Jídla v vakuových obalech
Pasterizovaná jídla v vakuových obalech různých druhů a chutí. Příklady jídel:
TĚSTOVINY S HŘÍBKY A KLOBÁSOU V SÝROVÉ OMÁČCE
Složení: těstoviny z tvrdé pšenice, cibule, hříbky (žampiony), klobásy, smetana, bylinky, koření.
BRAMBORY S KUŘECÍM MASEM V OMÁČCE SATSEBELI
Složení: brambory, kuřecí maso, kukuřice, mrkev, paprika, hrášek, chřest, fazolky, cibule, celer, omáčka Satsebeli, bylinky.
DUŠENÉ BRAMBORY S RYBOU A ZELENINOU
Složení: brambory, filet z tresky, kukuřice, mrkev, paprika, hrášek, chřest, fazolky, cibule, celer, omáčka Satsebeli, bylinky.
Doba trvanlivosti všech jídel: 2 měsíce při teplotě do 20 °C (68 °F)