Produkty pro libatech occa 2021 (7)

Hygienický Indus. CLIPPER 105m. ECO M75 - Průmyslový papír

Hygienický Indus. CLIPPER 105m. ECO M75 - Průmyslový papír

Hygienický Indus. CLIPPER 105m. ECO M75 - Průmyslový papír Kvalita: Recyklovaná tkanina Jedn./Balení: 1 Jedn./Obal: 1 Jedn./Paleta: 45 Listy: Dvojitý list Výška role: 0.087 (±5%) Délka role (m): 104.882 (±5%) Vlnění: ANO Popis balení: Sáček s 18 rolemi hygienického papíru
Longaniza fresca extra 039

Longaniza fresca extra 039

Směs aditiv, koření a bylinek, určená pro masné výrobky, pro přípravu masového výrobku nazývaného "Longaniza fresca" nebo "Salsicha fresca". Produkt vhodný pro všechny druhy masa. Formát: sáček 4 kg
Certifikovaní překladatelé z italštiny do španělštiny

Certifikovaní překladatelé z italštiny do španělštiny

Soudní překladatelé z italštiny do španělštiny jmenovaní Ministerstvem zahraničních věcí a spolupráce Španělska. Soudní překladatelé ze španělštiny do italštiny ve Španělsku a Itálii. Soudní překlad. Služba soudního překladu z italštiny do španělštiny po celém Španělsku: Madrid, Barcelona, Valencia, Sevilla, Zaragoza, Málaga, Murcia, Palma de Mallorca, Las Palmas de Gran Canaria, Bilbao, Alicante, Córdoba, Valladolid, Vigo, Gijón, Hospitalet de Llobregat, A Coruña, Vitoria, Granada, Elche, Oviedo, Badalona, Cartagena, Tarrassa, Jerez de la Frontera, Sabadell, Santa Cruz de Tenerife, Móstoles, Alcalá de Henares, Fuenlabrada, Pamplona, Almería, Leganés, San Sebastián, Castellón de la Plana, Burgos, Santander, Albacete, Getafe, Alcorcón, Logroño, San Cristóbal de la Laguna, Badajoz, Salamanca, Huelva, Marbella, Lérida, Tarragona, León, Dos Hermanas, Torrejón de Ardoz, Parla, Mataró, Cádiz, Sta. Coloma de Gramanet, Algeciras, Jaén, Alcobendas, Ourense, Reus, Torrevieja.
Kompletní aditivum curados 049

Kompletní aditivum curados 049

Směs aditiv a pomocných produktů pro použití v uzenářství, určená k výrobě masných výrobků, ať už sušených (včetně doby zrání kratší než 30 dní) nebo tepelně upravených. Používá se jako doplněk v receptech, které přidávají sůl a koření. V ostatních případech je třeba zkontrolovat, že součet aditiv nepřekročí maximální legální limity povolené pro vyrobené uzeniny. Formát: krabice 6 kg
Salchichonal 125

Salchichonal 125

Směs aditiv, koření a bylinek pro výrobu tepelně neupraveného masného produktu nazývaného "Salchichón" nebo "Chorizo blanco" v kvalitě "Extra", vyrobeného pomalými zrajícími technikami (teplota 6 až 12 °C a počáteční vlhkost 78 až 86 %). Formát: sáček 4 kg
Morcillol 027

Morcillol 027

Směs aditiv, koření a bylinek, určená pro masný průmysl, k výrobě tepelně zpracovaného masného produktu nazývaného "Morcilla". Formát: sáček 5 kg
Chorizo blanco criollo 120

Chorizo blanco criollo 120

Směs aditiv, koření a dochucovadel, určená pro masné výrobky, k výrobě tepelně neupraveného masného produktu nazývaného "chorizo blanco" nebo "longaniza blanca", zrajícího tradičními metodami po dobu alespoň 30 dní. Formát: balení 160g, sáček 4kg