Produkty pro luxembourg shell (18)

ČERSTVÝ CASSOULET Z CASTELNAUDARY S KACHNÍM CONFITEM - ČERSTVÝ

ČERSTVÝ CASSOULET Z CASTELNAUDARY S KACHNÍM CONFITEM - ČERSTVÝ

Tradiční příprava v troubě: odstraňte ochrannou fólii a předehřejte troubu na 7. stupeň/240°C. Poté snižte teplotu trouby na 5. stupeň/150°C (5. stupeň) a vložte svou "cassole" do trouby na: 20 minut pro formát 1 porce 45 minut pro formát 2 porce 1h15 minut pro formát 4 porce
Infuze Heřmánek Trávení 5% - Paříž

Infuze Heřmánek Trávení 5% - Paříž

Díky své chuti a přínosům představuje bylinný čaj Kamomilový CBD 5% Digestion pilíř v oblasti kanabidiolu. S obsahem CBD 5% a složkou z kamomily dokáže zmírnit negativní účinky stresu. Její další ingredience, 100% biologické, potvrzují její název tím, že pomáhají při trávení.
Kaviár Ossetra - Speciální Rezerva Kaviár Ossetra

Kaviár Ossetra - Speciální Rezerva Kaviár Ossetra

Název Speciální Rezerva vyznačuje chovný kaviár Ossetra s výjimečnými vlastnostmi, jehož vejce se pohybují od světlého po tmavý jantar, med nebo zlato. Tento kaviár je úžasně smyslný, jeho vejce se na patře a jazyku kutálejí a praskají pro naše největší potěšení v lehce slané mořské chuti, plné jemnosti, a na konci chuti se velmi jemně projevují tóny sušeného ovoce. Pouze v obchodě. ** Klikněte pro více informací **
Řemeslný výrobce - Sušené divoké houby v prášku - Prášek z hříbků v 70G sklenici nebo 500G sáčku

Řemeslný výrobce - Sušené divoké houby v prášku - Prášek z hříbků v 70G sklenici nebo 500G sáčku

Houbový prášek z hříbků si zachovává nádheru svých dřevitých aromat. Je nabízen v skleněné nádobě o hmotnosti 70 g na kus a v gurmánských dárkových sadách č. 1, č. 6 a č. 7, a také v sáčku o hmotnosti 500 g. Přírodní a divoký produkt, bez přísad a konzervantů. Společnost Maison Caudalie nekompromituje kvalitu!
Rekondicionované Sudy 600L - Rekondicionované 600L Francouzské Dubové Sudy

Rekondicionované Sudy 600L - Rekondicionované 600L Francouzské Dubové Sudy

Barikové sudy na 3 nebo 4 vína z francouzského dubu (27 mm) Tyto sudy byly znovu zpracovány podle následujícího protokolu: - Demontáž a ořezání dno - Ořezání vnitřku sudu o 5 mm - Opětovné zahřátí sudu (k dispozici několik zahřátí) - Montáž dno - Broušení vnější strany - Test těsnosti - Laserové značení a dokončení
10 ml lahvička po 4 - Náplň vůně pro difuzér 10 ml

10 ml lahvička po 4 - Náplň vůně pro difuzér 10 ml

Děkujeme, že při zadávání objednávky uvedete vybranou vůni do poznámek. Vůně na výběr: Chyť sen, nugát, cupcake, třešeň, jahoda, mandarinka, červené ovoce, madeleine, pomerančový květ, květ bavlny, rýžový pudr, rebarbora s jahodou, večerní šaty, monoï, vanilka, zimní nektar, slaný karamel, ylang ylang.
Otáčecí kolečka s polyamidovým ráfkem a šedou gumovou pneumatikou

Otáčecí kolečka s polyamidovým ráfkem a šedou gumovou pneumatikou

Otáčecí kolečka s okem, polyamidový ráfek, šedá guma, která nezanechává skvrny. Lisované ocelové podpěry, pozinkované. Průměr od 80 do 200 mm Nosnost od 50 kg do 205 kg.
Calissons z Provence - Calissons sladkosti z Provence

