Produkty pro makadam bad aibling (11)

CLOS de BOUARD - Montagne Saint Emilion - Rodina De Bouard

CLOS de BOUARD - Montagne Saint Emilion - Rodina De Bouard

Vinařství: 30 hektarů (v produkci). Appelace: Montagne Saint-Emilion Půda: Jílovitá – vápencová Průměrný věk vinic: 40 let Odrůdy: Merlot 19 ha 62 Cabernet Franc 7 ha 34 Cabernet Sauvignon 2 ha 59 Produkcí: 35 hektolitrů / ha Výběr: ruční a třídící stůl Mistral a optický třídící stroj Konzultant enolog: Hubert de Boüard de Laforest Vinář: Coralie de Boüard de Laforest Vinifikace: Předfermentační macerace při 8 - 10 °C Alkoholová fermentace Macerace 3 až 5 týdnů Malolaktická fermentace v sudech Celková vinifikace na základě parcelního výběru, ruční píchání Zrání: 10 až 14 měsíců, 30 % nových sudů Složení: 60% Merlot, 30% Cabernet Franc, 10% Cabernet Sauvignon
Château Lalande-Borie

Château Lalande-Borie

Komentář Zámek Lalande-Borie byl založen v roce 1970 Jeanem-Eugènem Boriem na pozemku o rozloze 30 hektarů. Dnes je tento majetek, který si rychle získal dobrou pověst, veden jeho synem Brunem Boriem, který je také zodpovědný za zámek Ducru-Beaucaillou. Vinice se rozprostírá na 25 hektarech na západní plošině apelace Saint-Julien, kde se nachází mnoho druhých a třetích vín z klasifikace z roku 1855. Odrůdy hroznů jsou převážně Cabernet Sauvignon, který tvoří 65 % plochy, následovaný Merlotem s 25 % a Cabernet Francem s 10 %. Ve vinicích jsou výnosy kontrolovány a postupy odpovídají integrované ochraně. Sklizeň je ruční, pro mírně extraktivní vinifikace a zrání v sudech, kde nového dřeva není příliš. Odrůdy: Cabernet Sauvignon (60 %), Merlot (33 %), Cabernet Franc (7 %) Výrobce: Rodina Borie v Saint-Julien-Beychevelle (33250) Formáty a balení: Láhev (75cl) - Dřevěná bedna po 12 - 2013
Ditalini - Těstoviny

Ditalini - Těstoviny

Ditalini - Těstoviny
Pivo Fata Morgana - Řemeslná výroba piva

Pivo Fata Morgana - Řemeslná výroba piva

Obsah alkoholu 3,5%. „Na pohled: světle zlatá barva a jemná pěna. Vůně: krásné ovocné tóny s náznaky citrusů, ananasu a tropického ovoce! Při ochutnávce je chuť lehká, velmi ovocná, ale s poměrně suchým dojmem. To je velmi charakteristický rys typu „Session IPA“! Chutě jsou podobné dříve identifikovaným ovocným vůním, zaměřeným na ananas a tropické ovoce. Nemohu zapomenout na tuto krásnou dávku chmele, která je osvěžující! Pěkný první krok k této nové pivovaru z Alsaska!“ Mimochodem, pokud jste to nevěděli, „Session IPA“ je pivo spíše s nízkým obsahem alkoholu, které klade důraz na hořkost uvolněnou chmelem! Děkujeme Beer Myself za jeho odborný názor, s krásným hodnocením 4,3/5 pro naši Fata Morgana.
Probuzení Buddhy

Probuzení Buddhy

Probuzení Buddhy je směs černého a zeleného čaje s překvapivými tóny jasmínu a bergamotu. Vanilka dodává tomuto lahodnému mixu trochu sladkosti. Jemný čaj, ideální na odpoledne při čajovém čase! Reference: RECEVEIL100
RAPIDOATS - Sachet de flocons d'avoine "BIO" 500g

RAPIDOATS - Sachet de flocons d'avoine "BIO" 500g

Složka: Oves* *Složka z ekologického zemědělství, Obsahuje lepek
Bio Wasabi pasta 10 kg kbelík - ALELOR

