Produkty pro maso divočáka uk (18)

Grilované masové kuličky - Zpracovaný produkt

Grilované masové kuličky - Zpracovaný produkt

20 GR-30 GR-40 GR-50 GR-60 GR
Iberský žaludový salám - Uzeniny

Iberský žaludový salám - Uzeniny

Produkt vyrobený z mixu mletého nebo kouskovaného masa, přidaného se solí, paprikou a kořením, hněteného a plněného do přírodní vepřové střívko v dokonalém stavu zrání. Iberská prasata Brisa Iberská prasata Brisa mají zvláštní charakteristiky, které je výrazně odlišují od ostatních, což vede k výrobě iberských produktů nejvyšší kvality. Jsou to exempláře s genetickou historií, jejichž původ spočívá v poddruhu Sus Scrofa Mediterraneus, původních obyvatel slavných španělských dehes, především v oblasti Salamanky. Aplikované postupy V Iberských Brisa procházejí všechny kusy uzenin těmito postupy: mletí, přidání ingrediencí a hnětení, chlazení, plnění, sušení a zrání. Výhody uzenin Uzeniny jsou bohaté na hořčík, fosfor, zinek a draslík. A navíc, iberská prasata Brisa nám poskytují maso. Energetická hodnota: 432Kcal / 1919KJ Tuky: 38.5 g Nasycené tuky: 15.3 g Sacharidy: 2.1 g Cukry: 1.3 g Bílkoviny: 26 g Sůl: 3 g
Duroc Vařená Hlava

Duroc Vařená Hlava

Sušený vepřový krk vyrobený ze 50 % masa prasat Duroc.
'NDUJA S PSEM ITALSKÉHO VEPŘOVÉHO MASA

'NDUJA S PSEM ITALSKÉHO VEPŘOVÉHO MASA

Nduja di Spilinga v plechovce Nduja di Spilinga je pikantní pomazánkový salám, jehož původ sahá do Kalábrie, konkrétně do Spilinga, oblasti ležící mezi svahy Monte Poro a Capo Vaticano. A právě v této malebné lokalitě se tento produkt vyrábí, přičemž se pečlivě dodržují starobylé místní tradice. Nduja se připravuje z pečlivě vybraného masa a nejlepšího místního papričkového koření. Po přirozeném zrání je připravena potěšit vaše chuťové pohárky svou intenzivní a pikantní chutí. Je vynikající na konzumaci v čisté formě, namazaná na chlebu nebo pizze, ideální pro přípravu chutných chlebíčků a bruschett a pro obohacení vašich omáček o jedinečnou a nezaměnitelnou chuť. Pokud jste milovníky pikantních a výrazných chutí, nebudete moci bez tohoto produktu žít, který přinese na váš stůl chutě a veškeré teplo Kalábrie. Složení: vepřový tuk, vepřové maso, kalábrijské papričky, sůl a olivový olej. Složení: vepřový tuk, vepřové maso, papričky, olivový olej, sůl, koření, přírodní aromata. Balení 290 g.
Döner z Kuřete a Krůty

Döner z Kuřete a Krůty

Döner "MIX" se skládá z kuřecího a krůtího masa, které je nakrájeno na tenké plátky a střídavě vrstveno. Spojením dvou druhů drůbeže a speciálně připravenou směsí koření pro tuto kombinaci vzniká jedinečný zážitek na lehkém základu. Tento döner je k dispozici v hmotnostních kategoriích: 8 kg, 10 kg, 15 kg a poté vždy po 5 kg až do 120 kg.
400g vakuově balená sušená klobása s pepřem nebo chili papričkami

400g vakuově balená sušená klobása s pepřem nebo chili papričkami

Uzeniny s autentickou a rafinovanou chutí, které činí každou společenskou chvíli příležitostí vychutnat si italskou kvalitu. Přísně ochucené maso a klobásy co nejpřirozenějším způsobem. Zdravé a jednoduché prvky, které nám umožňují znovuobjevit chuť starých venkovských tradic a našich krajů.
Uzená sušená kachní prsa Magret

Uzená sušená kachní prsa Magret

Uzená sušená kachna Magret, v vakuovém balení. Složení: Kachní maso, konzervant: dusičnanová sůl, koření, sůl, bílý pepř, cukr. Původ: Bulharsko Produkt určený k přímé konzumaci. Teplota skladování: 0 °C až 4 °C. Cena: 12,35 €
CHORIZO V OLEJI 750GR - ZPRACOVANÉ PRODUKTY

CHORIZO V OLEJI 750GR - ZPRACOVANÉ PRODUKTY

CHORIZO V OLEJI 750GR - ZPRACOVANÉ PRODUKTY Reference: 4000 HMOTNOST: 750gr
5 kg Farmářská vepřová krabice – Gascon plemeno

