Produkty pro kuřecí jatka uk (23)

400g vakuově balená sušená klobása s pepřem nebo chili papričkami

400g vakuově balená sušená klobása s pepřem nebo chili papričkami

Uzeniny s autentickou a rafinovanou chutí, které činí každou společenskou chvíli příležitostí vychutnat si italskou kvalitu. Přísně ochucené maso a klobásy co nejpřirozenějším způsobem. Zdravé a jednoduché prvky, které nám umožňují znovuobjevit chuť starých venkovských tradic a našich krajů.
VBF nebo UE Plátěný stan

VBF nebo UE Plátěný stan

Sous vide, 20 kg karton, mléčná plemena - Charolais - maso - Limousin ECT,
Suchý Klobása - Klobása bez dusitanů

Suchý Klobása - Klobása bez dusitanů

Naším posláním je vrátit klobásě, symbolu francouzské gastronomie, její důstojnost! Tato řemeslná klobása je vyráběna v naší uzenářské dílně v Laissacu, v Aveyronu. Skládá se pouze ze 3 ingrediencí: vepřového masa, soli z Guérande a pepře Kampot IGP z Kambodže. Tato sušená masa se uchovávají po dobu 3 měsíců při pokojové teplotě. Skvěle se hodí k coppě, lonzu, klobáse, sušenému hovězímu a šunkovým ořechům, aby vám nabídla aperitivní talíř 100% bez nitritů a konzervantů. Všechny naše uzeniny bez nitritů jsou vyráběny z pečlivě vybraných prasat z Aveyronu. Původ: Laissac, Aveyron Hmotnost: přibližně 250g Ingredience: Vepřové maso, sůl z Guérande, pepř Kampot IGP, přírodní střívko
Toulouské klobásy s vařenou čočkou - Regionální vařená čočka

Toulouské klobásy s vařenou čočkou - Regionální vařená čočka

Abychom si tuto specialitu vychutnali, nalijte obsah plechovky do nádoby, zakryjte a nechte dusit na mírném ohni. Dbejte na to, abyste občas promíchali. Přibližně 10 minut pro formát 1 porce 15 minut pro formát 2 porce Tuky: 9,0 g Z toho nasycené mastné kyseliny: 3,9 g Sacharidy: 8,7 g Z toho cukry: <0,5 g Vláknina: 2,0 g Bílkoviny: 8,4 g Sůl: 0,76 g
Pipetový hrot 50-1000 PP (modrý)

Pipetový hrot 50-1000 PP (modrý)

Pipetový hrot 50-1000 PP (modrý)
EURO 7,00 AL KG PROSCIUTTO CRUDO MARTELLI STAGIONATO NAZIONALE DISOSSATO

EURO 7,00 AL KG PROSCIUTTO CRUDO MARTELLI STAGIONATO NAZIONALE DISOSSATO

Zdravý a přírodní produkt, jeden z nejznámějších výrobků Made in Italy na světě. V našich třech závodech v provincii Parma nevyrábíme jen tak nějakou sušenou šunku, ale pravý Prosciutto di Parma D.O.P., jak stanovuje výrobní předpis. Kromě toho jsme schopni nabídnout produkty v různých formátech a zralosti, abychom vyhověli potřebám každého zákazníka, všechny garantované kontrolovaným řetězcem Martelli. KG 5,952 ČISTÁ HMOTNOST ZA KG EURO 7,00 EXPIRACE 10/10/2025 BALENÍ PO 4 KS MINIMÁLNÍ OBJEDNÁVKA 50 BALENÍ PO 4 KS
Iberský vepřový plášťový lagarto

Iberský vepřový plášťový lagarto

Iberské prase starší než 10 měsíců. Kousek masa z oblasti boku prasete, mezi Panceta a Barriguera, a krájený na proužky. Lagarto de Manto z iberského prasete je vynikající řez získaný z iberských prasat starších než 10 měsíců, známých svou neporovnatelnou chutí a kvalitou. Tento libový kousek se nachází v oblasti boku, mezi pancetou a barriguera, a je prezentován v tenkých proužcích, které nabízejí jemnou a šťavnatou texturu, ideální pro přípravu na grilu nebo na pánvi. Jeho krájení na proužky z něj činí všestrannou volbu pro různé gurmánské pokrmy, přičemž si zachovává autentickou a hlubokou chuť iberského prasete. Perfektní pro ty, kteří si cení kvalitního masa s gurmánským nádechem.
BeefSteaker - Odběr vzorků masa