Calissons z Provence - Calissons sladkosti z Provence

Náš calisson de Provence je vařený v kotli tradičními metodami. Najdete v něm všechny chutě mandlí, kandovaného melounu a kandované pomerančové kůry v této oválné delikatesě s špičatými konci, jejíž tvar jí dodává originalitu. Perfektní pro jakoukoli příležitost! Znáte původ Calisson de Provence? Calisson je jedním z 13 provensálských vánočních dezertů. Nejlépe je známý jako emblém města Aix-en-Provence. Existuje několik legend obklopujících Calisson, ale nejznámější sahá až do 15. století s králem Reném z Anjou, posledním hrabětem z Provence. Říká se, že požádal cukráře, aby vyrobil sladkost pro svou ženu, Jeanne de Laval. Když se jednou usmála, jeden z jejích příbuzných řekl: Di calin soun ("To jsou objetí"). Calisson se narodil.
Terina z křepelky s mirabelkami ve sklenicích

Terina z křepelky s mirabelkami ve sklenicích

Na základě poptávky Terina z křepelky s mirabelkami. Podávejte dobře vychlazené, na plátku chleba. Skladujte při pokojové teplotě, chráněné před teplem a vlhkostí. Po otevření: uchovávejte v chladničce a spotřebujte do 3 dnů.
SOLCOUP 65 SBB - VE VELKÉM

SOLCOUP 65 SBB - VE VELKÉM

SOLCOUP 65 SBB - 1000L SOLCOUP 65 SBB - 190KG SOLCOUP 65 SBB - 20L
Calissons - Velká Tradice Oblasti Aix

Calissons - Velká Tradice Oblasti Aix

Calissons - Velká Tradice Oblasti Aix
Toulouské klobásy s vařenou čočkou - Regionální vařená čočka

Toulouské klobásy s vařenou čočkou - Regionální vařená čočka

Abychom si tuto specialitu vychutnali, nalijte obsah plechovky do nádoby, zakryjte a nechte dusit na mírném ohni. Dbejte na to, abyste občas promíchali. Přibližně 10 minut pro formát 1 porce 15 minut pro formát 2 porce Tuky: 9,0 g Z toho nasycené mastné kyseliny: 3,9 g Sacharidy: 8,7 g Z toho cukry: <0,5 g Vláknina: 2,0 g Bílkoviny: 8,4 g Sůl: 0,76 g
Nové americké dubové sudy 228L - Burgundské dopravy americký dub 228L

Nové americké dubové sudy 228L - Burgundské dopravy americký dub 228L

Francouzská řemeslná výroba Americký dub Jemná, střední struktura Tloušťka 27 mm Tradiční vytápění dřevem.
Nové Akáciové Sudy 228L - Transport Akácie 228L Burgundsko

Nové Akáciové Sudy 228L - Transport Akácie 228L Burgundsko

Francouzská řemeslná výroba Francouzská akácie Jemná, střední zrnitost Tloušťka 27 mm Tradiční vytápění dřevem.
Řemeslný výrobce - Břicho tuňáka / Bio olivový olej

Řemeslný výrobce - Břicho tuňáka / Bio olivový olej

Epicerie fine: Ventrèche z tuňáka Albacore v bio extra panenském olivovém oleji, balení 111G - Ventrèches z tuňáka Albacore v marinádě z bio extra panenského olivového oleje, prezentované v číslovaných baleních po 111G. Je to celá bohatost chuti, se kterou Maison Caudalie nekompromituje!
Nové americké dubové sudy 225L - Bordeaux doprava americký dub 225L

Nové americké dubové sudy 225L - Bordeaux doprava americký dub 225L

Francouzská řemeslná výroba Francouzský dub ze státních lesů Jemná až střední struktura Tloušťka 27 mm Tradiční vytápění dřevem.
Křepelčí vejce

Křepelčí vejce

Francouzská společnost specializující se na chov křepelek ve Vosges. Již téměř 50 let se naše rodinná firma zaměřuje na pohodu zvířat a kvalitu. Křepelky se rodí, chovají, porážejí a zpracovávají přímo na místě. Používáme místní rostlinnou krmivovou směs. Naše know-how je založeno na výběru zvířat a dobrých chovatelských podmínkách. Všechny naše čerstvé a mražené produkty prodáváme po celé Francii, Evropě a na významný export.
Křepelčí vejce

Křepelčí vejce

Francouzská společnost specializující se na chov koroptví ve Vosges. Již téměř 50 let se rodinná firma zaměřuje na pohodu zvířat a kvalitu. Koroptve se rodí, chovají, porážejí a zpracovávají na místě. Používáme místní rostlinné krmivo. Naše know-how spočívá jednak ve výběru zvířat, jednak v dobrých podmínkách chovu. Prodáváme veškeré naše čerstvé/mražené produkty ve Francii, v Evropě a na velký export.