Produkty pro makléři murcia (5)

Cordilina

Cordilina

Rostliny Cordyline, také známé jako Dracaena Indivisa, jsou rodem trvalek z čeledi Asparagaceae. Listy rostlin Cordyline jsou dlouhé, úzké a mohou se lišit v barvě v závislosti na druhu a odrůdě. Mohou být zelené, červené, purpurové nebo vícebarevné. Za vhodných podmínek mohou rostliny Cordyline produkovat malé voňavé květy ve tvaru hroznů. Po odkvětu mohou některé druhy Cordyline produkovat malé masité plody červené, černé nebo tmavě modré barvy. Tyto rostliny jsou ceněny pro své barevné listy a exotický vzhled a mohou být pěstovány jak uvnitř, tak venku, v závislosti na klimatických podmínkách a konkrétních odrůdách.
Palmy - PEČIVO

Palmy - PEČIVO

Ingredience PŠENIČNÁ mouka*, Nehydrogenované rostlinné oleje a tuky (slunečnicový*, kakaový*) a třtinový cukr. PŠENIČNÁ MOUKA Ingredience PŠENIČNÁ mouka*, Nehydrogenované rostlinné oleje a tuky (slunečnicový*, kakaový*) a třtinový cukr. Pšenice Reference: Palep2 Pšenice Ean: 8413115003507 Pšenice Reference: Pale-g Pšenice Ean: 8413115003491 Pšenice Reference: Paleep2 Pšenice Ean: 8413115005167 Pšenice Reference: Paleeg Pšenice Ean: 8413115005174 Pšenice Energetická hodnota: 2372 Kj / 569 Kcal Pšenice Tuk: 36,3 G Z toho nasycené 18,8 G Pšenice Sacharidy: 54,30 G Z toho cukry 18,2 G Pšenice Bílkoviny: 6,1 G Pšenice Sůl: 0,1 G Pšenice Balení: Krabice 16 balení po 150 G Pšenice Hromadně: Krabice 2 Kg. Netto Pšenice Energetická hodnota: 2372 Kj / 569 Kcal Pšenice Tuk: 36,3 G Z toho nasycené 18,8 G Pšenice Sacharidy: 54,30 G Z toho cukry 18,2 G Pšenice Bílkoviny: 6,1 G Pšenice Sůl: 0,1 G Pšenice Balení: Krabice 16 balení po 150 G Pšenice Hromadně: Krabice 2 Kg. Netto
Lomo embuchado 036

Lomo embuchado 036

Směs aditiv, koření a bylinek, určená pro masné výrobky, k výrobě masného produktu, který není tepelně zpracován, nazývaného "Lomo embuchado" nebo "Caña de lomo", vyrobeného procesem zrání-sušení trvajícím více než 45 dní. Formát: krabička 200g, sáček 5kg
Salchichonal 125

Salchichonal 125

Směs aditiv, koření a bylinek pro výrobu tepelně neupraveného masného produktu nazývaného "Salchichón" nebo "Chorizo blanco" v kvalitě "Extra", vyrobeného pomalými zrajícími technikami (teplota 6 až 12 °C a počáteční vlhkost 78 až 86 %). Formát: sáček 4 kg
Morcillol 027

Morcillol 027

Směs aditiv, koření a bylinek, určená pro masný průmysl, k výrobě tepelně zpracovaného masného produktu nazývaného "Morcilla". Formát: sáček 5 kg