regionální vařená čočka

Toulouské klobásy s vařenou čočkou - Regionální vařená čočka

Abychom si tuto specialitu vychutnali, nalijte obsah plechovky do nádoby, zakryjte a nechte dusit na mírném ohni. Dbejte na to, abyste občas promíchali. Přibližně 10 minut pro formát 1 porce 15 minut pro formát 2 porce Tuky: 9,0 g Z toho nasycené mastné kyseliny: 3,9 g Sacharidy: 8,7 g Z toho cukry: <0,5 g Vláknina: 2,0 g Bílkoviny: 8,4 g Sůl: 0,76 g
5 kg Farmářská vepřová krabice – Gascon plemeno

5 kg Farmářská vepřová krabice – Gascon plemeno

Naši prasata se od svého narození prohánějí v 6000 m² velkém parku, který je ve stínu ořechů. Jejich strava se skládá z granulí specifických pro potřeby prasat a také z odpadů z farmy, které jsme nemohli prodat kvůli třídění (dýně, melouny, ořechy, obiloviny, konopí). Rasa Gascon jsou černá prasata, poměrně malé velikosti, protože jejich růst je pomalý, velmi společenská a hravá, s ušima spadlými přes oči. Jejich maso je typicky mramorované a má vynikající chuť. HMOTNOST: 5 kg BALENÍ: 5 kg
Sušený hovězí hrnec Aubrac - Plátky sušeného hovězího masa Aubrac bez dusitanů

Sušený hovězí hrnec Aubrac - Plátky sušeného hovězího masa Aubrac bez dusitanů

Sušené hovězí maso nakrájené na tenké plátky ve skleněné nádobě 100% recyklovatelné. Kromě verze „Popine“ o hmotnosti 70 g objevte verzi XXL, Chaudron o hmotnosti 600 g! Díky svému inovativnímu konceptu se Chaudron sušeného hovězího masa z Aubracu uchovává při pokojové teplotě po dobu 3 měsíců. Vyrobeno v naší dílně v Laissacu, v Aveyronu, sušené hovězí maso, které se také nazývá bresaola, cecina nebo sušené maso podle receptů a regionů, respektuje řemeslné dovednosti našich předků a obsahuje pouze 3 ingredience: hovězí maso, sůl z Guérande a pepř Kampot IGP z Kambodže, jeden z nejlepších pepřů na světě! Sušené maso pochází z kusů z hovězí kýty, toto sušené hovězí maso vám nabízí uzenářské výrobky bez nitritů a konzervantů, 100% přírodní. Ručně solené a pepřené, sušené po dobu několika měsíců, poté nakrájené a vakuově balené ve své skleněné nádobě. Původ: Laissac, Aveyron Hmotnost: 600 g DLC: 90 dní