Produkty pro list špenátu (8)

Oregano

Oregano

Oregano je rostlina s výraznou chutí, která se velmi často používá v italské kuchyni. Je nezbytnou součástí přípravy dobré pizzy a skvěle se kombinuje s dalšími čerstvými bylinkami, jako je bazalka nebo tymián, pro dochucení rajčatových omáček. Pokud je vybráno čerstvé, jeho chuť je jemnější a příjemně doplní delikátní ryby z Středomoří.
Mletý Bobkový List

Mletý Bobkový List

Mletý Bobkový List Ref: EPI019 Obsah: 100 g
INFUZE Trávení

INFUZE Trávení

Divoká máta peprná, jedna z nespočetných druhů máty, se vyskytuje pouze ve střední a jižní Evropě. Pěstuje se v Severní Americe, po celé Evropě a v severní Africe. TEPLOTA VODY: 90 až 100 °C ČAS LOUHOVÁNÍ: 5 až 10 minut
Mučenková květina

Mučenková květina

Mučednická květina
Mražená máta

Mražená máta

Čerstvá máta byla vybrána, omyta, zmražena metodou IQF, nakrájena a zabalena. Stonky byly odstraněny. Produkt není blanšírovaný a je připraven k použití. Tato sladká máta je ideální pro všechny vaše kulinářské přípravy, jako jsou emulze a trendy koktejly, jako je Mojito. Balení: 8 x 250 g = 2 kg
Šťovík

Šťovík

Šťovík je listová zelenina, kterou používáme syrovou nebo vařenou pro její kyselou a mírně citronovou chuť. Používá se jako aromatická bylina, která vylepšuje polévky a zeleninu, pokrmy z ryb a vejce, se kterými se obzvlášť dobře snáší. Bohatý na vlákninu, hořčík, draslík, železo a vitamíny A, C, E, je od starověku uznáván pro své trávicí a stahující účinky.
Meduňka

Meduňka

Meduňka je rostlina s citronovou vůní, jejíž listy mají super schopnost! Když se třou o štípnutí hmyzem, zmírňují jeho účinky. Meduňka se používá pro své uklidňující a relaxační vlastnosti v nálevu nebo ve vaně. V kuchyni meduňka jemně ochucuje drůbež a bílé maso. V cukrařině dodává lahodnou chuť dezertům, krémům a flanům.
Máta

Máta

Máta je lahodná aromatická rostlina, která voní pokrmům ve všech kuchyních světa: salátům, koktejlům, limonádám nebo ovocným šťávám, horkým nebo studeným polévkám, čajům, zmrzlinám… Je také jednou z nejpoužívanějších léčivých rostlin pro své antiseptické, analgetické, stimulující a astringentní vlastnosti. Použití máty je nekonečné a kytice máty umožňuje zejména: - ochutit vinaigrette - ochutit vodu na vaření zeleniny a brambor na páře - aromatizovat máslo - ochutit pečivo ve spojení s čokoládou - aromatizovat kostky ledu - připravit inhalaci proti kašli nebo nachlazení - ochutit vodu do koupele - odpuzovat hmyz ze zahrady a parazity domácích zvířat