Pasta z 'Nocciola Piemonte IGP' z Langhe
Pasta vyrobená výhradně z Nocciola Piemonte IGP z Langhe. Pražení - Pasta vyrobená z Nocciola Piemonte IGP pěstovaných na kopcích Langhe. Ideální pro výrobu krémů s lískovými oříšky, zmrzlin a také pro slané pokrmy. Podrobena mletí s mikrometrickou granulometrií a následnému prosévání pro odstranění zbytků slupek. Střední pražení. K dispozici na požádání s různými stupni pražení.
Může obsahovat stopy jiných ořechů a mléka.
Skladujte na chladném a suchém místě, chráněném před světlem, maximálně po dobu 12 měsíců.
Nutriční hodnoty na 100g produktu:
Energie 671 kcal / 2807 kj
Tuky 64g
z toho nasycené 4g
Sacharidy 17g
z toho cukry 4g
Bílkoviny 14g
Vláknina 8g