BeefSteaker - Odběr vzorků masa

Fleisch-Probenehmer BeefSteaker pro manuální vyříznutí vzorku tkáně pro mikrobiologické vyšetření povrchů jatečných těl. Vrták se zašroubovává ručně. Fleisch-Probenehmer pro bakteriologické odběry vzorků z povrchů jatečných těl. Jateční provozy (jatek, řeznictví atd.) jsou v rámci provozní kontroly a pro sledování hygieny porážky povinny pravidelně provádět mikrobiologické vyšetření jatečných těl, např. skotu, prasat, ovcí, koz a koní. Odběrače vzorků pro odběr z jatečných těl jsou podobné korkovému vrtáku. Pomocí nich lze metodou vyřezávání (destruktivní metoda), také nazývanou korkový vrták nebo excizní metoda, odebrat kruhový vzorek tkáně o velikosti 5 cm² z povrchu. Vyříznutý vzorek je po vyříznutí pomocí skalpelu a pinzety odebrán z jatečního těla. Sřezná plocha: 25 mm Ø
5 kg Farmářská vepřová krabice – Gascon plemeno

5 kg Farmářská vepřová krabice – Gascon plemeno

Naši prasata se od svého narození prohánějí v 6000 m² velkém parku, který je ve stínu ořechů. Jejich strava se skládá z granulí specifických pro potřeby prasat a také z odpadů z farmy, které jsme nemohli prodat kvůli třídění (dýně, melouny, ořechy, obiloviny, konopí). Rasa Gascon jsou černá prasata, poměrně malé velikosti, protože jejich růst je pomalý, velmi společenská a hravá, s ušima spadlými přes oči. Jejich maso je typicky mramorované a má vynikající chuť. HMOTNOST: 5 kg BALENÍ: 5 kg
GRAN RESERVE DUROC ŠUNKA DRŽÁK - ŠUNKY

GRAN RESERVE DUROC ŠUNKA DRŽÁK - ŠUNKY

GRAN RESERVE DUROC RASA ŠUNKA DRŽÁK - ŠUNKY Reference: 5105 HMOTNOST: 8-8,5 kg
Solená Pancetta s černým pepřem

Solená Pancetta s černým pepřem

Solená a sušená pancetta po dobu 2 měsíců z 50% vepřového masa plemene Duroc, pokrytá černým pepřem.
Iberský Cebo Hřbet 50% Iberského Plemena - HŘBETY A UZENINY

Iberský Cebo Hřbet 50% Iberského Plemena - HŘBETY A UZENINY

Pocházející z iberských prasat, krmených obilím. Vyrobeno z svalového balíčku tvořeného svaly páteře a polopáteře hrudníku, stejně jako dlouhými, bederními a hrudními svaly prasete, solené, marinované a plněné do střívek, které prošlo vhodným procesem zrání s minimální dobou 70 dní. Proces výroby: Macerace, marinování, plnění, sušení a zrání. Ingredience: Vepřová panenka z iberského prasete, sůl, přírodní aroma, paprika, přírodní koření a syntetická střívka. 100 % přírodních ingrediencí. Bez alergenů. Hmotnost: 0,7-1,2 kg Podmínky distribuce a přepravy: Při pokojové teplotě nejsou žádná omezení. Pokud je vakuově baleno při teplotě nižší než 5 °C. Doporučená teplota pro konzumaci je 15 °C - 18 °C. Proces výroby: Macerace, marinování, plnění, sušení a zrání Ingredience: Vepřová panenka z iberského prasete, sůl, přírodní aroma, paprika, přírodní koření a syntetická střívka Hmotnost: 0,7-1,2 kg
Skutečná 300g vakuově balená saláma