5 kg Farmářská vepřová krabice – Gascon plemeno

Naši prasata se od svého narození prohánějí v 6000 m² velkém parku, který je ve stínu ořechů. Jejich strava se skládá z granulí specifických pro potřeby prasat a také z odpadů z farmy, které jsme nemohli prodat kvůli třídění (dýně, melouny, ořechy, obiloviny, konopí). Rasa Gascon jsou černá prasata, poměrně malé velikosti, protože jejich růst je pomalý, velmi společenská a hravá, s ušima spadlými přes oči. Jejich maso je typicky mramorované a má vynikající chuť. HMOTNOST: 5 kg BALENÍ: 5 kg
Koření 'Na steak a barbecue' - Balení

Koření 'Na steak a barbecue' - Balení

Šašlik je považován za pokrm kavkazské kuchyně a jeho název pochází z turkického slova "šiş" - špíz. Takže "kebab" v doslovném smyslu je pokrm opékaný na špízu. Složení koření na grilování zahrnuje pouze přírodní ingredience, které dodají jedinečnou pikantní chuť a aroma grilovanému masu. Použijte koření k přípravě marinády a jako posypku na grilování, na maso připravené doma: na pánvi, v troubě a v mikrovlnné troubě. Ingredience Mořská sůl, koriandr, zira, mletá červená paprika, hořčice (semínka), černý pepř, sušený česnek, sušená rajčata, červená chilli paprika. Použití Použijte koření k přípravě marinády a jako posypku na grilování, na maso připravené doma: na pánvi, v troubě a v mikrovlnné troubě. Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 34,0 Tuky (g / 100g)… 5,9 Sacharidy (g / 100g)… 10,6 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 232
Łąckie Pierogi - mražené potraviny

Łąckie Pierogi - mražené potraviny

-ruské pirohy -pirohy s masem -pirohy se špenátem a sýrem -pirohy s jahodami -pirohy s borůvkami -pirohy se sladkým sýrem -pirohy s jablky -pirohy s švestkami -pirohy s kysaným zelím a houbami -pirohy s kysaným zelím a masem -lázeňské knedlíky -knedlíky s masem -uši s houbami -uši s masem
Rajčatový protlak - KETCHUP & MAJONÉZA

Rajčatový protlak - KETCHUP & MAJONÉZA

Rajčatový protlak KETCHUP A MAJONÉZA Hořčice
Bio Maso a Bio Klobásy

Bio Maso a Bio Klobásy

Domácí bio klobásy a domácí bio maso z vepřového a hovězího z vlastní farmy. Porážku provádíme v pevně stanovených termínech. Bio-masné výrobky - Hovězí svíčková - Roastbeef - Hovězí pečeně - Vepřová pečeně - Guláš - Surová pečeně Vařené maso - Kloubové plátky - Hřbet - Svíčková - Kotleta - Špikovaná pečeně - Koleno - Slanina - Žebra - Masové kosti - Vlnité maso Čerstvé, uzené a ve sklenicích - Játrová klobása - Krvavá klobása - Klobása na gril - Lovecká klobása - Mleté maso - Pepřová klobása - Těsto na klobásy Pro bio trhy a řeznictví pracujeme také na zcela zvláštní přání a Vaši objednávku. Zeptejte se nás, rádi Vám poradíme.
Masové Casoncelli - Mammamore

Masové Casoncelli - Mammamore

Mammamore, dobrota čerstvých těstovin s bohatou a chutnou náplní. Jak to dělala maminka… s láskou! Dostupné také: Casoncelli s houbami 250g Panzerotti s ricottou a bylinkami 250g Ravioli se sýrem 250g Tortelloni s ricottou a špenátem 250g Raviolini s prosciuttem 250g
Nduja - Kalabrijská salám

Nduja - Kalabrijská salám

‘Nduja je kalabrijská uzenina par excellence, má jasně červenou barvu, měkkou konzistenci a zvlášť pikantní chuť. Získává se mletím 42 % vepřového tuku, 30 % libového masa z prasete a 25 % hojného kalabrijského pepře. Doporučuje se jako předkrm nebo jako přísada do těstovin a pizz. Kategorie: Kalabrijské uzeniny Hmotnost: 300/350 g Složení: Vepřové maso, sůl, přírodní aromata a koření Cukry: Dextróza a sacharóza Antioxidanty: E301 Konzervanty: E250-E252 Hmotnost: 0,300 kg
Vakuově balená zrající Pancetta

Vakuově balená zrající Pancetta

Vakuově balená zrající Pancetta ref: 30001 Průměrná hmotnost jednotky: přibližně 1,7 kg Čistá hmotnost přibližně krabice: 8,5 kg Jednotka x krabice: 5
Skutečná 300g vakuově balená saláma

Skutečná 300g vakuově balená saláma

Skutečná 300g vakuově balená saláma
Solená Pancetta s černým pepřem

Solená Pancetta s černým pepřem

Solená a sušená pancetta po dobu 2 měsíců z 50% vepřového masa plemene Duroc, pokrytá černým pepřem.