Produkty pro lelit bianca (5)

Mandlové vločky 250g

Mandlové vločky 250g

Přírodní mandle, stejně jako samotné mandle, jsou bohaté na živiny. Obsahují vitamíny, minerály, bílkoviny a vlákninu, a tím mají prospěšné účinky na zdraví. Mají vysoký obsah zdravých nenasycených tuků. Nenasycené tuky jsou nezbytnou součástí zdravé stravy. Předpokládá se, že jejich pravidelná konzumace může snížit celkovou hladinu cholesterolu. Mandle jsou bohaté na vitamín E, známý antioxidant, látku, která zastavuje oxidační procesy, čímž uvolňuje cévy a brání srdečním onemocněním a zpomaluje stárnutí buněk. Předpokládá se, že mandle přispívají k udržení zdravých kostí díky obsahu: vápníku, hořčíku, manganu, mědi, vitamínu K, bílkovin a zinku. Kromě toho mandle obsahují: vitamíny skupiny B, vlákninu a fosfor.&nbsp;<strong>Složení:</strong> mandle&nbsp;<strong>Nutriční hodnota na 100g</strong> Energetická hodnota 2489kJ/602kcal - 30% DDD*Tuky 50,6g - 72% z toho nasycené mastné kyseliny 3,9g - 20%Sacharidy 9,5g - 4% z toho cukry 5g - 6%Bi
Pohanková mouka 1000g vivio

Pohanková mouka 1000g vivio

Hirschová mouka se skládá z mletých hirsových zrn - jednoho z nejstarších obilovin s mnoha zdravými výhodami. Proso je bezlepkové a zásadotvorné obilí, které obnovuje přirozenou rovnováhu kyselin a zásad v těle, čistí ho, bojuje proti volným radikálům a houbám. Mouka je snadno stravitelná, nealergenní, má jemně oříškovou příchuť a je levnější než jiné produkty ze skupiny "Super Foods". Je zdrojem vlákniny, hořčíku, nenasycených mastných kyselin, zinku, železa a B-vitaminů. Hirschová mouka je skutečnou injekcí prospěšných látek a silnou detoxikací pro tělo. Hillettová mouka je také bohatým zdrojem vlákniny, která je dnes obecně známá jako produkt, který podporuje trávení a pozitivně ovlivňuje stabilizaci hladiny cukru v krvi. To vše vede k pocitu sytosti a menší touze %*RWS - referenční hodnota potravin &nbsp; <strong> Použití </strong> Hirschová mouka může být použita na...
Mil 1000g

Mil 1000g

Proso je vyrobeno z prosa. Pomáhá proti okyselování těla, posiluje imunitu a je výživné a snadno stravitelné. Je přirozeně bez lepku. Jeho velkou výhodou je vysoký obsah vitamínů skupiny B, hematopoetického železa a mědi. Je vynikajícím zdrojem vlákniny a draslíku, hořčíku, vápníku a sodíku. Tělu poskytuje snadno stravitelnou bílkovinu a komplexní sacharidy, které jsou základem zdravé výživy. Proso má antivirový a posilující účinek, pomáhá obnovit acidobazickou rovnováhu těla. Vitamíny skupiny B a železa mají hematopoetické účinky. Proso pomáhá snižovat zánět v těle, má zahřívací účinek, zlepšuje metabolismus, zvyšuje koncentraci a paměť. Vysoký obsah vápníku a sloučenin křemíku posiluje zuby a kosti. - 4 %, včetně nasycených mastných kyselin 0,4 g - 2 % sacharidů 72,1 g - 28 %, včetně cukrů 0,8
Mijo 1000g

Mijo 1000g

Proso je vyrobeno z prosa. Pomáhá proti okyselování těla, posiluje imunitu a je výživné a snadno stravitelné. Přirozeně neobsahuje lepek. Jeho velkou výhodou je vysoký obsah vitamínů skupiny B, hematopoetického železa a mědi. Je vynikajícím zdrojem vlákniny a draslíku, hořčíku, vápníku a sodíku. Poskytuje tělu snadno stravitelnou bílkovinu a komplexní sacharidy, které jsou základem zdravé stravy. Proso má antivirový a posilující účinek, pomáhá obnovit acidobazickou rovnováhu těla. Skupina B a vitamíny železa mají hematopoetické vlastnosti. Proso pomáhá snižovat zánět v těle, zahřívá, zlepšuje metabolismus, zvyšuje koncentraci a paměť. Vysoký obsah sloučenin vápníku a křemíku posiluje zuby a kosti. - 4% zahrnuje nasycené mastné kyseliny 0,4 g - 2% sacharidů 72,1 g - 28% včetně cukrů 0,8 g - 1% bílkovin 10.
Jasmínová rýže 1000g

Jasmínová rýže 1000g

Jasmínová rýže je druh dlouhozrnné rýže, která se pěstuje především v Thajsku a používá se v asijské kuchyni. Kromě Thajska, které je jejím hlavním dodavatelem, se jasmínová rýže v současnosti pěstuje také v Kambodži, jižním Vietnamu a Laosu. Jednou z jejích charakteristických vlastností je mírně znatelná, sladká vůně připomínající jasmín - odtud pochází její název. Má také specifickou, velmi mírně sladkou chuť, někdy označovanou jako med. Jasmínová rýže má mnoho výživových hodnot. Především je skvělým zdrojem sacharidů a bílkovin, a zároveň má málo tuku, takže ji často volí lidé, kteří se věnují sportu nebo se snaží zhubnout. Může ji také konzumovat i ti, kteří mají zažívací problémy - jasmínová rýže je snadno stravitelná a nezatěžuje žaludek, i když zanechává pocit sytosti. Rýže je bezlepkový produkt. Je také vynikajícím zdrojem vitamínů skupiny B, vitamínu E a draslíku, hořčíku, zinku, železa a fosforu.