Produkty pro kvalitní nůž na steak (6)

Iberský vepřový plášťový lagarto

Iberský vepřový plášťový lagarto

Iberské prase starší než 10 měsíců. Kousek masa z oblasti boku prasete, mezi Panceta a Barriguera, a krájený na proužky. Lagarto de Manto z iberského prasete je vynikající řez získaný z iberských prasat starších než 10 měsíců, známých svou neporovnatelnou chutí a kvalitou. Tento libový kousek se nachází v oblasti boku, mezi pancetou a barriguera, a je prezentován v tenkých proužcích, které nabízejí jemnou a šťavnatou texturu, ideální pro přípravu na grilu nebo na pánvi. Jeho krájení na proužky z něj činí všestrannou volbu pro různé gurmánské pokrmy, přičemž si zachovává autentickou a hlubokou chuť iberského prasete. Perfektní pro ty, kteří si cení kvalitního masa s gurmánským nádechem.
Vakuově balená zrající Pancetta

Vakuově balená zrající Pancetta

Vakuově balená zrající Pancetta ref: 30001 Průměrná hmotnost jednotky: přibližně 1,7 kg Čistá hmotnost přibližně krabice: 8,5 kg Jednotka x krabice: 5
Iberský Vepřový Svíčkový - Aljomar - Maso

Iberský Vepřový Svíčkový - Aljomar - Maso

Naše iberijské maso vykazuje textury a chutě, které svědčí o našem pečlivě sledovaném výrobním cyklu. Ať už pro hotelový průmysl nebo pro spotřebitele, proč si neužít iberijské vepřové ve všech jeho formách? Hmotnost: 1,2 kg
Iberský hřbet - Iberské vepřové

Iberský hřbet - Iberské vepřové

Iberská vepřová panenka. Podáváme ji čerstvou nebo zmraženou. Vakuově baleno ve formátech 0,5 nebo 1 kg nebo na váhu. Certifikované iberské vepřové maso podle standardu kvality iberského.
Solená Pancetta s černým pepřem

Solená Pancetta s černým pepřem

Solená a sušená pancetta po dobu 2 měsíců z 50% vepřového masa plemene Duroc, pokrytá černým pepřem.
100% žaludový iberský šunka - Čistá iberská šunka z prasete s žaludy

100% žaludový iberský šunka - Čistá iberská šunka z prasete s žaludy

Šunka vyrobená z čistokrevných iberských prasat chovaných na volném prostranství v dehesa. Certifikované kvalitní kusy vyrobené podle iberského standardu.