Produkty pro lama deltex (3)

FERTALGA - Tekutý biostimulant na bázi řas (Ascophyllum Nodosum)

FERTALGA - Tekutý biostimulant na bázi řas (Ascophyllum Nodosum)

N + K + extrakty z mořských řas + huminové kyseliny + fulvové kyseliny + aminokyseliny + EDTA železo + EDTA zinek + EDTA mangan. FERTALGA je organický kapalný biostimulant na bázi extraktu z řas, huminových a fulvových kyselin a mikroživin (železo, zinek a mangan), které jsou zcela chelovány EDTA. Tato zvláštní kombinace podporuje rozvoj všech zemědělských plodin. Organický dusík, bohatý na aminokyseliny rostlinného původu, má výživný účinek na ošetřované plodiny a také ovlivňuje fyziologické procesy rostliny tím, že zlepšuje jejich biochemické výkony. Hnědá řasa (Ascophyllum Nodosum), bohatá na betain, vitamíny, přírodní stimulátory, polysacharidy, v kombinaci s huminovými a fulvovými kyselinami a mikroelementy EDTA poskytuje rostlině větší odolnost vůči atmosférickému stresu (například změny teploty) a/nebo fyziologickému stresu (pád plodů, nedostatky mikroživin). Vzhled: Tmavě hnědá kapalina Aplikace: Foliační a Fertirigace Balení: 1L - 5L - 20L - 1000L
AMELFLEX

AMELFLEX

Základní složka pojivových tkání. Je to tekutá složka synoviální tekutiny, která se nachází uvnitř kloubů, chrání chrupavky před opotřebením a nadměrným zatížením, poskytuje jim výživu, urychluje regenerační procesy a zajišťuje vynikající úroveň hydratace, turgoru, viskozity a plasticity. Udržuje tvar a tonus tkání – filtruje infekční agens nebo jiné škodlivé látky pro tkáně. Stárnutí kloubu vede k poklesu synoviální tekutiny a snížení produkce kyseliny hyaluronové, což má za následek zvýšení tření mezi kloubními plochami a vznik poruch, jako je například artróza a artritida. Z tohoto důvodu je užívání kyseliny hyaluronové zvláště účinné při léčbě a prevenci artrózy a traumatických kloubních jevů střední a mírné závažnosti. Balení: 30 tablet
Salát z Alici

Salát z Alici

Vybíráme pouze nejlepší čerstvě ulovené ančovičky, které jsou nejvhodnější pro zpracování podle tradičního řemesla, přičemž zráním v soli získávají nejautentičtější chuť z Cetary.