Bio Wasabi pasta 10 kg kbelík - ALELOR

Wasabi je rostlina (wasabia japonica) zelené barvy z rodiny křenu, která pochází z Japonska a používá se jako koření (připravené z kořene wasabi). Často se říká, že je to japonská hořčice, protože má extrémně pálivou chuť. Wasabi, nebo také japonský křen, roste přirozeně pouze v Japonsku a na ostrově Sachalin, což přispívá k jeho vzácnosti. V japonské kuchyni je nezbytné pro zvýraznění chutí sushi a sashimi (syrových ryb). Lze ho nalézt ve formě tuby s hotovou pastou nebo v prášku, do kterého je třeba přidat vodu, aby se získala slavná zelená pasta. Bohaté na vitamín C, draslík a vápník, je také známé svým účinkem na volné radikály (antioxidant), cukrovku nebo oběhový systém. Tato kulinářská příprava s intenzivní chutí je zcela vyrobena z ekologického zemědělství. Složení: Křen* 32%, jablečný ocet*, ocet z alkoholu*, voda, mořská sůl, shoyu* (voda, sója*, pšenice*, sůl...
Côtes Du Marmandais Chai Des Terrasses (Červené) - Cave Du Marmandais - JIH-ZÁPAD

Côtes Du Marmandais Chai Des Terrasses (Červené) - Cave Du Marmandais - JIH-ZÁPAD

Slovo vinaře Vína z Cave du Marmandais, vytvořená v duchu spolupráce a solidarity, doplní všechny vaše chvíle pohody, které jsou charakteristické hodnotami jihozápadu. Balení: cena za jednotku prodávána po kartonech po 6 lahvích s dopravou zdarma. Vinifikace: zrající 6 měsíců v nerezových tancích Domaine: Cave du Marmandais Appellation: Côtes du Marmandais Ročník: 2018 Pěstování: Tradiční Label: Appellation d'Origine Contrôlée
Domaine Tempier - Bandol - La Migoua 2021

Domaine Tempier - Bandol - La Migoua 2021

Víno: S cuvée La Tourtine a Cabassaou, La Migoua patří mezi nejkrásnější parcely vinařství Tempier, ale také mezi největší vína apelace Bandol. Terroir tohoto majestátního cuvée se rozprostírá na 11 hektarech a nachází se na masivu Beausset-Vieux, téměř 300 m nad mořem. Zde je příroda divoká a garrigue obklopuje vinice. Pokud se síla Mourvèdre a jeho velká tříslovina samozřejmě projevují při degustaci, svěžest Cinsault a lahodná aromatika Syrah dodávají tomuto cuvée krásný stravitelný aspekt. Aromatika se vyvíjí na zralých černých plodech (černý rybíz, ostružina, švestka), silných kořeněných tónech (hřebíček, pepř, garrigue) a také květinovém nádechu (fialka, růže). Také se projevuje divoká struktura, která odráží okolní přírodu. Objem: 75cl Typ: Červené víno Odrůdy: 55% Mourvèdre, 25% Cinsault, 15% Grenache, 5% Syrah AOC: Bandol Zrání: K pití již nyní a k uchování až do roku 2051 Teplota podávání: 16-18°C
Domaine Tempier - Bandol - Červené 2019 - Magnum

Domaine Tempier - Bandol - Červené 2019 - Magnum

Víno: Tento velký červený formát od domu Tempier je směs, kde Mourvèdre udává tempo. Jeho paleta chutí se rozprostírá přes tóny rozmačkané jahody a okouzlujících koření (pepř, skořice, lékořice) doplněných o nádherný dřevitý nádech. Toto skvělé víno můžete vychutnávat již nyní, ale jeho velká komplexnost se plně projeví až s časem. Můžete zde vytvořit lahodné kombinace s hovězím, jehněčím nebo zvěřinou. Naprostá delikatesa! Objem: 150cl Typ: Červené víno Odrůdy: 75% Mourvèdre, 14% Grenache, 8% Cinsault, 3% Carignan AOC: Bandol Skladování: K pití již nyní a k uchování až do roku 2040 Teplota podávání: 16-18°C
Crémant De Loire Perle Des Bénédictins - Domaine Des Bénédictins - ÚDOLÍ LOIRY

Crémant De Loire Perle Des Bénédictins - Domaine Des Bénédictins - ÚDOLÍ LOIRY

Crémant De Loire Perle Des Bénédictins - Domaine Des Bénédictins - VALLÉE DE LA LOIRE Podmínky: Karton 6 lahví po 75cl Domaine: Domaine des Bénédictins Appelace: Crémant de Loire Ročník: 2018 Pěstování: Vysoká environmentální hodnota Odrůda: Chardonnay Značka: Appellation d'Origine Contrôlée