Skutečná 300g vakuově balená saláma

Skutečná 300g vakuově balená saláma
EURO  8,00  AL KG SALAME PIACENTINO  DOP

EURO 8,00 AL KG SALAME PIACENTINO DOP

Salame Piacentino DOP je produkt z uzenářství, plněný, hrubě mletý, získaný z libových částí a malé procento tučných částí prasat patřících k plemenům Large White a Landrace Italiana, Duroc nebo jiným plemenům kompatibilním s italským těžkým vepřem. GR 0, 591 CENA ZA KG EURO 8,00 BALENÍ PO 5 KS MINIMÁLNÍ OBJEDNÁVKA 50 BALENÍ PO 5 KS EXPIRACE 29/09/2025
Zkumavka, šroubovací víčko, 20/76 mm, kulaté dno, stojící okraj

Zkumavka, šroubovací víčko, 20/76 mm, kulaté dno, stojící okraj

Zkumavka, šroubovací víčko, 20/76 mm, kulaté dno, stojící okraj
Depresor jazyka 150 mm, Polystyren

Depresor jazyka 150 mm, Polystyren

Depresor jazyka 150 mm, Polystyren
Sušený hovězí hrnec Aubrac - Plátky sušeného hovězího masa Aubrac bez dusitanů

Sušený hovězí hrnec Aubrac - Plátky sušeného hovězího masa Aubrac bez dusitanů

Sušené hovězí maso nakrájené na tenké plátky ve skleněné nádobě 100% recyklovatelné. Kromě verze „Popine“ o hmotnosti 70 g objevte verzi XXL, Chaudron o hmotnosti 600 g! Díky svému inovativnímu konceptu se Chaudron sušeného hovězího masa z Aubracu uchovává při pokojové teplotě po dobu 3 měsíců. Vyrobeno v naší dílně v Laissacu, v Aveyronu, sušené hovězí maso, které se také nazývá bresaola, cecina nebo sušené maso podle receptů a regionů, respektuje řemeslné dovednosti našich předků a obsahuje pouze 3 ingredience: hovězí maso, sůl z Guérande a pepř Kampot IGP z Kambodže, jeden z nejlepších pepřů na světě! Sušené maso pochází z kusů z hovězí kýty, toto sušené hovězí maso vám nabízí uzenářské výrobky bez nitritů a konzervantů, 100% přírodní. Ručně solené a pepřené, sušené po dobu několika měsíců, poté nakrájené a vakuově balené ve své skleněné nádobě. Původ: Laissac, Aveyron Hmotnost: 600 g DLC: 90 dní
Míchací stěrka 120 mm, Polystyren

Míchací stěrka 120 mm, Polystyren

Míchací stěrka 120 mm, Polystyren
Pipetový hrot 0,1 - 20 PP (krystal)

Pipetový hrot 0,1 - 20 PP (krystal)

Pipetový hrot 0,1 - 20 PP (krystal)
Močový pohár 100 ml se šroubovacím víčkem, ozařovaný

Močový pohár 100 ml se šroubovacím víčkem, ozařovaný

Močový pohár 100 ml se šroubovacím víčkem, ozářený
Bavlněný aplikátor 150 mm Alu, mini hlava, sterilní...

Bavlněný aplikátor 150 mm Alu, mini hlava, sterilní...

Bavlněný aplikátor 150 mm Alu, mini hlava, sterilní jednotlivě
Vakuově balená zrající Pancetta

Vakuově balená zrající Pancetta

Vakuově balená zrající Pancetta ref: 30001 Průměrná hmotnost jednotky: přibližně 1,7 kg Čistá hmotnost přibližně krabice: 8,5 kg Jednotka x krabice: 5
DUROC PLEMENO PŘEDNÍ KLOUB - KLOUBY

DUROC PLEMENO PŘEDNÍ KLOUB - KLOUBY

DUROC PLEMENO PŘEDNÍ KÝTA - KÝTY Reference: 5225 HMOTNOST: 850 gr